Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου;

Προσπαθήστε να εξαλείψετε μικρά πράγματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας. Ξεφορτωθείτε την ακαταστασία και οργανωθείτε καλύτερα στη δουλειά και το σπίτι. Διαγράψτε τις περιττές εφαρμογές και παιχνίδια από τις συσκευές σας. Θα νιώσετε μια αίσθηση αναζωογόνησης.

ΚΡΙΟΣ Σήμερα θα πάρετε μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σας. Πρόκειται για μια πραγματική «επανάσταση» που θα αλλάξει ριζικά την πραγματικότητά σας. Καθώς γίνεστε πιο επαναστατική, μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να το δεχθεί αμέσως. Αυτή είναι η απόφασή σας, όχι η δική του. Σας περιμένει ένα «πόλεμος» και εσείς πρέπει να βγείτε νικήτρια. Δεν είναι καιρός για ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε ένα φανταστικό όνειρο στα επαγγελματικά σας. Εάν λοιπόν αποφασίσετε να κάνετε τα πάντα γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα αμείλικτη. Ιδιαίτερα εάν αυτό το όνειρο σχετίζεται με την καριέρα σας και την πορεία των οικονομικών σας. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται πια να κάνετε μία συζήτηση με τον αγαπημένο σας και να δείτε που βαδίζετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Σήμερα θα είστε το επίκεντρο στη δουλειά σας. Μια δημιουργία σας ή μια πράξη εθελοντισμού θα κάνεις τους πάντες να θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Προσοχή στα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ταπεινότητά σας και να μην κάνετε περιττές αγορές. Σημαντικό, αν θέλετε η σχέση σας να πετύχει, να σέβεστε τις ανάγκες του αγαπημένου σας και να μην προσπαθήσετε να του επιβάλλεται τις δικές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα, μια πράξη ή συμπεριφορά σας θα αμφισβητηθεί αμέσως από τους συναδέλφους σας. Να είστε προσεκτική στις συνομιλίες σας και να μην κινηθείτε παρορμητικά, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Σκεφτείτε καλά τις αγορές που θέλετε να κάνετε. Είναι σημαντικό να μην βγείτε πάλι εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν θετικά σημάδια ότι κάτι αλλάζει για εσάς που είστε single.

 

ΛΕΩΝ Η έλλειψη ευελιξίας μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις στα επαγγελματικά σας. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και αν δεν είστε προσεκτική μπορεί να καταστρέψετε την πρόοδο που έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Προσοχή και στα οικονομικά σας. Αυξήθηκαν τα έσοδά σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές. Διανύετε μία περίοδο άγχους στην προσωπική σας ζωή και καλό θα ήταν να μιλήσετε σε κάποιον για τις ανησυχίες σας. Αν πιστεύετε ότι οι φίλοι σας δεν έχουν τον χρόνο να σας ακούσουν, καλύτερα να επισκεφτείτε έναν ειδικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα, θα βιώσετε μια καμπή στην επαγγελματική ζωή σας που σας επιτρέπει να ζήσετε λιγάκι πιο άνετα. Θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση, η οποία θα φέρει εξελίξεις και στα οικονομικά σας. Μπορεί πραγματικά να είναι η ευκαιρία της ζωής σας, για αυτό να είστε προσεκτική στη διαχείρισή της. Όσο για τα αισθηματικά σας, εσείς που είστε single θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγάλο…

 

ΖΥΓΟΣ Προσέξτε οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επαγγελματική σας φήμη. Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα γραφειοκρατίας, είτε σε τοπικό είτε σε εθνικό επίπεδο. Η υπομονή πρέπει να είναι το όπλο σας. Να είστε προσεκτική και στην προσωπική σας ζωή. Μην συμμετέχετε σε ανόητες συζητήσεις, κοινώς κουτσομπολιά που θα σας κάνουν δακτυλοδεικτούμενη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα ένα δικό σας πρόσωπο θα ζητήσει την βοήθειά σας σε ένα οικονομικό και όχι μόνο ζήτημα. Εσείς, σωστά, θα αρνηθείτε ευγενικά καθώς μετά από πολύωρη σκέψη θα καταλάβετε πως μόνο κακό θα μπορούσατε να του κάνετε. Η σχέση σας περνάει μία κρίσιμη περίοδο, για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτική. Τυχόν πειρασμοί μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η κακή ενέργεια που επικρατεί στη δουλειά σας θα σας επηρεάσει πολύ ψυχολογικά και ίσως να σας εμποδίσει να ολοκληρώσετε τις ασχολίες σας. Ίσως μία βόλτα και λίγος καθαρός αέρας σας βοηθήσουν να βάλετε και πάλι τις σκέψεις σας σε μία σειρά. Θα δεχθείτε μία πρόταση, οικονομικής φύσεως. Μην απαντήσετε πριν σκεφτείτε καλά τι θέλετε να κάνετε. Διαγράψτε επιτέλους αυτό το άσχημο συναίσθημα και αλλάξτε την προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σήμερα θα καταβάλλετε προσπάθειες για την επίλυση ενός επαγγελματικού προβλήματος. Εάν τα πράγματα είναι περίπλοκα, πιστέψτε στον εαυτό σας και να ξέρετε ότι κάνετε το καλύτερό σας. Οι ανώτεροι σας θα θαυμάσουν την προθυμία σας για δουλειά και την ανάγκη σας να λύσετε ότι προκύπτει. Προσέξτε ιδιαίτερα με τα οικονομικά σήμερα. Μην δημιουργείτε και άλλα χρέη. Στην προσωπική σας ζωή, να θυμάστε ότι τυχόν βιαστικές αποφάσεις μπορεί να μην σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μεγάλη σύγχυση σας περιμένει σήμερα στη δουλειά σας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες οι οποίες δεν είναι δυνατόν να πάρουν παράταση. Προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε όσο πιο γρήγορα γίνεται με τα οικονομικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από όλους και όλα και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ Μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε υποχρεώσεις σε αναμονή. Κάποια πράγματα πρέπει να τακτοποιηθούν σήμερα. Όσο για τα οικονομικά σας, μην ονειροβατείτε. Να είστε προσεκτική. Σήμερα ο «άγγελος με τα βέλη» φαίνεται να σας έχει σημαδέψει για τα καλά. Συγκεκριμένα, κάποιος θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς καθώς η αύρα σας θα τον μαγνητίσει.

Πηγή