Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 27 Δεκέμβριου;

Το τετράγωνο Σελήνης – Δία δημιουργεί επιθυμίες που είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε και αυτό μπλοκάρει το συναίσθημά μας.

ΚΡΙΟΣ Θέλεις να κάνεις καινούρια πράγματα, κάτι διαφορετικό που θα ζωντανέψει την καθημερινότητά σου, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε τυχόν κινδύνους που δεν υπολογίζεις το μέγεθός τους. Είσαι ατρόμητη αλλά καλό είναι να ξέρεις μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ Αισθάνεσαι αρκετά δυνατή και ικανή να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι αλήθεια αρκεί κάθε σου κίνηση να τη σκεφτείς δυο και τρεις φορές. Επίσης σε κάποιο κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα έχεις μια αυξημένη αισιοδοξία ότι μπορείς να τα τοκτοποιήσεις με ευκολία αλλά θα πρέπει να πάρεις και τη γνώμη του δικηγόρου ή του λογιστή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Στο μυαλό σου στριφογυρίζουν κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες και σε αγχώνουν αλλά αυτό δεν είναι λόγος για νεύρα και φωνές ειδικά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου που δεν έχουν καμιά ανάμειξη σε αυτά. Ένα πρόσωπο με σημαντική εμπειρία στα οικονομικά θέματα γίνεται αρωγός στις προσπάθειές σου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου βάζοντας φρένο σε επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μπορείς σήμερα να βασιστείς στη βοήθεια ενός προσώπου από το άμεσο περιβάλλον σου (αδελφός, στενός φίλος ή συγγενής) ο οποίος σε βοηθά να αξιολογήσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις κάποιες υποσχέσεις που πήρες για βελτίωση της επαγγελματικής σου θέσης. Εξάλλου και εσύ έχεις μάθει πλέον να μην εμπιστεύεσαι τα λόγια παρά μόνο τα έργα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η ημέρα έχει δυο αναγνώσεις για σένα: Από τη μια πλευρά περπατάς με σταθερά βήματα σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου και δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη του αναγνωρίζοντας εγκαίρως τις ευκαιρίες και από την άλλη αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να κυριαρχήσεις στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Αυτή η ρευστή κατάσταση όμως σύντομα θα πάψει να υφίσταται και εσύ θα ξαναβρείς την αυτοκυριαρχία σου.

ΖΥΓΟΣ Αντιμετωπίζεις ένα ζήτημα σήμερα που αφορά μάλλον ένα γυναικείο πρόσωπο της οικογένειάς σου και το οποίο θα πρέπει να χειριστείς με λεπτότητα και ευαισθησία. Κυρίως πρέπει να στηρίξεις αυτό το πρόσωπο σε κάποια πολύ σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει και φρόντισε να δώσεις τις σωστές συμβουλές και μην της πεις απλά αυτά που θα ήθελε να ακούσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σήμερα απέναντι στις ανάγκες των άλλων και αυτό μπορεί να σε κάνει να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Απόφυγε περιττές αγορές και σπατάλες που προσωρινά σε ικανοποιούν αλλά σε μια δεύτερη εκτίμηση δεν βλέπεις το λόγο που προχώρησες σε αυτές τις κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ Παρά την εύνοια που έχεις λόγω Δία έχεις μια αίσθηση ανικανοποίητου την οποία δεν μπορείς να αιτιολογήσεις, εκτός ίσως από το γεγονός ότι ενώ στη δουλειά έχουν αυξηθεί οι ευθύνες σου δεν έχουν βελτιωθεί μόνιμα και τα οικονομικά σου. Μην είσαι ανυπόμονη και έχεις έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά σου για να δεις αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είσαι ο βράχος της οικογένειας, ο άνθρωπος που επάνω του ακουμπούν όλοι τα προβλήματά τους, εκείνη που έχει τη σωστή λύση για το κάθε τι. Σήμερα λοιπόν οι άνθρωποί σου θα αναγνωρίσουν αυτή σου την προσφορά και είτε θα σου κάνουν ένα δώρο είτε θα σε απαλάξουν από κάποιες δουλειές σου που θα τις κάνουν εκείνοι. Δεν είναι ώρα για ηρωισμούς, πάρε την τσάντα σου και τρέχα προς την έξοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Εσωτερικές διεργασίες, σκέψεις και ερωτηματικά είναι οι σταθεροί συνοδοί σου το τελευταίο διάστημα. Γνωρίζεις βαθιά μέσα σου ότι οι εποχές αλλάζουν και μαζί και η ζωή σου και θα πρέπει οι αλλαγές αυτές να σε βρουν έτοιμη για το επόμενο βήμα. Θέλεις να εξελιχθείς στη δουλειά σου και ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία; Θέλεις να αλλάξεις δουλειά; Θέλεις να κάνεις μια συνεργασία αλλά δεν ξέρεις αν θα σου βγει; Όλα είναι πιθανά και όλα παίζουν με ένα όμως κοινό παρονομαστή: Θα πρέπει να δουλέψεις πολύ και με συνέπεια σε ό,τι αποφασίσεις!

ΙΧΘΕΙΣ Σήμερα σου βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών και το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις. Ωστόσο υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν και καλύτερα να μην τις αφήσεις να μαζευτούν γιατί δεν θα μπορείς να τις φέρεις σε πέρας.

Πηγή