«Υπάρχει μωρό εκεί μέσα;»Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την καλύτερη απάντηση & για εμάς που δεν κυοφορούμε - Idiva.gr

«Υπάρχει μωρό εκεί μέσα;»Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε την καλύτερη απάντηση & για εμάς που δεν κυοφορούμε

Την απάντηση της Mairiboo μπορείς να βάλεις και ως post it στο ψυγείο σου.

Στην τελική ευθεία είναι πλέον η Μαίρη Συνατσάκη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί το οποίο και αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η γνωστή instagrammer, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και youtuber, όλο αυτό το διάστημα επικοινώνησε τη σημαντική αυτή φάση της ζωής της, όπως εκείνη ήθελε, την ώρα που ήθελε, και με τις λεπτομέρειες που εκείνη ήθελε να βγουν προς τα έξω. Και πολύ καλά έκανε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Για παράδειγμα, όσες ερωτήσεις κι αν έχει δεχτεί αναφορικά με το φύλο του μωρού, και παρά το ενδιαφέρον των 804.000 followers της, η 38χρονη Μαίρη δεν θέλει να το αποκαλύψει, και πολύ σωστά κάνει διότι αυτό είναι ένα προσωπικό κομμάτι που αφορά μόνο την ίδια.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το κομμάτι των κιλών. Γιατί θα πρέπει δηλαδή οποιαδήποτε γυναίκα να μπει σε διαδικασία να απαντήσει σχετικά με το βάρος της; Είτε κυοφορεί, είτε όχι. Είτε έχει κοιλιά, είτε δεν έχει. Και μπορεί να υπάρχει καλή πρόθεση και ενδιαφέρον από μεγάλη μερίδα του κοινού, ωστόσο είναι άκομψο και άβολο να κάνουμε ερωτήσεις που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν.

Σε σχόλια, λοιπόν, αναφορικά με το πού είναι η κοιλιά της και γιατί δεν φαίνεται ενώ μετράει αντίστροφα για να γεννήσει, η Mairiboo έδωσε την καλύτερη απάντηση, την οποία μπορείς και εσύ να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση.

«Καταλαβαίνω ότι γίνονται με πραγματικά χαριτωμένη διάθεση αυτά τα σχόλια αλλά επειδή είμαστε και τελική ευθεία και όλα έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του πιτσινιού, μη μου μετράτε την κοιλιά, όση κι αν είναι, Τόση είναι τώρα και ελπίζω κάθε ημέρα της ζωής μου να είναι αρκετή!».