Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου;

Τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου σήμερα, όμως πολλοί θα τομείς θα ξεκινήσουν από την αρχή. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει ερωτικές αναταράξεις…

ΚΡΙΟΣ Άσε τον εκνευρισμό σου στην άκρη και προσπάθησε να αφοσιωθείς στη δουλειά σου. Μην εμπλακείς σε τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν, καθώς δεν έχεις καταφέρει να τα φέρεις στο σημείο που επιθυμείς, για αυτό σήμερα να είσαι προσεκτική με τις συναλλαγές που θα χρειαστεί να κάνεις. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι να μην είσαι βιαστική. Τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου καλό είναι να τα συζητήσεις με τον άμεσα ενδιαφερόμενο, δηλαδή τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση να είσαι προετοιμασμένη για κάτι νέο ή μία επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί δεν θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις με επιτυχία τα επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική και απέφυγε τα περιττά έξοδα. Τέλος, η προσωπική σου ζωή είναι ένας τομέας που πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία είτε είσαι σε μία σχέση, είτε όχι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Μην παθιάζεσαι με κάτι που μέσα σου ξέρεις ότι δεν είναι 100% σωστό. Φρόντισε να πατήσεις γερά στα πόδια σου και μετά θα μπορέσεις να διασκεδάσεις με τους καρπούς των κόπων σου. Τα οικονομικά σου έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Στη σχέση σου αλλάζουν οι συνθήκες. Δίνεις στον αγαπημένο σου αυτά που έχει ανάγκη και όλα φαίνεται ότι βελτιώνονται. Εάν δεν είσαι σε σχέση, φαίνεται ότι έχει έρθει ο καιρός να πας παρακάτω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, για αυτό προχώρα με την καινούργια σου επαγγελματική ιδέα. Θα καταφέρεις σήμερα να τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες που έχεις αφήσει το τελευταίο διάστημα. Μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα διαλύσουν τον προϋπολογισμό σου. Όσο για τα αισθηματικά σου, εδώ τα πράγματα παίρνουν «φωτιά». Ο ερωτισμός θα αλλάξει πολύ τη σχέση σου. Εάν είσαι single, σύντομα θα κάνεις μία πολύ σημαντική γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ Ιδανική μέρα για να κλείσεις υποχρεώσεις και να δώσεις τα χέρια σε καινούργιες συμφωνίες. Προσοχή όμως, μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, πρόσεξε και την υγεία σου. Μην είσαι παρορμητική όσον αφορά τα οικονομικά σου. Οι περιττές αγορές δεν θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Στην προσωπική σου υπάρχουν αναστατώσεις. Βάλε ένα τέλος στις διαφωνίες με τον σύντροφό σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου εάν δεν είσαι σε σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κινήσου με αποφασιστικότητα στα επαγγελματικά σου και θα δεις την δυναμική στην καριέρα σου να αλλάζει. Είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να ξεκολλήσεις από το σημείο που βρίσκεσαι. Μην χάσεις την ευκαιρία σου. Στα οικονομικά σου είναι εξίσου σημαντικό να προσέχεις τις συμφωνίες που θα κάνεις, γιατί μπορεί να σε θέσουν σε κίνδυνο. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου. Μην τον παραμελείς. Εάν είσαι single, μία γνωριμία από το παρελθόν θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ Σκέψου πάρα πολύ καλά πώς θα κινηθείς στα επαγγελματικά σου από εδώ και πέρα και τι απαντήσεις θα δώσεις σε όλους εκείνους που περιμένουν να ακούσουν κάτι από εσένα. Μην πάρεις κάποιο ρίσκο στα οικονομικά σου. Καλύτερα σήμερα να μην ασχοληθείς με καμία οικονομική υποχρέωση. Όσο για την προσωπική σου ζωή, εδώ τα πράγματα πάνε καλά. Εσύ και ο αγαπημένος σου έχετε βρει μία ισορροπία στη σχέση σας. Εάν είσαι single, άσε στην άκρη όσα σε προβληματίζουν και αφοσιώσου σε μία νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η μέρα σου ξεκινά με πολύ άγχος και οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε βοηθούν να το αποβάλλεις. Μπορείς όμως να πάρεις δύο βαθιές ανάσες και να απολαύσεις όσα έχεις πετύχει. Στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Χρειάζεται να βάλεις μία τάξη. Μην βγαίνεις συνεχώς εκτός προϋπολογισμού λόγω περιττών εξόδων. Όσο για την προσωπική σου ζωή, θα είναι κάπως περίεργη η σημερινή ημέρα. Εντάσεις και καβγάδες θα σε αποσυντονίσουν. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μία βόλτα με φίλους θα σου κάνει καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Πολλές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις σήμερα. Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις σπατάλες. Να είσαι πιο προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου. Απέφυγε τις εντάσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το ξέρεις ότι δεν πρέπει να ξεκινήσεις κάτι νέο απλώς για να μην είσαι μόνη σου. Ας πρυτανεύσει η λογική σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Το τελευταίο διάστημα έχεις χάσει λίγο την πορεία σου στα επαγγελματικά σου και έχει έρθει ο καιρός να σκεφτείς καλά το μέλλον σου και τι ζητάς από αυτό. Μην μένεις με σταυρωμένα χέρια. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα δεχθείς και κάποιες σημαντικές προτάσεις που δεν πρέπει να παραβλέψεις. Στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να κατεβάσεις τους τόνους και να τελειώσεις τους καβγάδες με τον σύντροφό σου. Αν κάτι δεν προχωρά, τότε βάλε μία τελεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ήρεμη η σημερινή ημέρα στη δουλειά σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα. Να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία σου, ωστόσο. Είναι σημαντικό. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, όμως θα λάβεις μία πολύ σημαντική συμβουλή που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο που έχεις οδηγηθεί. Μην παραμελείς τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη σου δίνει καλές επιρροές για την ερωτική ζωή σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ Βάλε σε εφαρμογή τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια και απόλαυσε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσουν την καλή σου διάθεση. Στα οικονομικά σου βλέπεις μία μικρή πρόοδο, ωστόσο χρειάζεται να είσαι ακόμη πιο προσεκτική. Θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Στην προσωπική σου ζωή να περιμένεις όμορφα πράγματα είτε είσαι σε μία σχέση, είτε όχι.

Πηγή