Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 7 Δεκέμβριου;

ΚΡΙΟΣ Η επιθυμία σου να εξελιχθείς, να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, ακόμη και να εκπαιδευτείς σε κάτι καινούργιο είναι ισχυρή και το λιγότερο που μπορεί να προκύψει αυτό το τριήμερο είναι μια σύντομη απόδραση μαζί με τον αγαπημένο σου ενώ μια ερωτική γνωριμία προκύπτει για τις αδέσμευτες του ζωδίου! Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια αν και θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά από οτι υπολόγιζες αρχικά…

ΤΑΥΡΟΣ Τα οικονομικά σου είναι η προτεραιότητα σου αυτές τις ημέρες και αν σκέφτεσαι να ζητήσεις κάποιο δάνειο, να ρυθμίσεις οφειλές αλλά και να προχωρήσεις σε μια επένδυση τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το προγραμματίσεις. Η Νέα Σελήνη τονίζει τον ερωτισμό σου και ο σύντροφος σου το απολαμβάνει δεόντως ενώ η αυξημένη διαίσθηση σου σε οδηγεί στον σωστό άνθρωπο αν ανήκεις στις αδέσμευτες Ταυρίνες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου ακόμη και εσύ, η πιο φευγάτη γυναίκα του ζωδιακού, σκέφτεσαι οτι είναι καιρός να βάλεις σε πιο σταθερές βάσεις τη σχέση σου ενώ και εσύ που «πεταλουδίζεις» δεξιά και αριστερά δεν θα έλεγες όχι σε κάποιο πρόσωπο έξυπνο και γοητευτικό που όμως δε θα σκεφτεί να σε περιορίσει…Στα επαγγελματικά σου έρχεται μια πρόταση συνεργασίας που θα πρέπει να τη σκεφτείς σοβαρά!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η εργασία σου έχει να σου προσφέρει πολλές στιγμές ικανοποίησης το ερχόμενο διάστημα καθώς οι εργοδότες θα σου εμπιστευτούν ένα καινούργιο project που θα το φέρεις επάξια σε πέρας ενώ εξίσου θετικό είναι και το διάστημα αυτό αν είσαι σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας. Η αισθηματική σου ζωή εξακολουθεί να πηγαίνει καλά εκτός από τις στιγμές που οι δικές σου ανασφάλειες κουράζουν το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις τις αδέσμευτες του ζωδιακού φρόντισε να είσαι χαλαρή και φιλική όταν γνωρίζεις νέα πρόσωπα…

 

ΛΕΩΝ Αν υπάρχει ένα ζώδιο που ξέρει να ζει καλά, αυτό είναι το δικό σου και τις ημέρες που ακολουθούν θα το αποδείξεις με τον καλύτερο τρόπο με τη Νέα Σελήνη να ευνοεί την κοινωνική σου ζωή και φυσικά να τονίζει τη γοητεία σου στην οποία δεν μπορεί να αντισταθείς κανείς και αν είσαι αδέσμευτη θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς όπως πρέπει, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου περνάς τέλεια με το ταίρι σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πίστεψε στις δυνάμεις και τις ικανότητες σου αφού μια πρόταση εργασίας πάνω σε ένα εντελώς διαφορετικό αντικείμενο εργασίας έρχεται να σου αποδείξει την εκτίμηση των εργοδοτών σου αλλά και να πυροδοτήσει τη ζήλεια των συναδέλφων σου… Με τον Ερμή σε ορθή πορεία διαλύονται οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτη δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε λιγότερο από ένα έξυπνο μυαλό και ένα υψηλό επίπεδο επικοινωνίας.

 

ΖΥΓΟΣ Τώρα που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία είσαι έτοιμη με τη Νέα Σελήνη να εξελίξεις θέματα επικοινωνίας, να στείλεις προσφορές, να κλείσεις συμφωνίες αλλά και να συζητήσεις το ενδεχόμενο μιας αύξησης αρκεί η συζήτηση να γίνει με επιχειρήματα και σε ήρεμο κλίμα. Ακόμη και αν δεν αποδώσει άμεσα, έχει μπει το νερό στο αυλάκι που λέμε. Μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου είναι οτι καλύτερο για να ανανεώσεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτη ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις σε μια μετακίνηση έχει να σου πει πολλά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Νέος αέρας πνέει στα οικονομικά και στο πορτοφόλι σου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη να σου επιστρέφει ακόμη και χρήματα που είχες δανείσει και μεταξύ μας είχες ξεγράψει αλλά και να σου δίνει νέες ιδέες πάνω στη δουλειά σου! Αν σκέφτεστε με το ταίρι σου να κάνετε ένα ταξιδάκι για τις γιορτές μπορεί να διαφωνήσετε για τον προορισμό ενώ εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου να θυμάσαι οτι δεν ευθύνεται το πρόσωπο που γνώρισες τώρα για τις απογοητεύσεις του χτες..

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Με τα Φώτα να κινούνται στο δικό σου ζώδιο είσαι η πρωταγωνίστρια των ημερών, στοχεύεις ψηλά και ακόμη ψηλότερα και το καλύτερο είναι οτι μπορείς να τους πετύχεις αφού έχεις και τη θέληση και την εύνοια των πλανητών για να τους πετύχεις! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι κάποιος συνάδελφος ή συνεργάτης που ετοιμάζει τα νύχια του για καυγά. Οι νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες για τις αδέσμευτες ενώ μια πρόταση γάμου ή έστω συμβίωσης έρχεται για εσένα που είσαι σε σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Καινούργιο αντικείμενο εργασίας σε παλιό επαγγελματικό περιβάλλον ή καινούργια δουλειά σε γνωστό περιβάλλον; Όλα είναι πιθανά αυτές τις ημέρες και να είσαι έτοιμη για προτάσεις! Η κοινωνικότητα δεν είναι το δυνατό σου σημείο και έτσι το τριήμερο αυτό θα προτιμήσεις είτε τη συντροφιά του αγαπημένου σου αν είσαι σε σχέση είτε μια μικρή παρέα από φίλους ανάμεσα στους οποίους μπορεί να βρεις τον άνθρωπο που θα σε βάλει στο πνεύμα αγάπης των ημερών..

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το τριήμερο έρχεται με έντονη κοινωνική ζωή, βόλτες με φίλους, που πάντα είναι το καλύτερο σου, αλλά και ομαδικές δραστηριότητες που φέρνουν νέες γνωριμίες κάτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον στις αδέσμευτες του ζωδίου! Εσύ πάλι που είσαι σε σχέση πάρε το αγόρι σου, βγείτε έξω και μην γυρίσεις σπίτι σου πριν ξημερώσει! Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια σου για το μέλλον επιτέλους μπαίνουν σε πορεία με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που έφερνε ο ανάδρομος Ερμής επιτέλους να τελειώνουν!

 

ΙΧΘΕΙΣ Με τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής στον 10 οίκο σου θα δεις την επαγγελματική σου ζωή να εξελίσσεται θετικά ενώ δεν αποκλείεται η ενασχόληση σου με κάποια μορφή τέχνης να γίνει περισσότερο γνωστή αυτές τις ημέρες και εκτός του θαυμασμού να αποφέρει και ένα σημαντικό έσοδο. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία μην αφήνεις μια παρεξήγηση να σε απομακρύνει από τον άνθρωπο σου ενώ αν είσαι αδέσμευτη ένα πρόσωπο από άλλη χώρα ή έστω πόλη σε γοητεύει με την κουλτούρα του!

Πηγή