Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 19 Δεκέμβριου;

Με το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα κάποιες καταστάσεις που πλέον δεν ανεχόμαστε απλά τις βγάζουμε από τη ζωή μας…

ΚΡΙΟΣ Η πίεση που δέχεσαι στα οικονομικά σου και ταυτόχρονα η καθυστέρηση κάποιων χρημάτων που περιμένεις σε φέρνει σήμερα στα όριά σου και ίσως σε οδηγήσει σε καθοριστικές αποφάσεις για την εργασία και την καριέρα σου. Αν είσαι single, σε μια οικονομική σου υπόθεση μπλέκεται ένα πρόσωπο που σου δείχνει το ενδιαφέρον του. Αν είσαι σε σχέση, με κάποιο τρόπο μπερδεύεσαι με τα οικονομικά του συντρόφου σου, όχι χωρίς άγχος…

ΤΑΥΡΟΣ Εξακολουθείς να δουλεύεις σε εντατικούς ρυθμούς και ίσως σήμερα νιώθεις πολύ κουρασμένη αλλά ένας έπαινος, δυο καλά λόγια που θα ακούσεις από τους συνεργάτες ή τον προϊστάμενό σου, σου φτιάχνουν τη διάθεση με το παραπάνω! Αν είσαι single, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο εκπέμπεις θυλυκότητα και θα είναι πολλοί οι «δέκτες» των σημάτων σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σου παραδοθεί άνευ όρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ Μια ένταση που υπέβοσκε εδώ και καιρό με ένα συνάδελφο εκδηλώνεται σήμερα αλλά μπορείτε να την ξεπεράσετε μέσω μιας συζήτησης που θα γίνει σε κλίμα συναίνεσης και καλής διάθεσης. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αν και η πηγή των εσόδων σου ίσως πρέπει να μείνει κρυφή προς το παρόν. Αν είσαι single, σε αφήνουν αδιάφορη όσοι προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν με υπερβολές. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου καταφέρνει με τον τρόπο του να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον σου για αυτόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αισθάνεσαι ασφαλής σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν υπάρχουν μυστικές διεργασίες και αντιπαλότητες, αλλά η σημερινή μέρα θα σου αποδείξει πως αν χρειαστεί μπορείς μια χαρά να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Αν είσαι single, το ενδιαφέρον των φίλων σου μερικές φορές σε πιέζει αλλά το κάνουν από αγάπη! Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ένα φίλος σου να επέμβει περισσότερο από όσο θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ Υπάρχει ένας εκνευρισμός σήμερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που αγγίζει και σένα. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου για να μη δημιουργήσεις αντιπάθειες που παρακάτω θα δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις. Αν είσαι single, σε ενδιαφέρει περισσότερο να βρεις ένα πρόσωπο που να γίνει ο σύντροφος της ζωής σου παρά μια πληθώρα θαυμαστών. Αν είσαι σε σχέση, μη ζητάς περισσότερα από όσα δίνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μια ιδέα σου εντυπωσιάζει τους συνεργάτες σου και δημιουργεί πολύ καλές προοπτικές για την επαγγελματική σου εξέλιξη αρκεί να την προσαρμόσεις στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της εργασίας σου. Αν είσαι single, βλέπεις με διαφορετική ματιά ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να κάνει πράξη τις φαντασιώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ Ένα οικονομικό ζήτημα σου χαλάει σήμερα τη διάθεση καθώς συνδέεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου. Ωστόσο ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος, σου έχει μια επαγγελματική πρόταση που σε δελεάζει. Αν είσαι single, τα οικονομικά σου ίσως σταθούν εμπόδιο για τη συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν είσαι σε σχέση, στήριξε το σύντροφό σου στην πίεση που δέχεται στα επαγγελματικά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Θα προτιμούσες να σε αφήσουν ήσυχη να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να αποσπούν την προσοχή σου με διάφορα θέματα αλλά τι να κάνουμε που θυμάσαι τα πάντα και έχεις λύσεις για όλα τα προβλήματα; Αν είσαι single, ένα κοντινό σου πρόσωπο σου κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση, μοιράζεσαι με το σύντροφό σου καυτές στιγμές!

ΤΟΞΟΤΗΣ Μην αφήνεις τίποτε στην τύχη του στην εργασία σου και φρόντισε να ελέγξεις ό,τι έχει ολοκληρωθεί σωστά, οτιδήποτε έχεις αναθέσει σε κάποιον άλλο, έστω και αν είχε προθυμοποιηθεί από μόνος του για να σε βοηθήσει. Αν είσαι single, θα τραβήξει την προσοχή σου ένα πρόσωπο με κοινωνικές ευαισθησίες. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε νιώθει κάπως απόμακρη και αυτό δημιουργεί προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Παρά την εργασιομανία που σε διακρίνει σήμερα είσαι πιο χαλαρή με τους συναδέλφους σου και έτσι συσφίγγονται και οι σχέσεις σου μαζί τους. Αν είσαι single, το κοινωνικό ή φιλικό σου περιβάλλον κρύβει ένα διαμαντάκι που περιμένει να το προσέξεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να σε ξαφνιάσει με μια συζήτηση για γάμο και παιδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Επιπλέον δουλειά σε περιμένει σήμερα και όσο πιο νωρίς το αποδεχτείς τόσο πιο γρήγορα θα την ολοκληρώσεις. Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ψάχνει τρόπο να σε βοηθήσει οικονομικά. Αν είσαι single, τραβά την προσοχή σου ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερό σου. Αν είσαι σε σχέση, ο αγαπημένος σου θέλει να έχει άποψη για τη διαχείριση των οικονομικών σου, σκέψη που δεν σε βρίσκει σύμφωνη…

 

ΙΧΘΕΙΣ Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου θα φτιάξει την ψυχολογία σου και θα τονώσει το ηθικό σου που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από τις απαιτήσεις των συνεργατών ή του προϊστάμενου σου. Αν είσαι single, εμπιστεύσου τα καλά λόγια που σου λέει ένα έμπιστο πρόσωπο για μια γνωριμία που θέλει να σου κάνει. Αν είσαι σε σχέση, ασχολήσου με τις ανάγκες του συντρόφου σου!

Πηγή