Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 1 Δεκέμβριου; ;

Κριός Στο ξεκίνημά του ο μήνας, Κριέ, σε βρίσκει να έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση κι έντονη δημιουργικότητα, για να τελειώσεις υποθέσεις, στάσιμες μέχρι τώρα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σ’ αυτά που θέλεις να κάνεις και είναι σίγουρο, ότι θα τα πετύχεις όλα, όπως ακριβώς επιθυμείς. Σήμερα, Κριέ, θα είναι αυξημένη η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα του εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό.

 

Ταύρος Πρωτομηνιά σήμερα, Ταύρε, κι από το πρωί θ’ αρχίσεις να μπαίνεις σε πάρα πολλές σκέψεις για το πως θα ρυθμίσεις ορισμένες καταστάσεις. Και δε φτάνει μόνο αυτό, θέλεις να προγραμματίσεις ακόμη και τις μέρες των γιορτών! Μην πιέζεις περισσότερο το μυαλό σου, άφησε τις καταστάσεις να σε οδηγήσουν εκεί που πρέπει κι ασχολήσου με τα καθημερινά πράγματα του προγράμματός σου. Σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου ν’ αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Δίδυμος Με το ξεκίνημα του νέου μήνα, Δίδυμε, εσύ θ’ αρχίσεις να κάνεις σκέψεις για καινούργιες καταστάσεις, αφού το μυαλό σου δε σταματάει ούτε στιγμή να δουλεύει. Οι ιδέες σου είναι έξυπνες κι αργότερα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην ξεκινήσεις όμως αυτή την περίοδο κάτι, αφού ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν περιμένεις, κάτι που θα σ’ εκνευρίσει ιδιαίτερα. Βάλε στην άκρη, Δίδυμε, το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες κι αφέσου στην προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος Σήμερα, Καρκίνε, τα συναισθήματά σου θα αμφιταλαντεύονται λίγο κι αυτό θα κάνει τους άλλους να μην ξέρουν πώς να σε διαχειριστούν. Από τη μια πλευρά θα έχεις αναίτια μελαγχολία, κι από την άλλη, χαμόγελο. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, για να λύσεις τις υποθέσεις που ακόμη τυραννούν το μυαλό σου. Η σχέση σου, Καρκίνε, θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια ευχάριστη μέρα με το ταίρι σου.

 

Λέων Διανύοντας τη πρώτη μέρα του μήνα, Λέων, οι σκέψεις σου θα τρέχουν σε πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις για το μέλλον. Θ’ ασχοληθείς με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα με παρεξηγήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν, φέρνοντας σε δύσκολη θέση κάποιους φίλους σου. Η διαλλακτικότητά σου, αλλά κι η εξυπνάδα σου, θα λύσουν αυτά τα θέματα και στο τέλος όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Στη σχέση σου, Λέων, δίνεις πολλή σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς από κάποια θέματα, που δεν επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

 

