Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 28 Αυγούστου;

Η μετατόπιση της Σελήνης στον Κριό μας δίνει την …άδεια να αναλάβουμε σχεδόν όλα όσα μπορούμε να φανταστούμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Τα όνειρα είναι σημαντικά, όχι λόγω του πώς κωδικοποιούν το δυναμικό, αλλά εξαιτίας αυτού που εξαλείφουμε ως μη ρεαλιστικό.

ΚΡΙΟΣ Νέες εξελίξεις αναμένεται να έρθουν στα επαγγελματικά σας. Συγκεκριμένα, στο εργασιακό σας περιβάλλον μια παραίτηση από μια μεγάλη θέση που ένας συνάδελφός σας κατέχει σας ανοίγει την πόρτα προκειμένου να εξελιχθείτε. Είναι η ευκαιρία λοιπόν να αποδείξετε τι αξίζετε. Είναι στο χέρι σας να καταφέρετε να σχεδιάσετε καλύτερα τα έξοδά σας και να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αισθάνεστε μπερδεμένη στα αισθηματικά σας… Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε την κατάσταση γιατί σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα στην ζωή σας θα υπάρξει ένα επεισόδιο το οποίο θα σας βάλει σε μπελάδες. Το υπερβολικό σας θάρρος θα παρεξηγηθεί από κάποιους και αυτό θα σας εξοργίσει γιατί μόνο εσείς ξέρατε ότι δεν είχατε σκοπό να προσβάλετε ή να βλάψετε κάποιον δικό σας άνθρωπο. Αυτή την φορά δεν θα υποχωρήσετε και δεν θα κάνετε λάθη του παρελθόντος όσον αφορά τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας είστε πολύ δοτική και ανεκτική, ωστόσο κάτι θα σας χαλάσει και δεν θα μπορέσετε να το κρύψετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Η σημερινή μέρα για εσάς είναι μέρα εμπιστοσύνης. Ένα νέο άτομο που θα έρθει στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αφεθεί ολοκληρωτικά σε εσάς μετά από εντολή των ανωτέρων σας. Θα έχετε την πλήρη επίβλεψή του και κατά κάποιο τρόπο θα λειτουργήσετε ως ο μέντορας του. Προσπαθήστε να μην κάνετε περιττά έξοδα, καθώς αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που δεν περιμένατε. Να είστε υποστηρικτική προς τον αγαπημένο σας και εκείνος θα σας το ανταποδώσει όταν έρθει η ώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η σημερινή ημέρα απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις. Ο νέος σας γείτονας ή κάποιο άτομο από την εργασίας θα σας ενοχλήσει με το τρόπο που θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει. Ακόμη βέβαια και κάποιο φλερτ που μπορεί να προκύψει σήμερα θα σας ενοχλήσει ιδιαίτερα. Να είστε ψύχραιμη! Κινηθείτε έξυπνα όσον αφορά τα οικονομικά σας.

 

ΛΕΩΝ Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να βιάζεστε να κάνετε κάτι και αυτή η ενέργεια θα καθορίσει και την συμπεριφορά σας. Κάτι τέτοιο γίνεται αντιληπτό από απλά και καθημερινά πράγματα όπως για παράδειγμα ο τρόπος που θα οδηγείτε. Ηρεμία. Θα δεχθείτε μία σημαντική οικονομική πρόταση, όμως δεν είναι η κατάλληλη για εσάς. Ενέχει ρίσκο, που δεν είστε έτοιμη να πάρετε. Κάντε κάτι ποιοτικό για εσάς και τον αγαπημένο σας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ημέρα αυτή θα σας διδάξει ένα πολύ καλό μάθημα για τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Ένας στενός συνεργάτης θα σας κάνει μια σημαντική παρατήρηση και τότε θα καταλάβετε ένα μεγάλο λάθος σας. Προσοχή στα έξοδά σας. Μην χαλάσετε τον προγραμματισμό σας. Θα έχετε έναν έντονο καβγά με ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας, γεγονός που θα σας στεναχωρήσει πολύ. Μην κάνετε τον κόπο να διορθώσετε την κατάσταση αν δεν είστε έτοιμη να αποδεχθείτε ότι κάνατε και εσείς λάθος.

