νυφικά χτενίσματα

Βρήκαμε 8 νυφικά χτενίσματα για να διαλέξεις

Παντρεύεσαι και δεν ξέρεις πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου; παρακάτω θα πάρεις χρήσιμες ιδέες για εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα αλλά και τιπ για την μεγάλη σου μέρα!

Μια απλή κοτσίδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου όταν στολιστεί με λίγα ανθάκια μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσικά χτένισμα!

νυφικά χτενίσματα

Αν δεν θέλεις να “στολίσεις” με πολλά πολλά ανθάκια τα μαλλιά σου, θέλεις όμως κάτι το ιδιαίτερο για την μέρα αυτή δεν έχεις παρά να τα φέρεις στο ένα πλάι σε ένα χτένισμα σαν το παρακάτω.

νυφικά χτενίσματα

Αν δεν θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου σε περίτεχνους κότσους τότε μπορείς να τα αφήσεις να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους, ειδικά για ένα bohemian wedding hairdo. Ένα στεφάνι στα μαλλιά είναι το απόλυτο αξεσουάρα για τα μαλλιά σου.

νυφικά χτενίσματα

Ο “γυριστός” κότσος είναι μια ακόμη πολύ εντυπωσιακή επιλογή που έχεις!

νυφικά χτενίσματα

Ο κότσος με κοτσίδα είναι από τα πιο εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα που μπορείς να αλλάξεις με λίγα ανθάκια ή ένα αξεσουάρ μαλλιών όπως αυτό της φωτογραφίας.

νυφικά χτενίσματα

Αν πάλι θέλεις να βάλεις κάτι το ιδιαίτερο στα μαλλιά σου αλλά δεν θέλεις να κάνει “μπαμ” τότε μπορείς να διαλέξεις μια νυφική στέκα που θα κάνει τη διαφορά.

νυφικά χτενίσματα

Λουλούδια παντού! Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα δεν έχεις παρά να διαλέξεις μια στέκα για το επάνω μέρος του κεφαλιού και να στολίσεις τα μαλλιά σου σε όλο το μήκος τους!

νυφικά χτενίσματα

Πηγή