Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11/05…

Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας ίσως συζητήσετε την πιθανότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αυτό μπορεί να αφορά την διακόσμηση ή ακόμα και το καθάρισμα. Μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος. Η ανάγκη για αλλαγή στο περιβάλλον σας είναι εμφανής και δεν πρέπει να διστάσετε. Προχωρήστε και κάντε τα πρώτα βήματα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε την ανάγκη να γράψετε. Αυτό μπορεί να μην είναι κάτι περισσότερο από ένα e-mail σε έναν φίλο ή μπορεί να είναι δημιουργική δουλειά όπως ένα μυθιστόρημα ή ένα σενάριο. Ότι και να είναι μάλλον θα εκφράσετε κάποιες πνευματικές ή φιλοσοφικές ανησυχίες σας. Μην εκπλαγείτε αν τελικά καταλήξετε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η γραφειοκρατική δουλειά που αφορά χρήματα θα πρέπει να γίνει σήμερα. Μπορεί να είναι κάποιος διακανονισμός, προμήθεια ή ένα bonus. Μάλλον θα είναι μια καλή περίοδος καθώς έρχονται χρήματα προς το μέρος σας ακόμα και αν η γραφειοκρατεία σας ταλαιπωρεί. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να τα κάνετε γρήγορα ώστε να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε μια κράτηση σε ένα αγαπημένο εστιατόριο.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα το μυαλό σας θα είναι πολύ γρήγορο και διεισδυτικό. Μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποια έρευνα εις βάθος που σκέπτεστε εδώ και καιρό πάνω σε ένα θέμα που σας συναρπάζει. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε το θέμα με κάποιο κοντινό σας άτομο που μοιράζεται το ενδιαφέρον σας. Μην εκπλαγείτε αν πάρετε ενδιαφέρουσες απόψεις. Σημειώστε τες. Μπορεί να θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε μετά.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα, όμορφα όνειρα μπορεί να σας αφυπνίσουν και αν σας κάνουν να αντιληφθείτε κάποιες νέες ευκαιρίες. Μπορεί να είναι δημιουργικά και ίσως σκεφθείτε να τα εκμεταλλευθείτε. Αυτή η αποκάλυψη μπορεί να είναι μπροστά σας για πολύ καιρό και να μην την έχετε προσέξει. Μην την απορρίψετε γιατί εμφανίστηκε με ανορθόδοξο τρόπο. Δείτε που θα σας ακολουθήσει. Το πεπρωμένο σας ίσως είναι δίπλα σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που ασχολείται με κάποιο πνευματικό ή φιλοσοφικό θέμα που σας αφορά. Μπορεί να συναντήσετε ένα χαρισματικό άτομο που ίσως τα ερεθίσει το μυαλό με τις κουβέντες του και ίσως σας αλλάξει οπτική. Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως παρατηρήσετε ότι αυτό το άτομο ενδιαφέρεται για εσάς και μπορεί να σκεφθείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε περισσότερο την σχέση σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ένα δημόσιο πρόσωπο, μάλλον ένας συγγραφέας ίσως σας ενδιαφέρει σήμερα. Αυτό το άτομο ίσως έχει πολλά να πει που σας ενδιαφέρουν σε πολλά επίπεδα. Θα θέλετε να μάθετε πολλά για την δουλειά του/της. Μπορεί να μάθετε και σημαντικές προσωπικές πληροφορίες. Μην ανησυχείτε ότι θα γίνει εμμονή. Μερικές φορές δεν είναι κακό.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως πάτε σε ένα πάρτυ ή σε μια ομαδική δραστηριότητα που σας φέρνει σε επαφή με κάποια ενδιαφέροντα άτομα από μακρινά μέρη. Μπορεί να βρείτε τις συζητήσεις πολύ ενδιαφέρουσες. Θέλετε να μάθετε πολλά. Τα βιβλία ίσως περιλαμβάνονται στις συζητήσεις σας με κάποιο τρόπο. Θα θέλετε να μείνετε σε επαφή με αυτά τα άτομα και καλύτερα να ανταλλάξετε τηλέφωνα. Μπορεί να σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κάποια αλλαγή στην καριέρα σας ίσως σας εκπλήξει αλλά θα κάνει θετική αλλαγή σε εσάς. Το εισόδημά σας θα εκτοξευθεί. Ίσως συμπεριλαμβάνονται και κάποια νομικά έγγραφα. Μπορεί να είναι όλο ξαφνικό αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Δεν θέλετε να χαθεί η ευκαιρία.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας φέρει σε επαφή με κάποιο πολύ έντονο, συναρπαστικό άτομο που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα. Μπορεί να θεωρήσετε ότι είναι άτομο γοητευτικό και sexy. Αν είστε ελεύθεροι ίσως πρέπει να προσπαθήσετε. Αυτό το άτομο σας εξιτάρει πνευματικά. Μπορεί να φαίνεστε αλλαγμένοι μετά από από αυτή την συνάντηση απόψε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Έχετε την τάση να μπορείτε πάντα να συγκεντρώνεστε αλλά σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι από συνήθως μάλλον γιατί ένα σχέδιο σημαίνει πολλά για εσάς. Μπορεί να σχετίζεται με την δουλειά. Εσείς θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά σήμερα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως ξεχάσετε να φάτε, να κοιμηθείτε ή να κάνετε διαλείμματα. Φροντίστε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μια έντονη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας ίσως συμβεί σήμερα. Μπορεί να έχει να κάνει με την σχέση σας και το επίπεδο δέσμευσης. Ίσως αναφερθείτε στον γάμο. Αν είστε ήδη παντρεμένοι ίσως αποφασίσετε να κάνετε παιδί. Αν είστε ελεύθεροι ίσως συναντήσετε κάποιο νέο άτομο που θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρον και θα αποφασίσετε να γνωριστείτε καλύτερα.

Πηγή