Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 20 Δεκέμβριου;

Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ζώδια της Φωτιάς φέρνει ενθουσιασμό, νέες ιδέες και μεγάλη ενεργητικότητα!

ΚΡΙΟΣ Η γνώση και η απόκτησή της είναι το ζητούμενό σου σήμερα και μπορεί να ψαχτείς για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο που θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου, τη μάθηση μιας ξένης γλώσσας, ένα μεταπτυχιακό. Ακόμη κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό από το οποίο θα γυρίσεις γεμάτη εικόνες και πληροφορίες είναι στις σκέψεις σου, αλλά σε αυτό και αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου σε ακολουθεί με μεγάλη χαρά!

ΤΑΥΡΟΣ Αν δεν έχεις οικονομική ασφάλεια δεν νιώθεις και πολύ καλά και πάντα ψάχνεις τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με τη σημερινή ημέρα να σου φέρνει μια σημαντική ιδέα που θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή! Αν είσαι single, ενθουσιάζεσαι από το δυναμισμό ενός προσώπου, αν και είναι αμφίβολο πως θα εκφράσεις αυτόν τον ενθουσιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ Οι εξελίξεις τρέχουν σήμερα στα επαγγελματικά σου και είσαι εσύ που κινείς τα νήματα με τις ιδέες και την αμεσότητα της επικοινωνίας σου. Οικονομικά μόνο έχουν κολλήσει κάπως τα πράγματα αλλά είναι προσωρινό. Αν είσαι single, ένα φιλικό σου πρόσωπο ξαφνικά σου φαίνεται πολύ ελκυστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ένα επαγγελματικό θέμα που έχει άμεση σχέση με την εξέλιξή σου έρχεται απρόσμενα στο προσκήνιο και θα πρέπει να αποδείξεις πως έχεις και τις αντοχές και την εμπειρία να το διευθετήσεις. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να περάσεις όμορφα με την παρέα σου αλλά και με νέους φίλους που προστίθενται.

ΛΕΩΝ Οι στόχοι και τα σχέδια σου για το μέλλον παίρνουν σήμερα μια πολύ θετική τροπή και με το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου τα βάζεις σε πορεία άμεσης υλοποίησης! Αν είσαι single, ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα σε κρατούσε σε απόσταση δείχνει μια άλλη συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ένα οικογενειακό σου ζήτημα ή ένα θέμα με το σπίτι σου, μια ζημιά, ακόμη και μια μετακόμιση σήμερα εξελίσσεται απρόσμενα θετικά και αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από αυτό. Αν είσαι single, ένα πρόσωπο χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τη δουλειά σου για να σε προσεγγίσει.

ΖΥΓΟΣ Τα έξοδα καλά κρατούν και σήμερα αλλά δεν αγχώνεσαι καθόλου αφού όλο και κάποιος δικός σου άνθρωπος σε ενισχύει οικονομικά. Η κοινωνική σου ζωή είναι στα καλύτερα της και αν είσαι single, σήμερα προκύπτει μια γνωριμία σημαντική που σε εντυπωσιάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το χρήμα δείχνει να ρέει σήμερα και σε σένα μένει να το βάλεις στο πορτοφόλι σου. Η προέλευσή του είναι είτε από κάποια απόδοση είτε από μια συμφωνία οικονομική που καιρό τώρα καθυστερούσε. Αν είσαι single, μην ξεχνάς πως το ένστικτό σου σε προστατεύει από τις κακοτοπιές και αυτό να ακούσεις όταν θα σου συστήσουν κάποιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Είσαι σε απευθείας σύνδεση με το σύμπαν θα λέγαμε σήμερα και έχεις μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να συναντήσεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα στηρίξουν ένα στόχο σου! Αν είσαι single, μια γνωριμία ανάμεσα στις πολλές θα σε κάνει να νιώσεις πολύ – πολύ τυχερή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μια απρόσμενη και εντελώς αναπάντεχη εξέλιξη σε ένα θέμα που σε απασχολούσε και σε ταλαιπωρούσε καιρό σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση και κατά κάποιο τρόπο σε ενισχύει οικονομικά. Αν είσαι single, μην απομονώνεσαι και δείξε και την άλλη πλευρά σου, την πιο χαλαρή, πιο κοινωνική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια ιδέα, ένας στόχος, ένα σχέδιο που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη και το προηγούμενο διάστημα καθυστερούσε ή έδειχνε να ματαιώνεται επανέρχεται σήμερα με πολύ καλύτερες προοπτικές αρκεί και εσύ να ασχοληθείς ενεργά μαζί του. Αν είσαι single, μην αφήσεις καμιά ευκαιρία χαμένη για να βγεις έξω, να δεις την παρέα σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους!

ΙΧΘΕΙΣ Ούτε εσύ δεν θα πιστεύεις τις εξελίξεις που παρουσιάζονται σήμερα στα επαγγελματικά σου και μη διστάσεις να κάνεις τις δικές σου προτάσεις, να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και να πείσεις τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος πως μπορείς να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί. Αν είσαι single, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Πηγή