Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12/07

Κριός

Γενικά zwdia: To βάρος των πολλών ευθυνών που ίσως έχουν να κάνουν με την οικογένεια, την δουλειά, ή κάποια ομάδα μπορεί να είναι στο μυαλό σας σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κουβαλάτε όλο τον κόσμο στις πλάτες σας. Είστε κουρασμένοι. Ίσως πρέπει να εξετάσετε ξανά τις δεσμεύσεις σας. Μπορεί η ευγένειά σας να σας έχει οδηγήσει στην υπερβολή. Ολοκληρώστε αυτές που έχετε αλλά σκεφθείτε το καλά πριν κάνετε νέες. Είστε και εσείς σημαντικοί.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε σκαμπανεβάσματα σήμερα. Μπορεί να έχετε ένα τηλεφώνημα με κάποια καλά αλλά και κακά νέα. και αυτό ίσως κάνει την διάθεσή σας να έχει εναλλαγές. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι. Δεχθείτε τα καλά νέα ως ενθάρρυνση και όσον αφορά τα άσχημα προσπαθήστε να σκεφθείτε αντικειμενικά τι συμβαίνει και βρείτε τρόπους να λειτουργήσουν υπέρ σας. Πάντα υπάρχει τρόπος. Κάντε υπομονή.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia:Κανονικά έχετε την τάση να είστε πολύ πνευματικά άτομα αλλά ίσως ίσως τα μεταφυσικά θέματα να σας μπερδεύουν. Είτε πρόκειται για δικές σας παλιές ιδέες ή για νέες που τώρα ανακαλύψατε μπορεί να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες που προσωρινά σας ταράζουν. Αυτή είναι μια υγιής εξέλιξη όμως. Κάποιες μικρές αμφιβολίες μπορεί να απομακρύνουν τις ιδέες που δεν σας εξυπηρετούν.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να μάθετε κάτι για έναν φίλο που ίσως σας ενοχλήσει. Μπορεί αυτό το πρόσωπο να έχει μια σκοτεινή πλευρά που δεν ξέρατε και ίσως αυτό σας κάνει να απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα και να επανεξετάσετε την σχέση σας με αυτό το άτομο. Όταν το σκέπτεστε να θυμάστε ότι όλοι έχουμε τις σκοτεινές πλευρές μας. Μπορεί αυτό που ανακαλύψατε τώρα να είναι η κορυφή του παγόβουνου. Σκεφθείτε το.

Λέων

Γενικά zwdia: Οι εξωτερικές ευθύνες μπορεί προσωρινά να επέμβουν με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε μια έντονη επιθυμία να βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας το βράδυ αλλά οι καταστάσεις μπορεί να πρέπει να αλλάξετε λίγο τις ώρες. Αυτό μπορεί να είναι εκνευριστικό καθώς περιμένατε για αυτό εδώ και καιρό αλλά μπορεί ίσως συναντήσετε και κάποιον φίλο αργότερα. Μην φοβάστε να το συζητήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν κατανόηση όταν προκύπτουν απρόσμενα θέματα.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα μάλλον η καθημερινότητά σας θα είναι βαρετή και ίσως έχετε μια έντονη ορμή να αφεθείτε και να χαλαρώσετε. Μπορεί να υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Αυτά τα αντιμαχόμενα συναισθήματα θα περάσουν. Αν επιμείνουν ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες πλευρές της ζωής σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίας έξω και η ζωή είναι μικρή για να παραμένετε σε μια κατάσταση που δεν σας επιτρέπει να αναπτυχθείτε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε πολύ αισθησιακά και παθιασμένα σήμερα και θα θέλετε να βρεθείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Άλλες ευθύνες ίσως σας δημιουργήσουν εμπόδια όμως. Αυτό μπορεί να σας προσφέρει την τέλεια δικαιολογία για να βυθιστείτε στην θλίψη αλλά μην πέσετε σε αυτή την παγία. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις. Μπορεί να κανονίσετε να τα τελειώσετε όλα αύριο.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να βλέπετε τα εμπόδια που έχετε συναντήσει στον δρόμο προς τους στόχους σας ως προσωπικές αποτυχίες και αν το αφήσετε αυτή η ιδέα θα σας ενοχλεί όλη την ημέρα. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και μην χάνετε τον στόχο. Δεν έχετε χάσει καμία μάχη. Οι πιθανότητες δείχνουν ότι αν συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά θα βγείτε κερδισμένοι.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ένα άσχημο τηλεφώνημα μπορεί να σας έρθει σήμερα. Μπορεί να σας φέρει νέα για κάποια καθυστέρηση σε ένα σχέδιό σας. Μάλλον είναι προσωρινή αλλά σας ενοχλεί. Μάλλον θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες με τις οποίες δεν θα θέλατε να ασχοληθείτε και αυτό θα πάρει χρόνο. Κάντε υπομονή, τα πάτε καλά. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας οδηγήσει.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μετά την μεγάλη ώθηση ενέργειας της τελευταίες ημέρες τώρα μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι. Δεν είναι κάθε μέρα γεμάτη συναρπαστικές λεπτομέρειες. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα θέματα της καθημερινότητας. Να θυμάστε ότι έρχονται πολλά σαββατοκύριακα και πως με τον σωστό σχεδιασμό μπορείτε να απολαύσετε πολλές περιπέτειες.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ένας στόχος στον οποίο προσπαθείτε να φθάσετε μπορεί να φαίνεται προσωρινά απόμακρος και ίσως στεναχωρηθείτε και μπορεί να αναρωτιέστε αν θα τα καταφέρετε. Να θυμάστε ότι αυτό είναι προσωρινό. Όποια και να είναι τα εμπόδια στον δρόμο σας θα τα ξεπεράσετε και θα συνεχίσετε να προχωράτε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Φροντίστε τις δουλειές σας εν τω μεταξύ. Μπορεί να είναι βαρετό αλλά απαραίτητο.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αντιληφθείτε ότι πρέπει να κάνετε κάποια αγορά. Ίσως το σπίτι σας ή το αυτοκίνητό σας να θέλει κάποια επισκευή ή μπορεί κάποιος εξοπλισμός να είναι απαραίτητος για την δουλεία σας. Αυτό ίσως σας ταλαιπωρήσει καθώς περιλαμβάνει σπατάλη χρημάτων που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε σε κάτι πιο συναρπαστικό. Σκεφθείτε το τι θα γλιτώσετε με αυτή την σπατάλη και θα δείτε πραγματικά την αξία της.

Πηγή