Ξανθή Τζερεφού: Τι απάντησε για τους λόγους της αποχώρησης της από το Greece’s Next Top Model;

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα στις διαγωνιζόμενες πως η Ξανθή Τζερεφού αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model για ιατρικούς λόγους. Η διαγωνιζόμενη του GNTM είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ζάχαρο της και οι τιμές δεν έπεφταν. Το τελευταίο διάστημα η διαγωνιζόμενη είχε συνεχείς καβγάδες μέσα στο σπίτι, κάτι που κάποιες ημέρες πριν την είχε οδηγήσει σε μια ξαφνική απόφαση την ώρα που βρίσκονταν μπροστά στους κριτές να εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει. Εύλογα λοιπόν δημιουργήθηκε η απορία για το ποια ήταν η πραγματική αιτία αποχώρησης της διαγωνιζόμενης από το GNTM. Τι απάντησε η ίδια;

«Δεν ήμουν, δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ κατίνα και σεβάστηκα τους ανθρώπους τους δικούς μου που με βλέπουν έξω. Ήθελα να φύγω» απάντησε η Ξανθή Τζερεφού αφήνοντας να εννοηθεί πως οι λόγοι της αποχώρησης της δεν ήταν μόνο ιατρικοί.

«Η Ειρήνη δεν ξέρω γιατί δεν με συμπάθησε. Ίσως με θεωρούσε απειλή για εκείνη γιατί ήμασταν diversity και οι δύο. Πιστεύω ότι η Μαριάννα και η Άννα Αμανατίδου έπρεπε να με υποστηρίξουν γιατί ήταν πράγματα που γίνονταν μπροστά τους. Δεν το έκαναν εντάξει», αναφέρθηκε σχετικά με την Ειρήνη Ερμίδου με την οποία ήταν η κόντρα.

Πηγή