Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 19 Νοεμβρίου;

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για εσένα με μεγάλο ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα διαταραχθεί μία σημαντική φιλία, μπορεί κάποιος να σε προδώσει. Μπορεί να βιώσεις όμως και πολύ θετικές καταστάσεις. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία θα σε οδηγήσει να πάρεις ένα πολύ μεγάλο ρίσκο.

ΚΡΙΟΣ Ξεκινάς με πολλή όρεξη τη σημερινή ημέρα, ωστόσο να είσαι προσεκτική γιατί θα είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. Αντιμετώπισε με ωριμότητα τις δυσκολίες στη δουλειά σου, μην αντιδράσεις παρορμητικά ή υπερβολικά. Δώσε σημασία στην υγεία σου, είναι πιθανό να αισθανθείς και μία αδιαθεσία σήμερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, ο προγραμματισμός είναι σημαντικός για να μπορέσεις να προχωρήσεις μέσα στην εβδομάδα. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση απομονώσου σε μία ζεστή γωνιά και άκουσε τη μουσική που αγαπάς. Εάν είσαι σε μία σταθερή σχέση, επέλεξε να περάσεις το βράδυ ήρεμα στην αγκαλιά του αγαπημένου σου.

ΤΑΥΡΟΣ Θα εκτιμηθεί πολύ η προσπάθεια που κάνεις στη δουλειά σου για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Δεν θα περάσει απαρατήρητο αυτό που κάνεις. Τα σχέδιά σου θα εκτιμηθούν πολύ από τους ανωτέρους σου και μάλιστα είναι πιθανό να λάβεις και μία σημαντική οικονομική πρόταση που περίμενες εδώ και καιρό. Δώσε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι single σταματά να ψάχνεις κάποιον μόνο για να σε φροντίζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Η αυτοπεποίθησή σου πρέπει να αυξηθεί για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μην διστάσεις να πάρεις ρίσκα στη δουλειά σου, αλλιώς δεν θα εξελιχθείς. Εμπλούτισε τις επαφές σου προκειμένου να αναζητήσεις την καλύτερη οικονομική προσφορά που μπορείς. Στην προσωπική σου ζωή, καιρός να αναζητήσεις έναν σύντροφο ζωής και όχι κάτι περιστασιακό. Για εσένα που είσαι σε μία σταθερή σχέση, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για το μέλλον αυτής της σχέσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Είσαι μία πολύ υπεύθυνη γυναίκα και σου αρέσει να μην αφήνεις καμία υποχρέωση στη δουλειά σου. Ωστόσο, κάποιες φορές είναι σημαντικό να κάνεις πράγματα και για εσένα. Δώσε λοιπόν σημασία και στις προσωπικές σου ανάγκες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, συνωμοτούν οι πλανήτες και φέρνουν θετικές εξελίξεις. Εάν αισθάνεσαι ότι πρέπει να απομονωθείς λίγο από όλους και όλα, τότε κάντο. Μην αφήσεις όμως υπόνοιες για κάτι άσχημο, ειδικά προς τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν είσαι σε μία σχέση, αλλά επικοινωνείς με κάποιο νέο πρόσωπο, αν δεν σου αρέσει μην το συνεχίσεις.

 

ΛΕΩΝ Ξεκίνα δυναμικά τη σημερινή ημέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου σε νέα άτομα που θα έρθουν στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες. Θα έρθουν σε εσένα διάφορα άτομα για να τους εξηγήσεις πώς να δουλέψουν και για ακόμη μία φορά θα αναλάβεις τα ηνία και θα ολοκληρώσεις αυτό το έργο με επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι μία πρόκληση για εσένα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Αναζήτησε τον σωστό τρόπο. Παρόλο που είσαι σε μία σχέση που σε ευχαριστεί, σήμερα μπορεί να μην αισθάνεσαι και τόσο ευτυχισμένη. Εάν είσαι single, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και ετοιμάσου για κάτι νέο που θα έρθει στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με διπλωματία θα μπορέσεις να περάσεις με επιτυχία αυτό που θέλεις στη δουλειά σου. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Είναι κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσεις όσα σε απασχολούν στα οικονομικά σου και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Σήμερα φρόντισε να διορθώσεις τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, πολύ σύντομα θα έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ Ξεκινά μία θετική εβδομάδα για τα επαγγελματικά σου, γεγονός που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις σημερινές υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, να είσαι προσεκτική, μην κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, σήμερα όμως θα σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία που δύσκολα θα μπορέσεις να προσπεράσεις. Αλλαγές θα έρθουν στην προσωπική σου ζωή, μην σαμποτάρεις τις ευκαιρίες που σου φέρνει το πλανητικό σκηνικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ευκαιρία να κάνεις μερικές αλλαγές στα εργασιακά σου, αλλαγές που θα τονώσουν την καριέρα σου και θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Μην διστάσεις να ρισκάρεις για να πετύχεις. Ασχολήσου περισσότερο με ένα νομικό ζήτημα που σε απασχολεί πολύ και το οποίο σε έχει χρεώσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Όσο για την προσωπική σου ζωή, σήμερα θα είναι μια ήρεμη ημέρα και θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις πολλά θέματα με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην παρασυρθείς σε κάτι νέο αν δεν είσαι έτοιμη για αυτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η εργασία σου σε απασχολεί πολύ σήμερα και ξεκινάς την ημέρα σου δυναμικά, προκειμένου να μπορέσεις να ολοκληρώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου σήμερα, θα βρεις τη λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί πολύ. Η σχέση σου θα περάσει μία κρίση το επόμενο διάστημα. Προσπάθησε να μην είσαι νευρική στις αντιδράσεις σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να αφοσιωθείς σε κάτι νέο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μία χαλαρή, αλλά αρκετά αποδοτική ημέρα η σημερινή. Θα υπάρξουν ωστόσο κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν. Τα οικονομικά σου δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, δεν έχεις κάποια υποχρέωση που πρέπει να καλύψεις. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν κάποια προβλήματα. Είναι στο χέρι σου να κρίνεις αν θα τα αντιμετωπίσεις ή αν θα τα αφήσεις πίσω σου χωρίς να τα λύσεις. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, θα έρθεις σε επαφή με ένα άτομο από το παρελθόν σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι κόποι σου αποδίδουν και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις για την πορεία σου στη δουλειά. Ίσως δεχθείς μία σημαντική πρόταση που περίμενες εδώ καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα θα λάβεις κάποια χρήματα που δεν περίμενες, χρήματα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις κάποια έκτακτα έξοδα. Μην μπερδεύεις τις καταστάσεις με τον αγαπημένο σου. Συζήτησε ανοιχτά μαζί του όσα σε απασχολούν. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να κοιτάξεις πάλι το μέλλον σου. Μην μένεις κολλημένη στο παρελθόν.

 

ΙΧΘΕΙΣ Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και θα δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να προχωρούν βάσει προγράμματος. Μην παρασυρθείς σε αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Ο αγαπημένος σου σου επιφυλάσσει μία έκπληξη που θα σε κάνει τρομερά χαρούμενη. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, δες με πιο καθαρό μυαλό τι θέλεις από το μέλλον σου και μετά αναζήτησε το κατάλληλο ταίρι για εσένα. Μια νέα γνωριμία πάντως δεν είναι μακριά.

Πηγή