Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 4 Νοεμβρίου;

Μία γεμάτη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της… Οι σχέσεις στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ Αντιμετώπισες πολλά εμπόδια στη δουλειά σου και κατάφερες με την επιμονή σου να τα ξεπεράσεις. Προσπάθησες πολύ στα οικονομικά σου, ωστόσο δεν κατάφερες να καταστρώσεις ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αποπληρωμής για τα χρέη σου, παρόλο που οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές. Στην προσωπική σου ζωή υπήρξαν κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού είναι φανερό πλέον ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να είσαι πιο σίγουρη στα βήματα που θα κάνεις από εδώ και πέρα εάν δεν είσαι σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ Κατάφερες με την υπομονή και την επιμονή σου να διακρίνεις τον πιο σωστό δρόμο για τα επαγγελματικά σου και σε εκείνον κινείσαι. Οι επιλογές πολλές, φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Στα οικονομικά σου χρειάζεται να αποκτήσεις περισσότερη ευελιξία για να μπορέσεις να εκπληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου. Τέλος, στην προσωπική σου ζωή δεν υπάρχει λόγος να μην προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο για να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Για εσένα που είσαι μόνη σου, σύντομα θα είσαι σε μία καινούργια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Οι ξεκάθαρες συζητήσεις που είχες με τους συνεργάτες σου σε βοήθησαν να φέρεις εις πέρας πολλές και σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις της εβδομάδας που πέρασε. Κάνε το καλύτερο δυνατό που μπορείς για τα οικονομικά σου, καθώς το επόμενο διάστημα θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις. Είναι καιρός να φέρεις περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σου. Από την αρχή της εβδομάδας έχουμε αναφέρει ότι η Αφροδίτη θα προκαλέσει αναταράξεις στον αισθηματικό τομέα. Για αυτό να είσαι πιο προσεκτική σε όσα κάνεις και λες. Εάν δεν είσαι σε σχέση, πολύ σωστά πράττεις και δεν χάνεις το χρόνο σου σε γνωριμίες με ανθρώπους που εξαρχής δεν σε ενδιέφεραν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Τα επαγγελματικά σου σχέδια δεν πήγες όπως περίμενες αυτήν την εβδομάδα, γεγονός που σε κούρασε πάρα πολύ. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Τα οικονομικά σου σε κάνουν να αισθάνεσαι αρκετά ανασφαλής και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Το δράμα στην ερωτική σου ζωή πλέον φτάνει απόγειό του και ένας χωρισμός σου χτυπά την πόρτα. Όλα είναι μέσα στη ζωή. Κάνε τον απολογισμό σου και προχώρα. Σε καμία περίπτωση μην χάσεις την πίστη σου στην αγάπη.

ΛΕΩΝ Για ακόμη μία φορά μπορεί να ταλαιπωρήθηκες πολύ, όμως κατάφερες να λάμψεις στα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η στιγμή να θέσεις νέους στόχους. Τα οικονομικά σου ωστόσο δεν σε ικανοποιούν. Κάτι πρέπει να αλλάξεις αν θέλεις να πετύχεις τον στόχο σου. Όσο για την προσωπική σου ζωή, η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα περάσει μερικές κρίσεις μέσα στην ημέρα. Φρόντισε να τις διαχειριστείς με ηρεμία. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην βιαστείς να κάνεις κάτι καινούργιο σε περίπτωση που δεν το θέλεις 100%.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι πλανήτες έστειλαν τεράστια εύνοια στα επαγγελματικά σου και κατάφερες να προχωρήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Ευκαιρία για νέες συζητήσεις και προτάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι καιρός να τα οργανώσεις καλύτερα, εάν θέλεις να αποκτήσεις μία μόνιμη άνεση και να γλιτώσεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Τακτοποίησε χρέη του παρελθόντος. Λανθασμένες κινήσεις και ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται να σου ταράξουν την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να φέρουν και εντάσεις εάν είσαι σε σχέση. Να είσαι προετοιμασμένη είτε έχεις έναν σύντροφο είτε όχι.

