Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27/04…

Πολλά τα πνευματικά… δώρα της σημερινής ημέρας. Προσοχή στη λήψη τελικών αποφάσεων.

ΚΡΙΟΣ Μικρά προβλήματα στα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ και θα σου δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις. Μην προείσαι, δεν σου ταιριάζει. Κάνε ένα καλύτερο πρπγραμαμτισμό για τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Η επικοινωνία με φίλους από τα παλιά ευνοείται. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να αποτελέσει αφορμή για τσακωμούς με τον αγαπημένο σου. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Έχει αρχίσει και σε καταβάλει η κούραση της εβδομάδας και έχεις νεύρα. Διαχείρισου καλύτερα την κατάσταση. Οι ανοργάτωτες πράξεις θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου. Διατήρησε χαμηλούς τόνους στα αισθηματικά σου, γιατί οι ισορροπίες είναι ήδη διαταραγμένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ Προσγειωμένα προσπάθησε να αντιμετωπίσεις όλες τις επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις που θα δεχθείς. Είναι σημαντικές προτάσεις, όμως μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις. Θα σου δοθεί ο χρόνος που χρειάζεσαι για να σκεφτείς τις επιλογές σου. Χρειάζεσαι περισσότερη οργάνωση στα οικονομικά σου. Σε προβληματίζουν και κάποια φορολογικά ζητήματα. Μην δώσεις λάθος μηνύματα στον σύντροφό σου που θα φέρουν εντάσεις στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Προσοχή στα ρίσκα που θα λάβεις στα επαγγελματικά σου, γιατί ενδέχεται να κάνεις και κάποιες λάθος επιλογές που θα σε οδηγήσουν σε δύσκολες οδούς. Ανάλυσε πολύ προσεκτικά τις επιλογές σου και επανεξέτασε τα σχέδιά σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Με προσοχή οι κινήσεις στα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην αντιμετωπίζεις τον σύντροφό σου με περίεργο ύφος. Αν έχεις κάτι που σε προβληματίζει καλό είναι να το συζητήσεις μαζί του, παρά να τον αφήνεις στην αβεβαιότητα.

ΛΕΩΝ Προσοχή στις επαγγελματικές μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις σήμερα. Δυσμένεια στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, για αυτό να είσαι πολύ προσεκτική. Οργανώσου καλύτερα στα οικονομικά σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις αναπάντεχα έξοδα. Μην είσαι καχύποπτη στη σχέση σου. Ο αγαπημένος σου είναι διατεθειμένος να σου δώσει όλες τις απαντήσεις που ζητάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο που χρειάζεται για να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη δουλειά σου και κάνε υπομονή. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Επιφυλάξου στις οικονομικές προτάσεις που θα δεχθείς, μην πάρεις ρίσκα που μετά θα μετανιώσεις. Να είσαι σίγουρη για την απόφασή σου. Θα σε απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα, για τα οποία πρέπει να πάρεις ώριμες αποφάσεις. Μην δημιουργήσεις εντάσεις στη σχέση σου χωρίς λόγο.

ΖΥΓΟΣ Έχει έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσεις τις προβληματικές καταστάσεις στη δουλειά σου και να βάλεις σε μία τάξη στις συγκεχυμένες σκέψεις σου. Στα οικονομικά σου καλό είναι να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον που μπορεί να σου προσφέρει tips για καλύτερη οργάνωση, έτσι ώστε να μην βγαίνεις συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Θα έχεις μία όμορφη συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προχώρησε τη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ώρα για ρεαλιστικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου. Τα σχέδιά σου έτσι θα γίνουν πραγματικότητα και θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Απέφυγε τις υπερβολές και μην μπλεχτείς σε άσκοπους τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις στα οικονομικά σου. Μην κάνεις ενέργειες που θα χαλάσουν τον μηνιαίο προϋπολογισμού σου, ειδικά τώρα που φτάνουμε στο Σαββατοκύριακο. Μην πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή εν θερμώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ Έχεις εργαστεί σκληρά το τελευταίο διάστημα και η επαγγελματική συμπεριφορά σου θα ανταμειφθεί. Θα έρθεις αντιμέτωπη με οικονομικές καθυστερήσεις, οι οποίες θα γεμίσουν θυμό. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε καταβάλει και να σου χαλάσει τη μέρα. Θα καταφέρεις παρόλα αυτά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Θα έρθουν καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου. Ένα ευχάριστο συμβάν στην προσωπική σου θα ανεβάσει και πάλι τη διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Απέφυγε τις αρνητικές συζητήσεις που θα γίνουν στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε κουβέντες που δεν σε αφορούν. Μόνο αναστάτωση θα προκληθεί και καλό είναι να μην ανακατευτείς. Συνέχισε τη δουλειά σου και μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις κάποιες οικονομικές δυσκολίες, θα υπάρξουν όμως άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηριχτείς για βοήθεια. Μην αντιμετωπίζεις καχύπτοτα τον αγαπημένο σου, εάν δεν έχεις αποδείξεις ότι κάνει κάτι μεμπτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Στάσιμα τα πράγματα στη δουλειά σου και ενδεχομένως αυτό να σε πειράζει λιγάκι. Η ρουτίνα δεν σου πάει. Βαριέσαι εύκολα και σίγουρα αυτό δεν κάνει καλό στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να γεμίσεις με πιο δημιουργικές ασχολίες την ημέρα σου. Θα δεχθείς κάποιες συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις, όμως πριν πάρεις την τελική σου απόφαση, σκέψου καλά τις επιλογές σου. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν μικρά σκαμπανεβάσματα, κυρίως λόγω της περίεργης διάθεσής σου. Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, καλό είναι να το συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Μην το αφήσεις να αιωρείται, γιατί θα φέρει μεγαλύτερα προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ Η διάθεσή σου σήμερα είναι πολύ ανεβασμένη και αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο βαρύ σου πρόγραμμα στη δουλειά. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε περίεργες σκέψεις. Μην εγκλωβιστείς, προχώρα παρακάτω. Ψάξε καλύτερα το πρόβλημα που σε οδηγεί σε λάθος οικονομικές κινήσεις. Υπάρχει φως στο τούνελ. Αν αισθάνεσαι πιεσμένη στη σχέση σου, μόνο με το διάλογο θα καταφέρεις κάτι. Οι φωνές και τα αναίτια νεύρα σίγουρα δεν θα οδηγήσουν σε κάτι θετικό.

Πηγή