Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 02 Σεπτεμβρίου;

Ξέρετε πολύ καλά τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι πρόκληση… Μην απομακρύνεστε προσπαθώντας να καταλάβετε τι σκέφτεται κάποιος άλλος. Αντ ‘αυτού, βυθιστείτε στις δικές σας σκέψεις και λύστε όσα σας προβληματίζουν. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για ξεκούραση, διαλογισμό και… προγραμματισμό.

ΚΡΙΟΣ Προσπαθήστε να μην είστε τόσο αυθόρμητη, ειδικά σε καταστάσεις που δεν ξέρετε τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς σας. Φροντίστε περισσότερο για την οικονομική σας ασφάλεια. Να ψάξετε με κάθε δυνατό τρόπο να βρείτε την αλήθεια και τότε μόνο να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας, για όσα σας προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ Να είστε πιο προσεκτική όσον αφορά τις επαγγελματικές σας κινήσεις και ακόμη και τώρα που μπορεί να κάνετε διακοπές, ετοιμάστε στο μυαλό σας ένα πλάνο με τα επόμενα βήματά σας. Ανασυνταχθείτε και εφαρμόστε ένα πρόγραμμα για τα οικονομικά σας, από τώρα που ο μήνας είναι στην αρχή. Προσοχή, μην μπλεχτείτε σε έναν άσκοπο τσακωμό με τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Περάσατε μία δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά σας, οι εντάσεις δεν έλειψαν και αυτό σας κούρασε. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα για εσάς. Σημαντικό όμως να ξεκουραστείτε. Μία βόλτα στην παραλία είναι ιδανική. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Οργανωθείτε, καθώς θα προκύψουν έξοδα που δεν περιμένατε. Εάν είστε σε μία καινούργια σχέση, τότε δεν χρειάζεται από την αρχή να φανερώσετε όλα σας τα συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η εβδομάδα που πέρασε δεν σας επέτρεψε να θέσετε σε εφαρμογή όλα τα σχέδιά σας και αυτό σας στεναχώρησε, όμως έχετε ακόμη χρόνο στη διάθεσή σας. Θα έχετε πολύ σύντομα την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Μην είστε υπερβολική στις αντιδράσεις σας προς τον αγαπημένο σας.

ΛΕΩΝ Τα επαγγελματικά σας σχέδια βαίνουν καλώς και αυτό σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Έχετε αυξήσει τις ώρες που δουλεύετε όμως αυτό δεν φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και οι δικοί σας άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή και σύντομα θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη για εσάς και τα επαγγελματικά σας. Είχατε πολλές υποχρεώσεις και κουραστήκατε πολύ, όμως καταφέρατε να τις φέρετε εις πέρας. Φροντίστε να είστε πιο συνεπής με τις υποχρεώσεις σας και να μην δημιουργήστε και άλλα χρέη. Εάν είστε single τότε μία βραδινή έξοδος μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Χαρίστε χρόνο στον εαυτό σας και τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ Καταφέρατε και… επιβιώσατε μέσα σε μία δύσκολη εβδομάδα στα επαγγελματικά σας, η οποία ήταν γεμάτη προκλήσεις. Λίγη παρατεταμένη ξεκούραση είναι αυτό που χρειάζεστε. Προσοχή στις μετακινήσεις που θα κάνετε. Αν και κοντινές, μπορεί να κρύβουν κινδύνους. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται προσοχή. Δεν έχετε ανάγκη από κάποιον που σας γεμίζει με περισσότερο άγχος και πίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ιδιαίτερη προσοχή απαιτούν τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και είναι σημαντικό να τα κάνετε σταδιακά. Τα οικονομικά σας είναι καιρός να τα ρυθμίσετε καλύτερα. Βρείτε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για τη σχέση σας, πριν μιλήσετε με τον σύντροφό σας. Μείνετε σταθερή στις απόψεις σας, όμως ακούστε και όσα έχει να σας πει ο αγαπημένος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι διακοπές μπορεί να τελειώνουν για εσάς σήμερα, όμως η χαρά σας για την επιστροφή στην καθημερινότητά σας είναι μεγάλη. Είστε έτοιμη, θέλετε να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα και για αυτό θα δουλέψετε σκληρά. Το περιβάλλον γύρω σας είναι αρκετά ευνοϊκό για τα οικονομικά σας. Μην προσθέσετε και άλλα θέματα συζήτησης στη σχέση σας. Λύστε όλα τα προβλήματα, αλλά με τη σειρά. Όλα μαζί δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τα παράπονά σας πολλά για την εβδομάδα που πέρασε και το μόνο που ζητάτε σήμερα είναι λίγη ξεκούραση. Ωστόσο, ένα οικογενειακό πρόβλημα θα σας απασχολήσει αρκετά. Πρόκειται για ένα κληρονομικό / οικονομικό θέμα που έχει προκύψει και μέχρι να λυθεί θα υπάρξουν εντάσεις. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον αγαπημένο σας, καλό είναι να το συζητήσετε μαζί του και όχι με κάποιον άλλο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Άλλαξαν πολλά στην επαγγελματική σας ζωή και ακόμη δεν έχετε συνηθίσει τις αλλαγές, όμως σύντομα θα βρείτε τη… φόρμα σας. Επικρατεί μία ανασφάλεια όσον αφορά τα οικονομικά σας. Κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές σας έχουν ανησυχήσει. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Όσο πιο εσωστρεφής γίνεστε, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η απόσταση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ Η εβδομάδα στη δουλειά είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Λίγη ξεκούραση είναι ότι χρειάζεστε για να ανασυνταχθείτε για την εβδομάδα που έρχεται. Μην διστάσετε να κάνετε μερικά τηλέφωνα σε όσους σας χρωστούν χρήματα. Κάντε έναν προγραμματισμό για τις υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε. Ο αγαπημένος σας και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί, κάτι που έχετε ανάγκη και οι δύο.

Πηγή