Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20/05

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα επηρεάσει την αντίληψη σου και την ορθή σου κρίση. Κατά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σε κάνει να δράσεις παρορμητικά και να πάρεις λάθος αποφάσεις σχετικές με εσένα αλλά και με συγγενικά σου πρόσωπα. Καλύτερα να αφήσεις κρίσιμες αποφάσεις για άλλη ημέρα καθώς σήμερα η κατάσταση θα είναι «θολή».

Σήμερα μπορεί να νιώσεις πληγωμένος/η με κάτι που θα κάνει το ταίρι σου αλλά το πιο πιθανό είναι οι προσδοκίες σου να μην είναι ρεαλιστικές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή!

 ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να πείσεις τους φίλους σου για τις απόψεις σου προκειμένου να καταλάβουν και εκείνοι πως έχεις δίκιο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να έχεις λάθος κρίση σχετικά με αυτούς που θα αποφασίσεις να εμπιστευτείς. Λίγο αργότερα κατά το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει κόντρες και εντάσεις στο φιλικό σου περίγυρο.

Μια ιδεολογική συζήτηση θα είναι η αφορμή για να τσακωθείς με το ταίρι σου λόγω διαφορετικών απόψεων. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία με κάποιο/α φίλο/η σου όσο και αν πιστεύεις πως στο πρόσωπο του έχεις βρει το μεγάλο έρωτα!

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η ημέρα θα είναι περίεργη όσον αφορά επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Μην πιστέψεις καλοθελητές στη δουλειά που το μέλημα τους θα είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου και πρόσεξε επαγγελματικές αποφάσεις καθώς ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου κατά το απόγευμα θα σε κάνει να αισθανθείς κουρασμένος/η και θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για ένα καβγαδάκι.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να είσαι απαιτητικός/η από το ταίρι σου και αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην πιστέψεις πως μια επαγγελματική γνωριμία θα μπορούσε να μετατραπεί σε αισθηματική χωρίς «κόστος».

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το μυαλό σου δεν θα βρίσκεται εκεί που είναι και η φυσική σου παρουσία καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει διάθεση για ταξίδια! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε βάλει στη διαδικασία να αποδράσεις μέσα από συζητήσεις, ταινίες, βιβλία και οτιδήποτε άλλο κρατήσει το μυαλό σου μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους, σου εφιστά την προσοχή καθώς η βιασύνη σου και η έλλειψη προσοχής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις μετακινήσεις σου.

Μια αναζήτηση σε παλιές φωτογραφίες με το ταίρι σου θα σας δημιουργήσει μια νοσταλγική διάθεση! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι προθέσεις μιας νέας γνωριμίας μπορεί να μην είναι αυτές που θα σου δείξει γι αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

 ΛΕΩΝ

Σήμερα θα γίνεις αρκετά αγχώδης με κάποιο θέμα που σε απασχολεί καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί μια γενικότερη αναστάτωση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητική για οικονομικά θέματα για αυτό απόφυγε να πάρεις αποφάσεις σχετικές με αυτά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους κατά το απόγευμα θα εντείνει την κούραση σου που προέρχεται από τις σκέψεις σου και μπορεί να σε κάνει εριστικό/η.

Ο εκνευρισμός σου δεν θα βοηθήσει τη σχέση σου γι αυτό μην τον αφήσεις να πάρει το πάνω χέρι καθώς θα δημιουργήσει καβγάδες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η συμπεριφορά σου δεν είναι βοηθητική για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς στον οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες και θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος εκτίμηση όσον αφορά τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους το απόγευμα δεν θα ευνοήσει το κλίμα  ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Απόφυγε να κάνεις νέες συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια καθώς η ημέρα είναι απαγορευτική!

Σήμερα καλό θα ήταν να ακούσεις με επιφύλαξη το ταίρι σου καθώς μπορεί να σου παρουσιάσει μόνο τη δική του εκδοχή στα πράγματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία ίσως να μην είναι αυτό που ψάχνεις.

 ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σου προσφέρει ποικιλία αγγαρειών και δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητική για τις δουλειές σου καθώς θα σου δημιουργήσει μια ραθυμία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους κατά το απόγευμα θα εντείνει την κούραση σου. Ασχολήσου μόνο με δραστηριότητες που δεν παίρνουν αναβολή και άφησε τις υπόλοιπες για άλλη ημέρα ώστε να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Η κούραση σου δεν θα είναι βοηθητική για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Αν έχεις βρει το ταίρι σου, ζήτησέ του την κατανόηση του. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η απλά ξεκουράσου και άφησε τις συναισθηματικές περιπέτειες για άλλη ημέρα!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις με διάθεση να μην κάνεις τίποτα καθώς δεν θα βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Αν έχεις κάποιο χόμπι, ασχολήσου με αυτό, διαφορετικά θα σε κερδίσουν τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους κατά το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους φίλους ή το/η σύντροφο σου.

Σήμερα θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και μπορεί να τσακωθείτε ακόμα και για το πού θα πάτε βόλτα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς μπορεί να εκτιμήσεις λάθος κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι πιθανό να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο σπίτι. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητική καθώς θα επηρεάσει την κρίση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς δεν θα μπορέσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Μια συζήτηση με το ταίρι σου σχετικά με κάποιο οικογενειακό σου θέμα δεν είναι καλή ιδέα καθώς οι απόψεις σας θα είναι διαφορετικές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα δεν θα βρίσκεσαι σε διάθεση για αισθηματικές προσεγγίσεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια συζήτηση σήμερα μπορεί να ξεκινήσει χαλαρά και να καταλήξει σε έντονες διαφωνίες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει το τοπίο, και θα σου επιστήσει την προσοχή καθώς οι γύρω σου δεν θα είναι ειλικρινείς μαζί σου σήμερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους κατά το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και προβλήματα στις μετακινήσεις σου για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Άφησε εκτός της σχέσης σου θέματα που αφορούν τρίτους είτε είναι συγγενείς είτε φίλοι αν δεν θέλεις να καβγαδίσετε. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου αξιολόγησε μόνος/η σου μια νέα γνωριμία ακόμα και αν έχει συστάσεις από τον περίγυρο σου.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με τα «κεκτημένα» σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε οικονομικές συμφωνίες που το πιο πιθανό είναι να σε ζημιώσουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους κατά το απόγευμα μπορεί να σου φέρει έκτακτα έξοδα ή μια οικονομική απώλεια για αυτό να είσαι προσεκτικός/η με τα χρήματα σου και να αποφύγεις τις σπατάλες.

Σήμερα δεν θα είσαι καλός/η σύντροφος καθώς η ανασφάλεια σου και το άγχος σου θα δημιουργήσει μια γενικότερη αναστάτωση που θα «πληρώσει» η σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην πεις κάτι που δεν είναι αλήθεια προκειμένου να εντυπωσιάσεις αυτόν/η που θέλεις.

 ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εκνευριστείς με τους γύρω σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει αυταπάτες και θα ρίξεις τις ευθύνες για οτιδήποτε πάει λάθος στους άλλους. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Διδύμους, μπορεί να φέρει εντάσεις σε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις και συνεργασίες και θα εντείνει τη δυσθυμία σου λόγω της κούρασης που θα νιώσεις.

Απόφυγε να ζητήσεις ευθύνες από το/τη σύντροφό σου για κάθε μελανό σημείο της σχέσης σας και αναγνώρισε και τις δικές σου λάθος ενέργειες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει και αν δεν το κάνει εκείνη θα το κάνεις εσύ!

Πηγή