Ζώδια: Τι Θα Φέρει Το 2019 Σε Κάθε Ζώδιο – Η Άση Μπήλιου «Προβλέπει» Τα Παντα Για Τις Σχέσεις

Τα είπε όλα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, η Άση Μπήλιου. Τι για τη χρονιά ολόκληρη, τι για τις εκλογές και φυσικά… για τις σχέσεις.

Βεβαίως είπε πως το 2018 ήταν μία πραγματικά δύσκολη χρονιά για όλους αλλά το 2019 δεν θα έχει καμία σχέση.

Η Άση Μπήλιου εξήγησε πως το 2019 δεν θα μπούμε πάλι σε μία σταθερή κατάσταση, προσθέτωντας πως από αυτά που έχει δει και σε σχέση με τους υποψήφιους των κομμάτων, δεν θα βγει ένα αποτέλεσμα που θα έχει ένα πολύ σταθερό και μεγάλο μέλλον.

Γελώντας η αστρολόγος μάλιστα παραδέχτηκε πως οι πολιτικοί διαλέγουν πάντα να κάνουν εκλογές σε κάτι κουλές περιόδους με εκλείψεις και ανάδρομους.

Η Αση Μπήλιου μίλησε και για το κομμάτι των σχέσεων για το 2019, όπου εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

«Δεν το συζητώ, το 2019 είναι μία πολύ πιο εύκολη χρονιά. Δεν έχουν ανάδρομο η Αφροδίτη και ο Αρης που παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ ο Ερμής είναι πάντα μία συνηθισμένη κατάσταση. Εχουμε καλές όψεις σε κάποιες περιόδους… και τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο και τον Αύγουστο και τον Ιούνιο έχουμε καλές όψεις των πλανητών. Αυτό σημαίνει πως αυτός ο παράγοντας είναι θετικός και για τις σχέσεις μας και για να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και έχει μία εξωστρέφεια η χρονιά, εν αντιθέσει με το 2018.

Πηγή