Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/3)

Το Σύμπαν μας προσφέρει ένα μάθημα συμπόνιας…

ΚΡΙΟΣ Αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να αναθεωρήσεις μία πρόσφατη συναισθηματική εμπειρία που είχες. Και η απάντηση είναι ναι, στην περίπτωση που δεν έχεις πλήρη γνώση της επιρροής που έχει αυτή πλέον στη ζωή σου. Δεν υπάρχει λόγος να αντιστέκεσαι σε αυτή την αναθεώρηση στη μνήμη σου. Απώθησε τον φόβο σου να επιστρέψεις σε αυτόν τον προορισμό. Είναι πιο σημαντικό να ακολουθήσεις αυτό που λέει η καρδιά σου, όπου και αν αυτό σε πάει. Σήμερα θα έχεις σημαντικές επαφές και επαγγελματικές συζητήσεις, που στο μέλλον θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα δεν είσαι αρκετά ξεκάθαρη με τους μακροχρόνιους στόχους σου, αν και είσαι ακριβής στη στρατηγική σου. Αν και αμφισβητείς τη σοφία σου, το πιο πιθανό είναι ότι τα όνειρά σου έχουν δύναμη. Μην αφήνεσαι σε κάθε κατάσταση που προκαλεί αναστάτωση προσπαθώντας να καθορίσεις τη ζωή σου μέσα σε ένα στενό πλαίσιο, που καθρεφτίζει τις εμπειρίες σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να δει τη ζωή πανοραμικά. Παρά αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την πορεία της σχέσης σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Όσο ειρωνικό και αν ακούγεται, η αναστάτωση στη σκέψη σου σε εμπνέει, ώστε να θέσεις πιο υψηλούς στόχους προκειμένου και να ενεργοποιήσεις τα κίνητρά σου. Παρόλα αυτά το να οραματίζεσαι την επιτυχία με τους πιο ασαφείς όρους δεν είναι κάτι που θα πρέπει να συγχέεις με το πρακτικό πλάνο που έχεις στο νου σου για να καταφέρεις να φτάσεις στον προορισμό σου. Ίσως να χρειαστεί να περιμένεις κάποιες μέρες προτού ξεκαθαρίσει το μονοπάτι και η ορμή σου να αναλάβεις δράση. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και με τα έξοδά σου. Δώσε την απαιτούμενη σημασία στον σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Έχεις βάλεις στόχο να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, αλλά η μαγεία της δράσης μπορεί να είναι παραπλανητική. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια συνταγή για να ακολουθήσεις όταν όλες οι καταστάσεις διαφοροποιούνται. Ωστόσο, κάποιες απλές τεχνικές διαλογισμού πάντα βοηθούν καθώς ηρεμούν το νου σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να θέσεις προτεραιότητες στα επόμενα βήματά σου για την επιτυχία. Αντί να μιλάς για ό,τι σου έρχεται στο νου, ασχολήσου καλύτερα με τα ζητήματα που είναι πιο σχετικά με τις συζητήσεις που έχεις αυτή την εποχή. Προγραμμάτισε καλύτερα τα οικονομικά σου και απέφυγε τις παρορμητικές αγορές. Ευκαιρία να λύσεις με τον αγαπημένο σου προβλήματα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ Αδημονείς να μοιραστείς τις ιδέες σου για μία νέα περιπέτεια με όλον τον κόσμο, αλλά μέσα σου αναρωτιέσαι αν απλά αποσπάς την προσοχή σου από κάτι πιο σημαντικό. Παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι από τα σχέδιά σου για διασκέδαση, ξέρεις ό,τι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από αυτά που φαίνονται. Αντί να προσθέσεις μία ακόμα εκδήλωση στη σημερινή σου ατζέντα, ανακάλυψε την ανείπωτη ανάγκη σου να δημιουργήσεις μία βαθιά σχέση με κάποιο πρόσωπο που σέβεσαι. Πρόσεχε πολύ τις οικονομικές συναλλαγές που θα χρειαστεί να κάνεις σήμερα. Προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με τον αγαπημένο σου. Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι αλληλεπιδράσεις που έχεις σήμερα με τους άλλους σε φέρνουν αντιμέτωπη με τα ίδια σου τα συναισθήματα. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σε κάποιον γύρω σου, μόνο και μόνο αν σκεφτείς ότι είναι πιο συναισθηματικός. Αντί να υποθέτεις ότι κάποιος άλλος έχει την ανάγκη σου, εξέτασε την τωρινή σου αμηχανία και απομακρύνσου από την αντικειμενική λογική για να προσεγγίσεις πιο υποκειμενικές απόψεις. Το να απαντήσεις με ειλικρίνεια στις ευάλωτες αποκαλύψεις των γύρω σου χρειάζεται κουράγιο από πλευράς σου και αξίζει το ρίσκο. Κάθε σχέση είναι ένας ακόμα καθρέπτης της ψυχής σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή σήμερα και καλύτερος προγραμματισμός γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ Δεν είσαι σίγουρη από πού πρέπει να ξεκινήσεις