Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 11/07…

Κριός

Η φυσική ευαισθησία σας σας δίνει μεγάλη ορμή σήμερα και τα συναισθήματα της αγάπης και της τρυφερότητας αντανακλώνται στους γύρω σας. Μάλλον θα λάβετε πολύ τρυφερότητα συνειδητή και ασυνείδητη. Ο/η σύντροφό σας θα είναι πολύ ρομαντικός/ή οπότε χαλαρώστε και αφήστε να σας προσέξει. Τα παιδιά ίσως είναι μεγάλη πηγή υποστήριξης.

Ταύρος

Είστε κοινωνικά άτομα από την φύση σας και σήμερα ίσως θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε καλά. Μπορεί να ανησυχείτε πολύ για την εμφάνισή σας μάλλον γιατί θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο. Μην ανησυχείτε, δείχνετε υπέροχοι. Μπορεί να λάβετε πολύ προσοχή σήμερα από αυτό το άτομο αλλά και από άλλα και αυτό θα ενισχύσει και την σχέση σας με τους φίλους σας. Περάστε καλά.

Δίδυμοι

Μπορεί να ξεκινήσετε την ημέρα σας με μια αίσθηση ανασφάλειας για κάτι που συμβαίνει γύρω σας. Η αυξανόμενη πίεση ίσως σας επηρεάσει λίγο. Θα έχετε όμως πολύ αγάπη και τρυφερότητα από τους φίλους, την οικογένεια και τον/την σύντροφό σας που θα αισθάνεστε μετά καλύτερα για όλα. Το βράδυ χαλαρώστε και δείτε μια ταινία.

Καρκίνος

Μπορεί να λάβετε κάποια επιπλέον χρήματα σήμερα ως ανταμοιβή για την δουλειά σας. Ίσως πάρετε κάποια σημαντική προαγωγή ή αύξηση.Θα είστε πολύ καλά οικονομικά. Θα αισθάνεστε αισιόδοξοι για το μέλλον και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι τρυφερές. Περάστε το απόγευμα γιορτάζοντας.

Λέων

Μπορεί να πάτε σε ένα πάρτυ ή σε κάποια ομαδική δραστηριότητα απόψε. Μπορεί να φύγετε νωρίς με τον/την σύντροφός σας ώστε να έχετε την ευκαιρία να περάσετε και λίγο χρόνο οι 2 σας. Θα αισθάνεστε υπέροχα και πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον και στο μέλλον της σχέσης σας. Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό μπροστά σας σήμερα.

Παρθένος

Θα αισθάνεστε πολύ χαλαροί σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να κατευθύνετε λίγο από τον ενθουσιασμό σας στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Η αισθητική σας είναι καλή όπως και η σωματική σας ενέργεια οπότε μάλλον δεν θα παρατήσετε τον δρόμο δράσης που θα ακολουθήσετε. Τα μέλη της οικογένειάς σας ή οι κοντινοί σας φίλοι ίσως δημιουργήσουν μια έντονη ατμόσφαιρα τρυφερότητας. Κάντε ένα αυθόρμητο πάρτυ. Προχωρήστε και περάστε καλά.

Ζυγός

Πολλές τρυφερές επικοινωνίες μπορεί να γίνουν σήμερα. Μπορεί να είναι τηλέφωνα, γράμματα ή e-mail. Κάποιοι φίλοι από μακριά με τους οποίους δεν έχετε μιλήσει καιρό ίσως σας κρατήσουν απασχολημένους μιλώντας στο τηλέφωνο. Οι σχέσεις με την οικογένεια ή τον/την σύντροφό σας μάλλον θα είναι στενές και υποστηρικτικές σήμερα. Η εκτίμησή σας για αυτούς θα ενισχυθεί.

Σκορπιός

Φαίνεται ότι έρχονται χρήματα στον δρόμο σας. Ίσως πάρετε αύξηση ή κάποιο bonus. Ακούγοντάς το θα ενισχυθεί η διάθεσή σας. και θα είστε πολύ καλοί στους γύρω σας. Θα περάσετε μια όμορφη ημέρα και θα διασκεδάσετε.

Τοξότης

Σήμερα ίσως βιώσετε την πιο έντονη πνευματική αγάπη, έσω και για λίγο. Ίσως αφορά έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Θα αισθάνεστε και πολύ καλλιτεχνικοί και αν σχεδιάζατε να κάνετε κάτι τώρα είναι η τέλεια στιγμή. Όλα δείχνουν ότι τα καλλιτεχνικά σας σχέδια θα πάνε καλά. Προχωρήστε και περάστε καλά σήμερα.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως αισθάνεστε πολύ δυνατοί και θα δέχεστε πολύ αγάπη από τους γύρω σας. Μάλλον θα αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί, παθιασμένοι και ανυπόμονοι για την συντροφιά του/της συντρόφου σας. Η φαντασία σας είναι έντονη και εσείς προσπαθείτε να βρείτε ένα δώρο για τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ καλά και πνευματικά.

Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε πολύ τρυφερότητα για τους γύρω σας σήμερα ακόμα και για άτομα που σας φαίνονται εκνευριστικά. Οι γύρω σας θα είναι πιο χαρούμενοι για αυτή σας την προσέγγιση. Θα αισθάνεστε και πολύ γενναιόδωροι και θα θέλετε να αγοράσετε δώρα για τους γύρω σας. Μην ξεχνάτε και τον εαυτό σας όμως.

Ιχθύες

Η δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρεί ειδικά σήμερα που οι σκέψεις σας είναι στην οικογένεια και τους φίλους. Μάλλον δεν θα επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και θα θέλετε να αναζητήσετε ένα φιλικό πρόσωπο να μιλήσετε. Μπορεί το μυαλό σας να είναι στα σύννεφα. Μην ανησυχείτε για την συγκέντρωσή σας. Θα επιστρέψει αύριο.

Πηγή