Ξεφορτωθείτε μια για Πάντα τις Κατσαρίδες από το Σπίτι σας, με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο!

Ακόμα και αν γίνει πυρηνικός πόλεμος στον πλανήτη, μόνο οι κατσαρίδες και ο Keith Richards θα επιβιώσουν. Είναι αστείο, αλλά δείχνει την ικανότητα των κατσαρίδων να επιβιώνουν και ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Για παράδειγμα, το 1945 όταν οι ΗΠΑ βομβάρδισαν την Ιαπωνία, υπήρξαν αναφορές ότι οι μόνο επιζήσαντες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν οι κατσαρίδες.

Είναι, λοιπόν, γνωστό ότι οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν στις πιο τρελές συνθήκες – ακόμα και χωρίς κεφάλι. Τι σημαίνει, λοιπόν, αυτό για την αιώνια προσπάθεια των ανθρώπων να ξεφορτωθούν τις κατσαρίδες από τα σπίτια τους; Κέρδισαν την μάχη;

Όχι, δεν θα μας νικήσουν. Εμείς θα τις λιώσουμε.

Πώς να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες

Το φίλτρο εξαφάνισης κατσαρίδων που θα σας παρουσιάσουμε περιέχει μια ουσία που μπορεί να σας φανεί παράξενη. Δεν είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας σαν θανατηφόρο.

Πρόκειται για το αβγό!

 

Θα χρειαστείτε τα παρακάτω υλικά:

-Μπολ -Πιρούνι -70 γραμμάρια 100% βορικό οξύ -Ζάχαρη -Αβγά

Αρχικά, βράστε τα αβγά για 12-15 λεπτά. Μετά βγάλτε τα τσόφλια. Προσοχή, γιατί καίνε.

Στην συνέχεια βγάλτε τους κρόκους. Βάλτε τους σε ξεχωριστό δοχείο. Ανακατέψτε τους με το βορικό οξύ και πετάξτε τα ασπράδια.

Μετά προσθέστε ενάμισι φλιτζάνι ζάχαρη – αυτό θα βοηθήσει στην σύσταση του τελικού προϊόντος.

Συνεχίστε να προσθέτετε ζάχαρη μέχρι να γίνει σαν πλαστελίνη. Η ουσία αυτή δεν είναι καθόλου επικίνδυνη για τον άνθρωπο, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ωστόσο, κρατήστε την μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

Μόλις το μίγμα γίνει σαν πλαστελίνη, πλάστε μπαλάκια και βάλτε τα γύρω στο σπίτι σας. Βάλτε τα παντού – σε ντουλάπια της κουζίνας, ράφια και ντουλάπες. Προσοχή στο μπάνιο. Οι κατσαρίδες το λατρεύουν γιατί είναι συνήθως υγρό και σκοτεινό

Σύντομα θα βρείτε πολλές νεκρές κατσαρίδες στο σπίτι σας.

Το δοκιμάσατε; Ποια ήταν τα αποτελέσματα;

Πηγή