ΖΥΓΟΣ Ευκαιρία σήμερα να αφιερώσεις την ημέρα στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που αγαπάς και που θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις την απαιτητική εβδομάδα που πέρασες. Ευκαιρία να σκεφτείς και τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Θα λάβεις μία απρόσδοκητη βοήθεια σε ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί. Όσο για την ερωτική σου ζωή, η πίεση της εβδομάδας έχει θέσει σε ρίσκο τη σχέση σου, προσπάθησε να βελτιώσεις τις συνθήκες. Εάν δεν είσαι σε σχέση, να θυμάσαι ότι η αγάπη δεν είναι μακριά για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αναζητάς νέα εργασία και δεν σταματάς να ψάχνεις ακόμη και σήμερα. Θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου πορεία και έχεις σκοπό να το κάνεις πάση θυσία. Οι πλανήτες σου έδωσαν την καλύτερη επιρροή τους στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, όμως εσύ δεν έκανες και την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Κάνε ένα καλύτερο πλάνο για το μέλλον. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν συγκρούσεις. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ Έχεις κινηθείς προς τον σωστό επαγγελματικό δρόμο και βλέπεις τα αποτέλεσματα των κόπων σου. Για σήμερα ωστόσο, μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο παρά μόνο με την οικογένειά σου και τον εαυτό σου. Η οικογένειά σου έχει προσπαθήσει πολύ να σου δείξει ότι κάνεις λάθος διαχείριση των οικονομικών σου και σήμερα μία τέτοια συζητήση μπορεί να φέρει καβγάδες. Μην είσαι απόλυτη και δέξου τις συμβουλές των ανθρώπων που σε αγαπάνε. Αφιέρωσε τη βραδιά σοου στον αγαπημένο σου και άσε τον ρομαντισμό να κάνει όλη τη δουλειά… Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, αλλά έχεις ένα πρόσωπο στο μυαλό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να τον φέρεις πιο κοντά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έχεις καταφέρει να φέρεις σε άψογη ισορροπία τα επαγγελματικά σου με την καθημερινότητά σου, με μερικές φυσικά εξαιρέσεις. Σήμερα θα έχεις τον χρόνο να κάνεις μία μικρή εκδρομή με τον αγαπημένο σου ή φίλους. Θα σε ανανεώσει πάρα πολύ, το έχεις ανάγκη, το ίδιο και ο αγαπημένος σου. Ασχολήσου λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σου. Υπάρχουν κάποια χρέη του παρελθόντος που σε απασχολούν, καιρός να κάνεις κάτι για αυτά. Διεκδίκησε και χρήματα που σου χρωστούν φίλοι και γνωστοί. Τα δανεικά και αγύριστα δεν κάνουν καλό στον προϋπολογισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το άγχος που έχεις καθημερινά σε καταβάλει και αυτό δεν σε αφήνει να δεις με καθαρή ματιά τις επιτυχίες σου. Έλαβες σημαντικούς επαίνους για τη δουλειά που έχεις κάνει και είναι καιρός να χαρείς λιγάκι την επιτυχία σου. Αφιέρωσε την ημέρα σε εσένα και κάνε πράγματα που έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Καιρός να ηρεμήσεις λίγο και να αφήσεις πίσω σου και τις εντάσεις που είχες με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση άσε τους πλανήτες να σε φέρουν κοντά με έναν άνθρωπο που τόσο επιθυμείς. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφέσου ελεύθερη σε νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά σου είναι και θα είναι πάντα ένας τομέας που σε απασχολούν. Κάνε ένα καλύτερο πλάνο για το μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ Η υπομονή είναι αρετή και αυτό πρέπει να κάνεις για να δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να ολοκληρώνονται. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, επομένως πρέπει να κάνεις πράγματα για να τα βελτιώσεις. Στην προσωπική σου ζωή σταματά να ονειροβατείς και αντιμετώπισε την κατάσταση με ευθείς χειρισμούς. Συζητήσε με τον σύντροφό σου και από κοινού χαράξτε μία πορεία πλεύσης. Εάν δεν είσαι σε σχέση, να είσαι έτοιμη για κάτι νέο στη ζωή σου.

Πηγή