Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου

Ιδανική ημέρα για μερικές στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής. Το σώμα σας απαιτεί μερικές ώρες ξεκούρασης, καλό είναι να μην το απογοητεύσετε.

ΚΡΙΟΣ Σήμερα έχετε αποφασίσει να περάσετε την ημέρα σας μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είτε σπίτι είτε έξω με φίλους, σίγουρα θα μείνετε μακριά από ότι έχει σχέση με τη δουλειά. Τα οικονομικά σας έχουν τακτοποιηθεί κάπως και αυτό σας επιτρέπει να κάνετε μερικές αγορές. Το απόγευμα αυτό είναι πιο αφοσιωμένο σε χαλαρές υποθέσεις που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή. Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κυμαίνεται. Κρατήστε τις αρνητικές συναισθηματικές εκρήξεις στο ελάχιστο για να μην έχετε συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας.

ΤΑΥΡΟΣ Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας κλείνοντας επαγγελματικές εκκρεμότητες. Ωστόσο, θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα, από την οικογένεια και το φιλικό σας περιβάλλον. Προσοχή στα έξοδά σας, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αγορές. Ο ρομαντισμός σας δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον αγαπημένο σας, με τον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία εκπληκτική βραδιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Θα εκπλαγείτε από την απότομη θετική στροφή που θα γίνει στα επαγγελματικά σας. Το άγχος του τελευταίου διαστήματος θα μετατραπεί πλέον σε δημιουργία για το μέλλον σας. Προσοχή στα οικονομικά σας, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχει περίπτωση να λάβετε κάποια σημαντικά νέα και από τον σύντροφό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τα επαγγελματικά δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, μια και μέσα στην εβδομάδα δουλέψατε σκληρά για καλύψετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας. Να είστε προσεκτική με τα οικονομικά σας και λίγο φειδωλή με τις αγορές σας. Εάν είστε σε μια σχέση, η ζήλια υποβόσκει για αυτό να είστε πολύ προσεκτική στις κινήσεις σας.

 

ΛΕΩΝ Η ημέρα σας δεν θα έχει κάτι το συνταρακτικό για να θεωρηθεί ιδιαίτερα αξέχαστη. Η διάθεσή σας θα μοιάζει με τις πιο ήρεμες θάλασσες, χωρίς διακοπή από ισχυρές ριπές. Σήμερα, δώστε προσοχή όχι μόνο στην ψυχική σας κατάσταση, αλλά και στα οικονομικά σας. Παρόλο που πηγαίνουν καλά, δεν είναι κακό να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Οργανωθείτε περισσότερο και δημιουργήστε μια λίστα των επερχόμενων εξόδων, αναζητήστε σημαντικά έγγραφα και κάνετε μικρές αγορές. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακούς καβγάδες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Θα είναι πολύ τυχερή η σημερινή ημέρα σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα λάβετε κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις για μία σημαντική επένδυση που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό. Στην προσωπική σας ζωή επικρατεί ηρεμία και ίσως λίγο… πλήξη. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

 

ΖΥΓΟΣ Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, καθώς έχετε πολλές ιδέες τις οποίες είστε έτοιμη να θέσετε σε εφαρμογή. Μην φοβηθείτε να πάρετε το ρίσκο και να κάνετε μία επένδυση που στο μέλλον θα σας βγάλει κερδισμένη. Παραμείνετε στο πλευρό του αγαπημένου σας με θετική διάθεση, ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει ένα καινούργιο εγχείρημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η μόνη δυσάρεστη στιγμή της ημέρας θα είναι το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε το πρωινό σας σε κάποιες επαγγελματικές ασχολίες. Μία ξαφνική αδιαθεσία θα χαλάσει τα βραδινά σχέδια, όμως δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό. Λίγη ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που σας αγχώνει για αυτό φροντίστε να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό για το μέλλον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο εγωισμός ποτέ δεν είναι σύμμαχός σας, μάλλον γιατί κάποιες φορές ξεφεύγετε και έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είστε περισσότερο υπομονετική, ειδικά όταν πρόκειται για θέμα της δουλειάς σας. Θα δεχθείτε ένα πλήγμα στα οικονομικά σας, ίσως κάποιες καθυστερήσεις πληρωμών, για αυτό να είστε προσεκτική στις κινήσεις σας. Θα έχετε τον χρόνο να φροντίσετε τον αγαπημένο σας καθώς και άτομα της οικογένειάς σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Αποφύγετε τις ανούσιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίες θα σας καθυστερήσουν από την ολοκλήρωση των σημερινών σας υποχρεώσεων. Τα οικονομικά σας σε γενικές γραμμές είναι βελτιωμένα, ωστόσο χρειάζεται ακόμη να κάνετε καλό προγραμματισμό για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε τους τσακωμούς με τον αγαπημένο σας. Απολαύστε μία ήρεμη βραδιά μαζί του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μην αποθαρρυνθείτε από τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας. Αυτά τα προβλήματα θα περάσουν, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία εάν θέλετε να πετύχετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σας. Τον έχετε παραμελήσει. Βρείτε κάτι διαφορετικό να κάνετε απόψε το βράδυ.

 

ΙΧΘΕΙΣ Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας έχουν αφήσει πολύ ελεύθερο χρόνο και έτσι σήμερα που θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ένα αγαπημένο σας χόμπι, αυτό θα σας κάνει χαρούμενη. Πού ξέρετε; Μπορεί αυτό το χόμπι να σας αποφέρει και έσοδα. Σκεφτείτε το καλύτερα! Εσείς που είστε single θα κάνετε μία νέα γνωριμία με ένα πολύ συμπαθητικό πρόσωπο σε εσάς!

Πηγή