Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/3)

Νέα εβδομάδα, νέα αρχή…

ΚΡΙΟΣ Αρμονικά θα κυλήσουν τα πράγματα σήμερα στη δουλειά σου και δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, όμως εσύ θα κάνεις κινήσεις για να τα αυξήσεις περισσότερο. Η αδρεναλίνη σου έχει ανέβει και ο ερωτισμός σου ξεχειλίζει.

ΤΑΥΡΟΣ Έχεις εξαιρετικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μεγάλη πρόοδο στην καριέρα σου. Τώρα έχει έρθει η ώρα να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ικανοποιούν, για αυτό απέφυγε τα περιττά έξοδα. Ξεπέρασε προβλήματα στη σχέση σου και κάνε μία νέα αρχή με τον αγαπημένο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ιδανική στιγμή να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, για αυτό κάνε σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Οι πλανήτες ευνοούν τα αισθηματικά σου, για αυτό φρόντισε να μιλήσεις ανοιχτά με τον αγαπημένο σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτά που θέλεις και τι ζητάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Έχεις όλη τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλα όσα προκύψουν σήμερα στη δουλειά σου. Θα σε απασχολήσουν γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Με τον αγαπημένο σου φαίνεται ότι έχετε διώξει τα σύννεφα στη σχέση σας και μπορείτε πλέον να κάνετε μία καινούργια αρχή.

ΛΕΩΝ Έχεις πολλά σχέδια για τη δουλειά σου και με τον Ερμή στο πλευρό σου θα κάνεις πολλά και δημιουργικά πράγματα που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι ακόμη σε σημείο που σε ευχαριστούν. Ήρθε η στιγμή να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η γοητεία σου θα σαγηνεύσουν τον αγαπημένο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες είναι πολλές σήμερα και η μέρα σου είναι γεμάτη από επαφές και συναντήσεις. Τα οικονομικά σου ωστόσο συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, πρέπει να κάνεις ένα καλύτερο πρόγραμμα για να μην βγαίνεις συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και ο ερωτισμός σου έντονος, όμως είναι σημαντικό να διορθώσεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου με διάλογο και όχι με άλλους… τρόπους.

ΖΥΓΟΣ Προγραμμάτισε καλά τα σημερινά σου σχέδια και όσο πιο οργανωμένη είσαι, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όσα παρουσιαστούν σήμερα μπροστά σου. Πρόσεξε περισσότερο τα οικονομικά σου και μην κάνεις περιττά έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Θα περάσεις μία όμορφη και χαλαρή ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ήρθε η ώρα να κάνεις τις αλλαγές που τόσο καιρό ήθελες στη δουλειά και να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες για την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, όμως συνεχίζουν να σε απασχολούν. Ιδανική στιγμή να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Ένας διάλογος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ήρθε η στιγμή να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια που τόσο καιρό κρατούσες στο συρτάρι. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και θα κάνετε συζητήσεις για μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έχεις άψογη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και αυτό σε βοηθάει να προχωρήσεις στην υλοποίηση κάποιων σημαντικών σχεδίων. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, όμως φρόντισε να μην αφήσεις ανοιχτές υποχρεώσεις. Δώσε σημασία στον εαυτό σου και την υγεία σου. Επίσης, μην παραμελείς τον αγαπημένο σου. Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Είσαι έτοιμη να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, οι οποίες θα εκτοξεύσουν την καριέρα σου, αλλά θα σου αποφέρουν και σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου. Φρόντισε όμως να μην κινηθείς με έπαρση, γιατί όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Φρόντισε την υγεία σου και μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Μην απομακρύνεις τον αγαπημένο σου, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου για να καταλάβει τι θέλεις.

ΙΧΘΕΙΣ Η ευστροφία σου και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις πρόοδο στην καριέρα σου. Σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου και όλο το βάρος της σκέψης σου είναι εκεί. Απόφυγε να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Οι πλανήτες σε ευνοούν ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια και χάρισε στον αγαπημένο σου μία αξέχαστη ημέρα.

Καλή εβδομάδα!

Πηγή