 

ΖΥΓΟΣ Θα συμβούν αρκετά μπερδέματα στη δουλειά σας, όμως με την καλή σας διάθεση θα μπορέσετε να τα λύσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Μην σκέφτεστε τι θα συμβεί αύριο. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει το πρόγραμμά σας. Ζήστε το τώρα, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα. Εκτιμήστε κάθε στιγμή που θα σας δώσει αυτή τη μέρα. Αυτές οι στιγμές θα είναι ανεκτίμητες. Μην αφήνετε να αλλοιώνονται στιγμές λόγω των σκέψεων σας, καθώς μια αρκετά όμορφη εμπειρία μπορεί να γίνει ανεπανόρθωτα αλλοιωμένη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα σας χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια και το ομαδικό πνεύμα. Θα βοηθήσετε έναν συνεργάτη που έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα και θα του δώσετε την ευκαιρία να προχωρήσει τη δουλειά του, παρόλο που η δική σας θα μείνει πίσω. Θα εγκαταλείψετε το μακροπρόθεσμο όνειρό σας να κάνετε κάποια πολύ ακριβή αγορά καθώς θα προκύψει ένα ξαφνικό έξοδο. Αυτό το αναπάντεχο νέο θα σας φέρει αντιμέτωπη με τον θυμό του συζύγου/συντρόφου σας, ο οποίος θα σας κατηγορήσει καθώς πρόκειται για μία παλιά υπόθεση που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχετε κλείσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η αδικία θα κυριαρχήσει και η επιπολαιότητα θα έρθει στην επιφάνεια. Θα περάσετε μία περίεργη μέρα στη δουλειά σας. Τα οικονομικά σας προβλήματα αρκετά και θα χειροτερέψουν. Θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από τον σύντροφό σας το οποίο θα σας εξοργίσει. Μην πέσετε λοιπόν από τα σύννεφα εάν ακούσετε ότι ένα μεγάλο μέρος από τις οικονομίες σας έκανε φτερά για μια μεγάλη αγορά (π.χ. ένα αυτοκίνητο).

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν μπει σε μία σειρά και φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά. Στην πορεία της διαδρομής ωστόσο σας περιμένουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, για τα οποία καλό είναι να είστε προετοιμασμένη. Λίγη οικονομία, ειδικά μετά τις διακοπές, δεν βλάπτει. Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα είναι επίσης ρευστά. Θα περάστε στιγμές έντονων οικογενειακών ανησυχιών. Σε αυτές τις ανησυχίες, οι φίλοι σας άνθρωποι θα σας υποστηρίξουν πλήρως.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα θα δείτε τον εαυτό σας να «ανεβαίνει» στην απόδοση της εργασίας σας. Εκτός αυτού, το βράδυ αποφασίζετε να αφιερώσετε χρόνο σε μια βόλτα αναψυχής. Θα συγκεντρώσετε την οικογένειά σας και θα κάνετε δραστηριότητες και απλά πράγματα που θα αφήσουν τους πάντες άφωνους με τις ιδέες σας. Όσο για τα αισθηματικά, αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας για να μην έχετε μπελάδες σε μια περίοδο ψυχικής ηρεμίας.

 

ΙΧΘΕΙΣ Μία αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσα έχετε καταφέρει στην επαγγελματική σας πορεία. Σας αξίζει ένα μπράβο, όσο και αν δεν το πιστεύετε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, όμως δεν είναι ακόμη στο στάδιο που επιθυμείτε για να είστε ήρεμη. Αναζητείτε τα αίτια των προβλημάτων στη σχέση σας, όμως ακόμη δεν έχει καταλήξει στην πηγή του κακού. Μία συζήτηση με τον αγαπημένο σας, θα λύσει πολλές από τις απορίες σας και θα φέρει και την ηρεμία που τόσο ανάγκη έχετε.

Πηγή