Παρθένος Η πρώτη μέρα του μήνα, Παρθένε, σε βρίσκει σε φάσης δομικής ανανέωσης, ενώ έχεις αρκετή δυναμικότητα για ν’ ασχοληθείς με οικιακά θέματα. Θέλεις να έχεις πρόγραμμα και ξεκινάς με στάσιμα ως τώρα πράγματα, τα οποία θέλεις γρήγορα να τελειώσεις. Οι λιμνάζουσες καταστάσεις δεν είναι του χαρακτήρα σου, αφού είσαι άτομο που θέλει να ξεκαθαρίζει άμεσα οτιδήποτε σκοτεινό και να προχωρήσει στην επόμενη ιδέα του. Θα πρέπει να δεις μερικά θέματα στη σχέση σου, Παρθένε μου, με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός Από το πρωί, Ζυγέ, που ξεκινάει ο μήνας των γιορτών, θα νιώθεις σαν παραδείσιο πτηνό, που ονειρεύεται ανοιχτούς ορίζοντες, εγκλωβισμένο μέσα σ’ ένα κλουβί. Μην αισθάνεσαι έτσι, αφού πραγματικά εσύ έχεις στα χέρια σου τις λύσεις που θα δώσεις σε ζητήματα, τα οποία σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Δικό σου άτομο, μάλλον του φιλικού σου περίγυρου, θα σε παρασύρει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ξεχαστείς λίγο από την καθημερινότητα. Η σχέση σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα, Ζυγέ. Η διάθεσή σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός Η ανατολή της πρώτης ημέρας στον τελευταίο μήνα του χρόνου, Σκορπιέ, σε βρίσκει με έντονη την ανάγκη να δρομολογήσεις καταστάσεις, ενώ έχεις πάρα πολλές ιδέες για πράγματα που πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Πολύ καλά κάνεις, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ γερές και γρήγορα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτό που χρειάζεται, είναι σωστός προγραμματισμός και το να μην κινηθείς παρορμητικά. Στη σχέση σου, Σκορπιέ, έχουν περάσει και τα τελευταία σύννεφα που σας στεναχωρούσαν με το ταίρι σου. Αν σήμερα εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ ευχάριστα.

 

Τοξότης Από το πρωί, Τοξότη μου, θα θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου. Οι σκέψεις σου είναι πάρα πολλές κι η ανάληψη των ευθυνών πλέον βρίσκεται μπροστά σου. Θα κάνεις τις επιλογές σου για τα άτομα που θέλεις να κρατήσεις και γι’ αυτά, τα οποία σε πλήγωσαν άδικα. Μην βάλεις συναισθηματικότητα στη ζυγαριά, δες τις καταστάσεις αντικειμενικά και σε βεβαιώνω, ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ καλό, κάνοντάς σε να νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Σήμερα, Τοξότη, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που είναι ο Άρης στους Ιχθείς, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως Η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, Αιγόκερε, θα σε βρει με πάρα πολλές ιδέες κι ιδιαίτερα καλή διάθεση. Θα αισθάνεσαι ικανοποιημένος και γεμάτος χαρά, για τις καταστάσεις που μέχρι τώρα έχεις πετύχει, ενώ θα σε κατακλύσουν ιδέες για πράγματα, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν στο μέλλον. Ο Ερμής συνεχίζει και είναι ανάδρομος, οπότε, σε συμβουλεύω, οι υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις, να μείνουν για λίγο αργότερα, καθώς έτσι η επιτυχία του είναι περισσότερο εξασφαλισμένη. Αυτή η μέρα, Αιγόκερε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.

 

Υδροχόος Στη φύση του ζωδίου σου, Υδροχόε, υπάρχουν η κοινωνικότητα, η γλυκύτητα και το να βοηθάς τους άλλους να νιώσουν καλύτερα. Το φιλελεύθερο πνεύμα σου οδηγεί τους γύρω σου σε δρόμους πραγματικά πρωτόγνωρους γι’ αυτούς, δίνοντάς τους ικανοποίηση. Για υποθέσεις που σε αφορούν, μπορείς να μιλήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, ώστε να βρείτε από κοινού μία λύση, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Η σχέση σου, Υδροχόε, σταδιακά θα πηγαίνει καλύτερα και θ’ αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου.

 

Ιχθύς Η διάθεσή σου στο ξεκίνημα του μήνα, Ιχθύ, θα είναι στα ύψη της. Οι υποθέσεις που έχεις ν’ αντιμετωπίσεις, είναι πάρα πολλές και υπάρχουν αναρίθμητα μέτωπα, τα οποία ένα – ένα θα πρέπει ν’ αρχίσεις να κλείνεις, ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Ευτυχώς, υπάρχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, που σε αγαπούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση, που ίσως βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις με δικά σου άτομα. Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις στη ζωή σου κάτι σημαντικό, αυτή την περίοδο, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Πηγή