Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου;

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο Ερμή και Πλούτωνα που απαιτεί βαθιά σκέψη και παρατηρητικότητα.

ΚΡΙΟΣ Απέφυγε σήμερα να αποκαλύψεις όλα σου τα σχέδια μαζεμένα. Η αποκάλυψη ενός προσωπικού μυστικού μπορεί να σε θέσει σε μεγάλο κίνδυνο για αυτό να είσαι προσεκτική. Τα οικονομικά σου είναι ο βασικός τομέας διερεύνησης για εσένα σήμερα. Αναζητάς τον τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σημαντικό να κάνεις μερικές συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Όσο για τα αισθηματικά σου φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και να μην κλονίσεις την εμπιστοσύνη που σου έχει. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ίσως μία γνωριμία να σου αλλάξει τη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ Η μοναδικότητα της δουλειάς σου φαίνεται και αποδίδει. Εργάζεσαι σκληρά και φέρνεις αποτελέσματα. Σημαντικό για την πορεία της καριέρας σου. Το υπόλοιπο της ημέρας σου δεν θα έχει αλλαγές, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και όλα θα πάνε καλά. Στην προσωπική σου ζωή είναι σημαντικό να εκτιμήσεις καλά τις καταστάσεις πριν μιλήσεις για κάτι που σε απασχολεί. Ο αγαπημένος σου μπορεί να σε καταλάβει, αρκεί να το θέλεις. Εάν είσαι single, κοίταξε μπροστά και μην αφήνεις το παρελθόν να σου χαλάσει τη διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Σήμερα θα μάθεις πόσο σημαντικός είναι ο προγραμματισμός στη ζωή σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι το αναλυτικό πρόγραμμα που έκανες για σήμερα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που θα βρεθούν μπροστά σου. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου. Κάνε καλή διαχείριση των οικονομικών σου και να είσαι προσεκτική με τα έξοδά σου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, φρόντισε να μην αφήσεις ανθρώπους να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, ειδικά αν κάποιος δεν ενεργεί με έντιμες προθέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Είναι σημαντικό να υπενθυμίσεις στους συνεργάτες σου ότι η ομαδική δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας. Το απόγευμα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα περιστατικό που αφορά μια πρόσφατη αγορά. Αυτό είναι είτε μια επιστροφή που θα απορριφθεί είτε κάτι νέο που δεν λειτουργεί από την αρχή. Η ενασχόληση με αυτό θα χαλάσει τη διάθεσή σου, μόνο αν το αφήσεις. Το βράδυ θα περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου και τα φιλικά σου πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ Κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει σήμερα να ανατρέψει τη συναισθηματική ισορροπία σου, όσο και αν δοκιμάσει. Είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για τη δουλειά σου και μένοντας πιστή στο πρόγραμμά σου θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις. Η νέα σου στάση για τη ζωή και τη χρήση των χρημάτων είναι υπερβολικά αισιόδοξη και αν την τηρήσεις θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει. Η αλλαγή αφορά και τον σύντροφό σου, για αυτό φρόντισε να τον ενημερώσεις κατάλληλα. Να θυμάσαι ότι το λαμπερό σου χαμόγελο είναι το «όπλο» σου σε κάθε νέα γνωριμία…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά, όμως είσαι υποχρεωμένη να δουλέψεις. Πάντοτε οι Δευτέρες είναι δύσκολες. Σήκω, φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό σου και θα καταφέρεις τα πάντα. Μείνε μακριά από εντάσεις στη δουλειά σου. Μην κινηθείς με ενθουσιασμό στη διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά με σύνεση. Η υπερβολική χαρά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αγορές. Μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Συμβουλεύσου έναν δικό σου άνθρωπο για να δεις πια είναι η καλύτερη τακτική να κινηθείς, πάρε αυτές τις συμβουλές και μετά προχώρησε με ό,τι αποφασίσεις. Εάν είσαι single, καιρός να κινητοποιηθείς και να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

 

ΖΥΓΟΣ Θα είσαι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στη δουλειά σου. Θα κάνεις πολλά και σημαντικά πράγματα που θα βοηθήσουν και εσένα αλλά και τους συνεργάτες σου. Η ευχαρίστηση σου μεγάλη και κανένας και τίποτα δεν θα σου χαλάσει αυτό το συναίσθημα. Να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου. Θα έχεις μία σημαντική συζήτηση σήμερα που θα επηρεάσει τη σχέση ή το γάμο σου αν είσαι παντρεμένη. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην ανησυχείς, θα αλλάξει αυτή η συνθήκη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και όλα όσα έκανες το τελευταίο διάστημα θα έχουν σημαντικά αποτελέσματα που σε βάθος χρόνου θα αλλάξουν και τα οικονομικά σου. Οι προσπάθειές σου άξιζαν και αυτό σε κάνει τρομερά χαρούμενη. Το Σύμπαν σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ενδέχεται να λάβεις κάποια χρήματα από κάπου που δεν περίμενες. Επίσης, μπορεί να κάνεις μία γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή… Θα λάβεις και ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο για το οποίο ανησυχούσες και η διαβεβαίωση ότι είναι καλά θα σε ηρεμήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Σήμερα θα έχεις μία ανεξήγητη μελαγχολία και θα είσαι βυθισμένη στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να αποβάλεις αυτή τη θαμπάδα της ζωής σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσει στην πορεία. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ανέβει η διάθεσή σου. Μία μοναδική έκπληξη από τον αγαπημένο σου θα τα «σβήσει» όλα. Θα έχεις καλά νέα και στα οικονομικά σου. Εάν είσαι single, θα κάνεις μία νέα γνωριμία που θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη σημερινή σου πρόοδο. Σκοπεύεις να εφαρμόσεις όλα σου τα σχέδια και θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου. Θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά, όμως σκέψου λίγο παραπάνω την υγεία σου. Αισθάνεσαι κάπως εγκλωβισμένη με τα οικονομικά σου. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου για το ενδεχόμενο μίας αύξησης. Σήμερα θα εκτιμήσεις όσο κάθε άλλη φορά τη βοήθεια που σου παρέχει ο αγαπημένος σου σε διάφορα ζητήματα. Η σκληρή δουλειά σε έχει αποξενώσει από τα φιλικά σου πρόσωπα. Βγες και διασκέδασε και να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Υδροχόος θα δαπανήσει στις 22 Οκτωβρίου 2018 σε κάποια σημαντική εκδήλωση. Θα επισκεφτείτε πολλά καταπληκτικά μέρη, θα μάθετε πολλά από τις συζητήσεις με τους ασυνήθιστους ανθρώπους και θα έχετε νέες εμπειρίες. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι να συναντήσετε ένα άτομο που θα αλλάξει ριζικά τις προοπτικές σας. Εάν είστε μόνοι, υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα πολύ χαρούμενο ρομαντισμό. Εάν είστε παντρεμένοι ή σε μια σχέση, θα χαρείτε να συναντήσετε έναν νέο φίλο.

 

ΙΧΘΕΙΣ Η προσοχή σου θα αποσπάται συνεχώς σήμερα και δεν θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις καμία από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που έχεις σήμερα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και έτσι θα μπορέσεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου. Τώρα που τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν, θα πάρεις την απόφαση να ολοκληρώσεις επιτέλους ένα σημαντικό έργο στο σπίτι σου. Ευκαιρία αυτή η εργασία να γίνει και η αιτία για μία οικογενειακή σύναξη που θα σε φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο αγαπημένος σου σε θαυμάζει για το κουράγιο και το θάρρος σου και θα σου ανταποδώσει ότι κάνεις για το σπίτι σας. Εάν είσαι single, ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου.

Πηγή