Υπάλληλος security στον ΗΣΑΠ προσπαθεί να βγάλει Αφρικανό από το βαγόνι (video)

Υπάλληλος security στον ΗΣΑΠ προσπαθεί να βγάλει Αφρικανό από το βαγόνι (video)

Γυναίκα υπερασπίστηκε τον μετανάστη και κατέγραψε το ρατσιστικό περιστατικό

Γυναίκα μέσα σε συρμό του ηλεκτρικού κατέγραψε με την κάμερα της υπάλληλος security στον ΗΣΑΠ να προσπαθεί να βγάλει από το βαγόνι Αφρικανό μετανάστη.

Ο υπάλληλος security χωρίς λόγο καλεί τον Αφρικάνο να βγει από το βαγόνι με αφορμή μια αποσκευή μεσαίου μεγέθους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η βαλίτσα είναι μεγάλη και πρέπει να μεταφερθεί στο τελευταίο βαγόνι. Όπως θα δείτε το βαγόνι είναι σχεδόν άδειο…

Το περιστατικό καταγράφει με κάμερα μια γυναίκα,  η οποία σε κάποια στιγμή επεμβαίνει και λέει στον υπάλληλο ότι αυτό που κάνει δεν προβλέπεται και υπάρχει σχετική οδηγία μόνο για τα ποδήλατα.

Ο υπάλληλος security φθάνει στο σημείο να πει στον Αφρικανό «Εγώ κάνω κουμάντο» ενώ από την γυναίκα παίρνει την απάντηση ότι έχει δικαιοδοσία μόνο εκτός συρμού. Τελικά ο υπάλληλος security αναγκάζεται να σταματήσει την παρενόχληση και ο Αφρικανός μετανάστης μένει στο βαγόνι. Στο βίντεο ακούγεται μια ακόμη ανδρική φωνή που φαίνεται να σιγοντάρει την απαράδεκτη ενέργεια του υπαλλήλου security.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/theroof.is.onfire.aa/videos/750213935114607/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]