«Βόμβα» το 2ο τρέιλερ του ριάλιτι Χάρι-Μέγκαν: Το παλάτι «φυτεύει» ιστορίες, ταλαιπωρεί τις νύφες των πριγκίπων - Idiva.gr

«Βόμβα» το 2ο τρέιλερ του ριάλιτι Χάρι-Μέγκαν: Το παλάτι «φυτεύει» ιστορίες, ταλαιπωρεί τις νύφες των πριγκίπων

«Πρόκειται για μίσος, πρόκειται για ρατσισμό»… Αυτά είναι τα λόγια του πρίγκιπα Χάρι στο νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του με τη Μέγκαν Μαρκλ, στο Netflix.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα ένα δεύτερο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ-βόμβα του Netflix, το οποίο περιέχει ακόμη περισσότερες αιχμές κατά της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του εμπρηστικού ισχυρισμού πως εσωτερικοί κύκλοι «είχαν διαρρεύσει και φυτέψει» ιστορίες γι’ αυτούς.

Σε ένα μονόλεπτης διάρκειας βίντεο, που αναμένεται να τρομοκρατήσει τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι ρίχνει τον εμπρηστικό ισχυρισμό πως γνώστες «διέρρευσαν και φύτεψαν» ιστορίες γι’ αυτούς, περιγράφει τη βασιλική ζωή ως «βρώμικο παιχνίδι» και -αφού εμφανίζονται πλάνα που δείχνουν τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα-, μιλάει για τον «πόνο και την ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται άνδρες της βασιλικής οικογένειας και μπαίνουν στο παλάτι».

Σε άλλο σημείο, ένας ειδήμων περιγράφει την εμπειρία του ζευγαριού, κάνοντας λόγο για «μίσος και ρατσισμό», ενώ μια σκηνή κλείνει με τον εξοργισμένο Χάρι να κρατάει το πρόσωπό του μέσα στα χέρια του, με τη Μέγκαν -εμφανώς έγκυο- να περνάει πίσω του.

Πρίγκιπας Χάρι: Υπάρχει διαρροή, υπάρχει φύτευση ιστοριών

Στο σημερινό teaser, ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται: «Είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξεις πίσω τώρα και να σκεφτείς ”τι στο καλό συνέβη;”. Υπάρχει μια ιεραρχία της οικογένειας, ξέρετε, αλλά υπάρχει και διαρροή, υπάρχει και φύτευση ιστοριών. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι. Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτόν τον θεσμό, αυτή η φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία». Και κλείνοντας, λέει: «Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς ξέρουμε την πλήρη αλήθεια».

Πότε θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν

Σύμφωνα με το Netflix, τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στην πλατφόρμα streaming την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ενώ τα τρία τελευταία θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Το «Harry & Meghan», που χαρακτηρίζεται ως «περιορισμένη σειρά», θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Κρίνοντας από τα τρέιλερ, τα επεισόδια θα καλύπτουν την περίοδο από την αρχή της σχέσης τους, καθώς έκαναν ταξίδια και έβγαιναν ραντεβού, μέχρι σήμερα, που μεγαλώνουν την οικογένειά τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας.

Πηγή: