Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 01/09

Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα. Ο/η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει. Ίσως μπορείτε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί που θα σας βγάλει από την καθημερινότητά σας. Αντί να πάτε για φαγητό ή σινεμά πηγαίνετε σε ένα μουσείο. Δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία και οι δύο. Η σχέση σας θα ωφεληθεί από τον αυθορμητισμό. Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να κανονίζετε το ταξίδι που θέλετε να κάνετε και το έχετε αφήσει στην αναμονή πολύ καιρό.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μην εκπλαγείτε αν έχετε μια επιθυμία να αλλάξετε την διακόσμηση. Η ενέργεια του σύμπαντος σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας λίγο. Μην το παρακάνετε. Θα έχετε την τάση να μετατρέψετε τα μικρά σχέδια σε μεγάλα. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε. Αφήστε τις ανακαινίσεις για αργότερα. Τα σχέδια σας είναι μεγάλα αλλά ακόμα και οι μικρές αλλαγές θα αλλάξουν τον χώρο σας και την ψυχολογία σας. Κυρίως διασκεδάστε κάνοντας τις αλλαγές που θέλετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Φροντίστε να απαντήσετε τα τηλέφωνα και να ανοίξετε τα email σας σήμερα. Μάλλον θα έχετε κάποια ενδιαφέροντα νέα. Μπορεί να ακούσετε από ένα παλιό αφεντικό ότι είστε τέλειοι για μια νέα θέση που ανοίγει. Ίσως κάποιος παλιός σύντροφός σας να έρχεται σε επαφή ξανά μαζί σας. Θα εκπλαγείτε σήμερα. Να περιμένετε το απρόσμενο. Να είστε προετοιμασμένοι και μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν αναλύοντας πολύ τα πάντα μέσα στο μυαλό σας. Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα γράμματα που περιμένετε να λάβετε αργούν. Ελέγξτε ξανά ότι το πρόσωπο που σας στέλνει κάτι έχει την σωστή διεύθυνση. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πέρα από το να περιμένετε. Θα έρθει γρήγορα και τότε οι οικονομικές σας δυσκολίες θα μείνουν πίσω σας. Δεν είναι θέμα αμέλειας απλά υπάρχουν καθυστερήσεις που δεν οφείλονται σε εσάς. Κάντε λίγη υπομονή.

Λέων

Γενικά zwdia: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αισθάνεστε ελκυστικοί και παθιασμένοι σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν ένας παλιός σύντροφος έρθει σε επαφή μαζί σας και προσπαθήσει να δημιουργήσει ξανά την παλιά φλόγα. Η προσοχή είναι έντονη αλλά μάλλον δεν έχετε την επιθυμία να ακολουθήσετε την πιθανότητα αυτή. Είστε χαρούμενοι όπως είστε τώρα. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις που ίσως ταράξουν την ψυχολογία σας. Βάλτε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Όσο μεγαλώνετε έλκεστε περισσότερο από πνευματικά θέματα. Δεν έχει να κάνει με μια συγκεκριμένη θρησκεία αλλά είστε περίεργοι για το υπερφυσικό και τις αρχαίες τέχνες. Βρείτε χρόνο σήμερα να επισκεφθείτε ένα βιβλιοπωλείο ή διαβάστε πάνω στο θέμα. Μπορεί να θέλετε να βρείτε με άλλα άτομα που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας δώσει μεγάλη τροφή για σκέψη και αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε ότι θεωρείτε σημαντικό.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μην διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι νέο σήμερα. Αν σκέπτεστε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα κάντε το σήμερα. Μάλλον θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να είστε επιφυλακτικοί στην αρχή αλλά θα είστε πρόθυμοι να έρθετε πιο κοντά. Θα αισθάνεστε ότι γνωρίζεστε χρόνια λίγο αργότερα. Θα διασκεδάσετε. Κάντε κάτι που σας αρέσει και σας βοηθά να χαλαρώνετε στο τέλος της ημέρας. Ίσως μια βόλτα να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αισθάνεστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις για την ζωή σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ sexy και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθείτε. Ίσως πρέπει να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Μην διστάσετε να μιλήσετε για ταξίδια και για τα όνειρά σας. Ίσως έχετε τα ίδια όνειρα. Πριν το καταλάβετε ίσως κάνετε σχέδια για εξωτικά νησιά. Κάντε σχέδια και αρχίστε να οργανώνετε ένα ταξίδι που θέλετε εδώ και καιρό. Μάλλον υπάρχουν κάποια μέρη που σας συναρπάζουν και θέλετε να τα επισκεφθείτε και να γνωρίσετε τον πολιτισμό τους.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η ημέρα σήμερα είναι γεμάτη πιθανότητες. Μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να είστε παθιασμένοι και πρόθυμοι να αφιερωθείτε σε κάτι που αξίζει ή σε κάποια δημιουργική δραστηριότητα. Μην περιμένετε να μπουν όλα στην θέση τους αμέσως. Μπορείτε να βρείτε μερικά εμπόδια αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποια λάθη που ίσως σας ταλαιπωρήσουν μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Δείχνετε όμορφοι και αισθάνεστε γεμάτοι πάθος. Ίσως υπάρχει κάποιο άτομο στην ζωή σας τώρα που σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Βγείτε έξω ή παραγγείλτε φαγητό στο σπίτι και δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα. Θα περάσετε καλά και θα εκτιμήσετε αυτές τις στιγμές. Θα καταφέρετε να χαλαρώσετε κιόλας καθώς μετά από μια δύσκολη ημέρα αυτό είναι το ζητούμενο για εσάς. Έχοντας καλή παρέα δίπλα σας θα το επιτύχετε και αυτό θα σας κάνει καλό.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είναι μια εκνευριστική ημέρα στον ερωτικό τομέα. Η επικοινωνία εμποδίζεται σε όλους τους τομείς. Έχετε άγχος να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας αλλά δεν μπορείτε να τον/την βρείτε. Ίσως το τηλέφωνο έχει κάποιο πρόβλημα. Αισθάνεστε ότι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας. Κάντε υπομονή. Ο/η σύντροφός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας και η επανένωσή σας θα είναι ηλεκτρική. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην φθάσετε στην υπερβολή. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο και τελικά θα δείτε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Έχετε αισθανθεί καλύτερα από ότι σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Οι πόνοι αυτοί είναι απλά αποτέλεσμα υπερβολής. Μην ανησυχείτε θα είστε πολύ καλύτερα αύριο το πρωί. Την επόμενη φορά που κάποιος σας προσφέρει κάτι ή σας προσκαλέσει κάπου ίσως πρέπει ευγενικά να αρνηθείτε. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να ικανοποιήσετε πάντα τους άλλους. Είναι βασικό να βάζετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα. Η ψυχική σας υγεία είναι βασική και σημαντική. Πηγή