Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Νοεμβρίου;

Η σύνδεση Αφροδίτης και Ποσειδώνα βάζει εμπόδια και δεν είναι ξεκάθαρη η αλήθεια…

ΚΡΙΟΣ Η ημέρα ξεκινά πολύ δυναμικά για εσένα αγαπημένη μου και σε βρίσκει αρκετά παραγωγική στη δουλειά σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, διατήρησε ένα χαμηλό προφίλ και μην χαλάσεις τον προϋπολογισμό σου κάνοντας περιττές αγορές. Στην προσωπική σου ζωή φρόντισε να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος που επισκιάζουν τη σχέση σου. Η σύνδεση Παρθένου – Σελήνης ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ Έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις για αυτό φρόντισε να παραμείνεις πιστή στο πρόγραμμά σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις σε αναμονή. Μην δραματοποιείς την κατάσταση με τα οικονομικά σου. Τα πράγματα είναι απλά, κλείσε ανοιχτές υποχρεώσεις και μην κάνεις περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι κάτι αλλάζει. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να ταράξει τη ζωή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σου, όμως να είσαι πολύ προσεκτική. Άκουσε τις συμβουλές των συνεργατών σου και προχωρά βήμα – βήμα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, όμως με τη σωστή διαχείριση που ακολουθείς θα δεις σύντομα αποτέλεσμα. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι είναι λάθος να βασίζεσαι σε υποθέσεις. Συζήτησε με τον σύντροφό σου και από κοινού βρείτε μία λύση στα προβλήματά σας. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα η ημέρα δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μπορεί να υπάρξει μια ξεχωριστή σύνδεση σήμερα ανάμεσα σε εσένα και έναν από τους συνεργάτες σου. Να ακούσεις καλά όσα έχει να σου πει. Είναι εύκολο να ξεφύγεις στα οικονομικά σου και να «διαλύσεις» τον προϋπολογισμό σου. Κάνε ότι μπορείς για να μην καταστρέψεις τελείως την πρόοδο που έχεις σημειώσει. Η Σελήνη σε ωθεί να είσαι πιο σαφής στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις εξηγήσεις στον αγαπημένο σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζητήσεις και εσύ με τη σειρά σου να μάθεις όλη την αλήθεια. Εάν δεν είσαι σε σχέση, δώσε ευκαιρία σε μία νέα γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ Η επιμέλεια με την οποία κάνεις τη δουλειά σου σε έχει φέρει στη θέση που είσαι σήμερα. Συνέχισε να λειτουργείς με συνέπεια και δυναμικότητα και σύντομα θα κερδίσεις ακόμη περισσότερα. Στα οικονομικά σου όμως δεν τα πας πολύ καλά. Θέλεις τόσο πολύ να τινάξεις τα πάντα στον αέρα και να κάνεις ψώνια, ψώνια, ψώνια. Μην το κάνεις. Μην χαλάσεις σε μία ανάσα ότι έφτιαξες με τόσο κόπο. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις περισσότερο με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, να θυμάσαι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μπορεί να σε τρελάνουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις το δύσκολο πρόγραμμά σου να σου χαλάσει τη μέρα, μοίρασε σωστά την ενέργεια και τον χρόνο σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που σε δυσκολεύει. Μην αισθάνεσαι ένοχη γιατί πασχίζεις να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Μπορείς να κάνεις και ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου, τώρα που το αντέχει κάπως η τσέπη σου. Στα αισθηματικά σου όλα αλλάζουν. Ο ρομαντισμός σου θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με ένα άλλο μάτι, είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι.

 

ΖΥΓΟΣ Μείνε μακριά από καβγάδες με τους συνεργάτες σου, δεν αξίζει να καταναλώσεις ενέργεια σε κάτι τέτοιο. Επανεξέτασε τους επαγγελματικούς σου στόχους και προχωρά στη διαδρομή που έχεις χαράξει. Είσαι διατεθειμένη να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, φρόντισε λοιπόν να κάνεις ότι είναι απαραίτητο. Νέες γνωριμίες και αλλαγές στα ερωτικά σου είναι στο προσκήνιο. Προσοχή όμως, ο Ερμής σε κάνει κάπως ανυπόμονη και αυτό μπορεί να σου στοιχίσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Λίγα πράγματα φαίνεται να δημιουργούν τώρα μια μεγαλύτερη ένταση στη δουλειά σου. Βρες τον τρόπο να επαναφέρεις την ηρεμία στον επαγγελματικό σου χώρο και αφοσιώσου στα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες μοναδικές ευκαιρίες για τα οικονομικά σου, μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Όσο για την προσωπική σου ζωή μην κάνεις λάθη που θα χαλάσουν τη σχέση σου. Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια για μία νέα αρχή στα ερωτικά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η επιθυμία σου να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη δουλειά σου θα σε κάνει να δουλέψεις όλο και πιο πολύ. Έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό σου, δεν είναι η ώρα να τα αποκαλύψεις όλα. Μην είσαι παρορμητική με τη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί θα καταστρέψεις τον προϋπολογισμό σου. Στα αισθηματικά σου αισθάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις ένα βήμα για να βελτιώσεις την κατάσταση. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός για νέες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η πειθαρχία σου θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις άσκοπες συγκρούσεις και να παραμείνεις παραγωγική στην εργασία σου, αρκεί να έχεις κατά νου ότι το πρόγραμμά σου και να το ακολουθήσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείς σε έναν οικογενειακό τσακωμό που δεν σε αφορά. Τα οικονομικά σου έχουν παρουσιάσει μία άνοδο. Φρόντισε να την διατηρήσεις. Η μόνη σου επιθυμία για τα αισθηματικά σου είναι να βελτιωθεί η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην απορρίψεις βιαστικά ένα νέο πρόσωπο που έχει έρθει στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τίποτα δεν μπορεί να σε ευχαριστήσει περισσότερο από το γεγονός ότι η πρόοδος στη δουλειά σου είναι εμφανής. Η υποστήριξη των συνεργατών σου είναι σημαντική στο σημείο που βρίσκεσαι. Τα οικονομικά σου έχουν μια άνοδο, ωστόσο για να διατηρήσεις την πρόοδό σου πρέπει να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Είναι ενοχλητικό να τσακώνεσαι με τον αγαπημένο σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Κάνε κάτι για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες. Μην είσαι διστακτική, γιατί εσύ θα χάσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ Ίσως προσπαθείς πολύ σκληρά και δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις στο επίπεδο που επιθυμείς για τα επαγγελματικά σου. Μην αποθαρρύνεσαι, σύντομα θα δεις τους κόπους σου να δίνουν καρπούς. Τα οικονομικά σου είναι σε περίεργο στάδιο. Δώσε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις του παρελθόντος και μην δημιουργήσεις νέα έξοδα μέχρι να εξισορροπήσεις την κατάσταση. Όσο για τα αισθηματικά σου, η αγάπη σου για τον σύντροφό σου δεν κρύβεται και αυτό θα φέρει εξελίξεις. Εάν πρόσφατα βγήκες από μία σχέση, μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Κάνε μία νέα αρχή μόλις αισθανθείς έτοιμη.

Πηγή