σήμερα αλλά γνωρίζεις ότι δεν έχεις την πολυτέλεια να χάσεις χρόνο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά άγνωστα σημεία και δεν μπορείς ακόμα να οριστικοποιήσεις την ατζέντα σου ώσπου να λάβεις περισσότερη ενημέρωση από τους γύρω σου. Αντί να προσπαθείς να βρεις λύση μόνη σου μέσα από μία ομιχλώδη κατάσταση, ακολούθησε την κοινή λογική και τόλμα. Κάλυψε τα κενά στο πρόγραμμά σου με τις πιο πιεστικές ασχολίες και θα μπορέσεις να είσαι πιο αποτελεσματική. Η επιτυχία εξαρτάται στο κατά πόσο γνωρίζεις τις προτεραιότητές σου. Πρέπει να φτιάξεις ένα καλύτερο πρόγραμμα στα οικονομικά σου, για να μην βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ «Κλέψε» λίγο χρόνο για να ανακαλύψεις την δημιουργικότητά σου σήμερα, όσο απασχολημένη και αν είσαι με τις δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει. Όλα μοιάζουν σα να έχεις άμεση πρόσβαση στην φαντασία σου τώρα, και θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτα προσηλωμένη στον τομέα της παραγωγικότητας τη στιγμή που υλοποιείς τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η διαδικασία αυτή δεν έχει να κάνει με την πρόοδο αλλά με την έμπνευση στο καλλιτεχνικό σου ταξίδι. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις έναν τσακωμό με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η έμφυτη επιθυμία σου να περιπλανηθείς σε μακρινά σημεία του κόσμου αλλάζει ταχύτητα σήμερα και κατευθύνεται προς τον εσωτερικό σου κόσμο. Δεν σε ενδιαφέρει προς το παρόν να μπεις σε ένα αεροπλάνο αναζητώντας την περιπέτεια αλλά να ανακαλύψεις ένα ήσυχο μέρος, που θα σου επιτρέψει να παραμείνεις ακίνητη και να αναλογιστείς το νόημα της ζωής. Οι άλλοι ίσως να μην μπορούν να δουν αυτή την εσωτερική πλευρά του χαρακτήρα σου και ενδεχομένως να αναρωτιούνται γιατί δεν είσαι τόσο εξωστρεφής σήμερα. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου προσπαθώντας να διορθώσεις τις παρατηρήσεις των άλλων. Απλά ακολούθησε το ένστικτό σου και αναζήτησε την ικανοποίηση εξερευνώντας τα μυστήρια του μυαλού σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα. Θετικά τα νέα στα αισθηματικά σου, θα ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είσαι πιο σίγουρη όταν υπάρχει μία σταθερή ατζέντα, αλλά υπάρχει κάτι πολύ απελευθερωτικό στο να δουλεύεις χωρίς πλάνο σήμερα. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ενδεχομένως να καταλήξεις να είσαι πιο παραγωγική σήμερα από όσο πιθανόν να θεωρούσες. Ένα σφιχτό πρόγραμμα μπορεί να έχει τον σκοπό του αλλά την ίδια στιγμή μπορεί και να σε εμποδίζει να αντιδράσεις αποτελεσματικά τη σωστή στιγμή. Ισορροπούν τα οικονομικά σου και τα έσοδά σου αυξάνονται σταδιακά. Στα αισθηματικά σου, φαίνεται ότι είσαι αρκετά προβληματισμένη με την πορεία της σχέσης σου. Μίλησε με τον αγαπημένο σου για ότι σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα ενδεχομένως να βιώνεις μία αναστάτωση, αλλά πρόκειται για μία ευγενική υπενθύμιση ότι μπορεί να μην αρκεί να έχεις τις κατάλληλες πληροφορίες για την αλήθεια. Εξάλλου, λέγεται ότι πολλά γεγονότα μπορεί να σε οδηγήσουν σε μία λάθος επαγγελματική απόφαση. Ο δισταγμός που έχεις σήμερα είναι δώρο. Το να αμφισβητείς την απόφασή σου μπορεί να αποβεί ένας καταλύτης που θα σου ανοίξει νέους δρόμους στο μέλλον. Απλά σιγουρέψου ότι θα επιστρέψεις στην πραγματικότητα όταν η αβεβαιότητά σου σε οδηγήσει αρκετά μακριά. Έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, για αυτό απέφυγε τα περιττά έξοδα που θα χαλάσουν τον προϋπολογισμό σου. Παρά τα προβλήματα, φρόντισε να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΙΧΘΕΙΣ Σήμερα βυθίζεσαι στην φαντασία σου αλλά πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να ερωτευτείς τη μαγεία και την ομορφιά των φαντασιώσεών σου που δεν θέλεις να μπλεχτούν με τον πραγματικό κόσμο. Αλλά δυστυχώς, αυτή η στρατηγική δε διαρκεί σε βάθος χρόνου, αφού οι πρακτικές ανάγκες της ζωής είναι αρκετά πιεστικές. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου τώρα και αυτό θα σε οδηγήσει στο δρόμο της επιτυχίας. Απέφυγε τα καινούργια ανοίγματα, τουλάχιστον μέχρι να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Φρόντισε να λύσεις τα προβλήματα που καταστρέφουν τη σχέση σου.

Πηγή