Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 11 Δεκέμβριου;

ΚΡΙΟΣ Οι σκέψεις και οι κινήσεις σου είναι στραμμένες στο πως θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά μερικές από τις ιδέες σου δεν είναι και τόσο εφαρμόσιμες οπότε όχι ενθουσιασμοί και μεγάλα λόγια που ίσως σε εκθέτουν  και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη στον Υδροχόο  βοηθά εσένα που ανήκεις στις αδέσμευτες Κριαρίνες  να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με κάποια από αυτές να έχει και ερωτική χροιά ενώ για τις δεσμευμένες η φλόγα έχει ξαναζωντανέψει για τα καλά!

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα θα λύσεις μια παρεξήγηση στον επαγγελματικό σου χώρο που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό ενώ δεν αποκλείεται να σου έρθουν ανέλπιστα κάποια χρήματα είτε ακόμα και ως δώρο ενός συγγενικού σου προσώπου. Αισθηματικά, εκμεταλλεύσου την εύνοια της Αφροδίτης όσο κινείται απέναντι σου και αν είσαι δεσμευμένη κάνε μικρές και ανανεωτικές εκπλήξεις στον άνθρωπο σου. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου κοινωνικοποιήσου, κάνε αισθητή την παρουσία σου και δεν θα χάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Ευχάριστα νέα και συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα σου φτιάχνουν σήμερα τη διάθεση  ενώ δεν σου λείπει η έμπνευση και οι νέες ιδέες που αν τις συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα θα έχεις και επαγγελματικές εξελίξεις. Η καλή διάθεση που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου  βρίσκει ανταπόκριση και ανταπόδοση ενώ για σένα που  ανήκεις στα free κορίτσια του ζωδίου σου η Αφροδίτη ετοιμάζει ένα μυστικό έρωτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές τόσο φτιάχνει το κέφι σου και σήμερα θα ασχοληθείς με τον οικονομικό σου προϋπολογισμό ώστε να καταφέρεις να δημιουργήσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα την ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι.  Ασχολήσου με την υγεία σου και αν υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί μπορείς τώρα να το εξαλείψεις. Στη συναισθηματική σου ζωή είσαι μεν περισσότερο κοινωνική από ότι συνήθως αλλά βάζεις και πάλι κάποια όρια που αν είσαι αδέσμευτη δεν αφήνουν κάποιον θαυμαστή να σε πλησιάσει ενώ δημιουργεί απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπο σου αν ανήκεις στις ερωτευμένες εκπροσώπους του ζωδίου σου.

 

ΛΕΩΝ Απόλυτα δικαιωμένη αισθάνεσαι σήμερα με μια επιλογή σου στον επαγγελματικό σου τομέα είτε αυτό αφορά σε ένα συνάδελφο που στήριξες είτε σε μια πιο προχωρημένη ιδέα σου που αρχικά δεν είχε εντυπωσιάσει…Πάντα είσαι ζεστή και εκδηλωτική προς τον άνθρωπο σου, σήμερα όμως μπορεί να το παρακάνεις τόσο που να νιώσει πως εκτίθεται ενώ εσύ αδέσμευτη Λέαινα δε χρειάζεται να δείχνεις τόσο ενθουσιασμό σε κάποιον που δεν δείχνει να εντυπωσιάζεται από σένα..

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάτι απροσδιόριστο σε ενοχλεί σήμερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που αν ακολουθήσεις την ισχυρή σου διαίσθηση θα το εντοπίσεις και ίσως ανακαλύψεις και απογοητευτείς από κάποιες ενέργειες εναντίον σου από ένα γυναικείο πρόσωπο. Στα ερωτικά σου δώσε σημασία στην επικοινωνία και μοιράσου σκέψεις και συναισθήματα με το ταίρι σου αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που σε ενδιαφέρει πραγματικά, ενώ για τις αδέσμευτες του ζωδίου σου οι κοντινοί σου άνθρωποι σου κάνουν (ακόμη) μια νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ Θέλεις να κάνεις καινούρια και εντελώς διαφορετικά πράγματα σήμερα, να αποκτήσεις εμπειρίες, να γελάσεις, να περάσεις όμορφα και όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις είτε με το σύντροφό σου αν έχεις βρει το λιμάνι σου είτε μέσα από μια φιλική συντροφιά για σένα που είσαι αδέσμευτη, έστω κι αν αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην παρέα και ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί, αλλά δεν αποφασίζει και να κάνει το τελικό βήμα. Οι υποχρεώσεις, επαγγελματικές και μη, καλά κρατούν!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είναι η οικογένεια και κάποιες υποθέσεις της που σε απασχολούν και σήμερα θα σε κουράσουν αρκετά, ενώ στα επαγγελματικά σου έχεις τη στήριξη των συναδέλφων και των συνεργατών σου. Αισθηματικά εμπιστεύσου τις συμβουλές ενός γυναικείου προσώπου που σε νοιάζεται πραγματικά και μην εμπιστεύεσαι κάποιον χωρίς να τεστάρεις τις αληθινές του προθέσεις, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες Σκορπίνες δείξε στο ταίρι σου πως το εμπιστεύεσαι και το στηρίζεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Αυτό που για σένα είναι σημαντικό σε μια σχέση είναι η επικοινωνία και η δυνατότητα που σου δίνεται να εκφραστείς και να κινηθείς με άνεση και ελευθερία και αυτό είναι που θα εκτιμήσεις σε ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις σήμερα αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου. Για τις δεσμευμένες, όλα καλά και ωραία αλλά μην δίνεις στο σύντροφό σου υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Πρόσεξε σήμερα στα επαγγελματικά σου μην αναλάβεις υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Γεγονότα οικονομικής φύσεως σε απασχολούν σήμερα και αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες φρόντισε να τις τακτοποιήσεις για να μην έχεις επιπλέον επιβαρύνσεις.  Στα συναισθηματικά σου φρόντισε να μην είσαι υπερβολικά απαιτητική από το σύντροφό σου γιατί ειδικά σήμερα θα αντιδράσει έντονα, ενώ αν ανήκεις στις αδέσμευτες Αιγοκερίνες  φρόντισε να είσαι περισσότερο χαλαρή και φιλική και να αφήσεις τις συζητήσεις για τους στόχους και την καριέρα σου για άλλη φορά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ανήκεις σε ένα ζώδιο που συνήθως σκέφτεται πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό του αλλά η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο μπορεί να σου βγάλει έναν εγωισμό που θα φέρει μικροπροβλήματα στον χώρο εργασίας σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει και αυτό να σε αγχώσει. Κατά τα άλλα εντυπωσιάζεις τους πάντες -και το ταίρι σου- με την εξυπνάδα και την ευφράδεια σου και αν είσαι αδέσμευτη μετράς θαυμαστές και κατακτήσεις!

 

ΙΧΘΕΙΣ Είσαι αρκετά κουρασμένη το τελευταίο διάστημα με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να δείχνουν ατέλειωτες με αποτέλεσμα σήμερα να νιώθεις- λόγω μεγάλης ευαισθησίας- ενοχές απέναντι στους άλλους που δεν είσαι τόσο δοτική και αφοσιωμένη όσο θα ήθελες. Όμως ο άνθρωπος σου και σε καταλαβαίνει και σε φροντίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτη δεν πρέπει να κλείνεσαι στον εαυτό σου αφού κάπου γύρω σου υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα!

Πηγή