Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Tρίτη 10/10…

Κριός

Γενικά zwdia: Η τρυφερότητά σας ενισχύεται από την αυτοπεποίθησή σας. Οι ομαδικές δραστηριότητες και οι κοινωνικές εκδηλώσεις ίσως σας φέρουν σε επαφή με άτομα που είναι πολύτιμες επαγγελματικές επαφές. Όποιοι και να είστε οι στόχοι σας θα δείτε ότι επιτέλους αρχίζουν να πραγματοποιούνται και μέσα από τις προσπάθειες όσων πιστεύουν σε εσάς. Θα είναι μια πολύ τυχερή και απολαυστική ημέρα για εσάς. Εκμεταλλευθείτε την.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως προσπαθήσετε να καταλάβετε αν ότι ζείτε είναι πραγματικό. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι δίπλα σας και μόνο κάποια μικρά εμπόδια σας ταλαιπωρούν. Τα χρήματα, τα επαγγελματικά θα πηγαίνουν καλά αν και ίσως να έχετε κάποιες ανησυχίες. Μην ανησυχείτε και μην φοβάστε. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και μην πιέζετε πολύ τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia:Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία είναι στον δρόμο σας. Ίσως θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο από τα όνειρά σας τώρα και μπορεί να επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας ή να ταξιδέψετε. Το πρόγραμμά σας τώρα είναι πολύ ευέλικτο και μπορείτε να προχωρήσετε. Αρχίστε σήμερα να κάνετε σχέδια. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που πάντα επιθυμούσατε αλλά συνεχώς αναβάλλατε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τώρα θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς αναφορικά με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας και ίσως αναζητάτε τρόπους να ασχοληθείτε περαιτέρω με άλλα σας ενδιαφέροντα. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί πολύ έντονα και ίσως έχετε πολύ περίεργα όνειρα. Οι πληροφορίες που αναζητάτε είναι μέσα σε βιβλία και φυσικά το διαδίκτυο. Μπορεί να σας κινήσει κάτι πολύ έντονα το ενδιαφέρον και να αποφασίσετε να το εξερευνήσετε περισσότερο.

Λέων

Γενικά zwdia: Όλοι οι τομείς της ζωής σας πηγαίνουν καλά τώρα. Τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και οι συνεργασίες θα έχουν επιτυχία ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις και ειδικά οι ερωτικές θα σας ανταμείψουν. Ίσως θέλετε να επεκταθείτε. Μην ντρέπεστε. Προχωρήστε. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να χάνετε χρόνο και να αφήνετε τις ευκαιρίες να σας προσπερνούν.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ότι και να κάνετε τώρα, είτε επαγγελματικό ή προσωπικό μάλλον θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Απολαμβάνετε ότι κάνετε, κάνετε την διαφορά και γνωρίζετε κόσμο. Η υγεία σας είναι καλή. Μπορεί να αισθάνεστε ότι τίποτα δεν σας σταματά. Προσέξτε κάποιους μικρούς εκνευρισμούς και όλα θα πάνε καλά. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ζυγός

Γενικά zwdia:Μάλλον οι προσωπικοί και δημιουργικοί ορίζοντές σας επεκτείνονται. Οι καλλιτεχνικές σας δημιουργίες ίσως σας αποφέρουν χρήματα σήμερα. Ίσως γνωρίσετε άτομα που είναι πολύτιμες προσωπικές και επαγγελματικές επαφές. Οι ερωτικές σας σχέσεις πάνε καλά. Έχετε ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Μπορεί το βράδυ να αποφασίσετε να δείτε φίλους και να χαλαρώσετε. Θα διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μια μεγάλη συγκέντρωση ίσως πραγματοποιηθεί σήμερα είτε στο σπίτι σας είτε στο σπίτι κάποιου άλλου. Είναι πιθανό να μην είναι απλά μια συνάντηση για διασκέδαση. Ίσως συμμετέχετε σε συζητήσεις με πολύτιμες επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές. Θα περάσετε καλά γενικά αλλά να είστε προετοιμασμένοι καθώς θα κουραστείτε αρκετά.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Να περιμένετε πολλές αλλαγές στην περιοχή σας οι οποίες θα είναι υπέρ σας. Οι νέες επιχειρήσεις ίσως ανοίξουν τις πόρτες τους και ίσως γνωρίσετε και νέα άτομα. Θα περάσετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο σήμερα. Μια συναρπαστική πρόταση θα σας γίνει από κάποιο κοντινό σας άτομο και πρέπει να την σκεφθείτε σοβαρά. Ίσως είναι μια ευκαιρία να κερδισετε χρήματα.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μάλλον υπήρχε μια περίοδος όπου τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας πήγαιναν καλά. Τώρα αυτό φαίνεται ότι σταματά. Σήμερα ίσως προχωρήσετε σε μια συμφωνία που θα κάνει μεγάλη διαφορά στα οικονομικά σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αλλά θα σταθεροποιηθεί κιόλας σε υψηλότερο επίπεδο. Όσο είστε πρόθυμοι και ευέλικτοι αυτή η ανάπτυξη θα συνεχίζεται.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα έχετε την τάση να είστε πρακτικοί αλλά η μεγάλη ανάπτυξη που έχετε βιώσει ίσως αυξήσει την επιθυμία σας να είστε λογικοί και αποτελεσματικοί. Θα αισθάνεστε καλά. Το μόνοι αρνητικό είναι ότι πρέπει να δουλεύετε πολύ σκληρά. Θα σας αρέσουν όμως τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να προχωρήσετε. Μην αφήνετε τους άλλους να σας αποσπούν και να σας αποπροσανατολίζουν από τον στόχο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σας αρέσει να αναζητάτε νέα πράγματα και η πρόσφατη επαγγελματική και οικονομική επέκτασή σας σας έχει φανερώσει ταλέντα που δεν ξέρατε ότι είχατε. Είναι καιρός για επιτυχία αλλά και για προσωπική ανασκόπηση. Μην μένετε πίσω εξαιτίας παλιών φόβων και μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα από όσα νομίζετε.Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

Πηγή