Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 10/05…

Ιδανική ημέρα για να δώσουμε λύσεις σε ανεπίλυτα μέχρι στιγμής ζητήματα. Η έλλειψη αστρολογικής δραστηριότητας μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε την εσωτερική μας αρμονία, χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας.

ΚΡΙΟΣ Λανθασμένα οι συνάδελφοί σου υποθέτουν ότι είσαι έτοιμη να παραιτηθείς από τη δουλειά σου. Αντιθέτως εσύ είσαι περισσότερο αφοσιωμένη από ποτέ. Μην ανησυχείς για την πορεία των οικοκονομικών σου. Αν αποφύγεις τις περιττές αγορές, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Άκουσε την εσωτερική σου φωνούλα, θα σε καθοδηγήσει σωστά στα αισθηματικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ Η αποφασιστικότητά σου επιστρέφει και η εμπιστοσύνη σου προς τους συναδέλφους σου αυξάνεται. Αντιμετώπισες πολλά εμπόδια, τα οποία άφησες πίσω σου. Είσαι σε θέση πλέον, ειδικά τώρα που βλέπεις μία μικρή άνοδο στα οικονομικά σου, να κάνεις όνειρα για το μέλλον σου. Οι προοπτικές στην αισθηματική σου ζωή βελτιώνονται. Διορθώνονται πολλά προβλήματα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Είναι πολύ εύκολο να ανακατέψεις τα όνειρά σου και να κάνεις παρορμητικές κινήσεις πιστεύοντας ότι όλες οδηγούν στην επιτυχία. Προσοχή όμως γιατί στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι αλλιώς. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τα οικονομικά σου που θα σε βοηθήσουν πολύ για το μέλλον σου. Είναι σημαντικό να κάνεις μία συζήτηση με τον αγαπημένο σου, προκειμένου να λύσετε κάποια ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί μπορεί να περιπλέξεις τη ζωή σου. Η διαίσθησή σου είναι αρκετά ισχυρή ώστε τα σήματα που λαμβάνεις να σου επιτρέπουν να κάνεις κάποιες κινήσεις για τα οικονομικά σου. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Αν και σε πολλές περιπτώσεις θα έχεις δίκιο, προσπάθησε να αποφύγεις τους τσακωμούς με τον αγαπημένο σου.

 

ΛΕΩΝ Το πολιτικό πλαίσιο στην εργασία σου αλλάζει και δεν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς περισσότερο με τις κοινωνικές παροχές στη δουλειά σου. Επιθυμείς να αλλάξεις και μάλιστα άμεσα την κατάσταση, αλλιώς θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να αλλάξεις δουλειά. Η αστάθεια υπάρχει στην ατμόσφαιρα για αυτό πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου. Μπορεί να προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα. Άλλαξε συμπεριφορά προς τον αγαπημένο σου και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Νομίζεις ότι ξέρεις τι θέλουν οι συνεργάτες σου και σήμερα θα απογοητευτείς γιατί θα διαπιστώσεις ότι έχεις πέσει πολύ… έξω. Μην μπλεχτείς σε άσκοπους καβγάδες, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Προσπάθησε να περάσεις μερικές ημέρες πιο λιτά, γιατί θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις ότι ο σύντροφός σου είναι δεδομένος, γιατί εκεί θα χάσεις το… παιχνίδι.

 

ΖΥΓΟΣ Θέσε σαφή όρια και προτεραιότητες εάν θέλεις να σημειώσεις πρόοδο στη δουλειά σου. Ενδέχεται να λάβεις αντικρουόμενες οδηγίες από τους ανωτέρους σου, όμως μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Ο σωστός προγραμματισμός στα οικονομικά σου δεν είναι χάσιμο χρόνου. Μην τα παρατάς, συνέχισε και θα δικαιωθείς. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα αισθηματικά σου, κάνε μια καινούργια αρχή με τον αγαπημένο σου και θα δεις τη σχέση σου να αλλάζει προς το καλύτερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Έχεις την ανάγκη να μην κάνεις τίποτα σήμερα, να πάρεις ρεπό από όλους και όλα, όμως οι υποχρεώσεις σου είναι τόσες που δεν γίνεται να μείνεις αδρανής. Τακτοποίησε ένα κληρονομικό θέμα το οποίο δεν δέχεται άλλη αναβολή. Στα αισθηματικά σου θα δεις να εκπληρώνονται ένα προς ένα τα όνειρά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Προβλήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου. Οι αναμνήσεις σου δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να συγκετρωθείς. Ένα οικονομικό θέμα θα σε απασχολήσει σήμερα. Κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Το μέλλον στα αισθηματικά σου διαγράφεται λαμπρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η τάση σου να οργανώνεις την ημέρα σου εκ των προτέρων είναι αποτελεσματική και σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Σήμερα ωστόσο είναι καλό να αφήσεις για λίγο στην άκρη το πρόγραμμά σου και να είσαι προετοιμασμένη για τα αναπάντεχα που θα σου συμβούν. Η έλλειψη δεσμεύσεων και υποχρεώσεων θα σε βοηθήσει να αισθανθείς λίγο πιο ελεύθερη, ειδικά στα οικονομικά σου και να κάνεις και ένα δωράκι στον εαυτό σου. Μην είσαι πεισματάρα, δώσε χώρο και χρόνο στον αγαπημένο σου να σου λύσει όλες τις απορίες και να διαλύσει τις αμφιβολίες που έχεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και με αυτό το σκεπτικό θα μπορέσεις όντως να κάνεις πολλά και να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Η αυτοεκτίμησή σου έχει ανέβει και τα οικονομικά σου βελτιώνονται, γεγονός που συμβάλει ακόμη περισσότερο στην θετική σου διάθεση. Ο ερωτισμός σου δεν κρύβεται και ο αγαπημένος σου θα σε ευγνωμονεί για την αποψινή βραδιά που θα του χαρίσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ Έχεις τη διάθεση να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες στη δουλειά σου και έχεις βάλει στόχο να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου. Η χαρά που παίρνεις από τη δημιουργική ημέρα που θα έχεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει και στην προσωπική σου ζωή. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, μην κάνεις άσκοπες αγορές γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

Πηγή