Βόλος: Η πιο ευχάριστη είδηση για πατέρα που έχασε τα δύο του παιδιά σε ναυάγιο – Η ιστορία που προκαλεί συγκίνηση!

Τραγικές στιγμές ζει ένας 27χρονος άνδρας από την Αίγυπτο, η ιστορία του οποίου συγκίνησε μέχρι και την Εισαγγελία του Βόλου, που ανέλαβε την υπόθεσή του. Ο νεαρός άνδρας έφτασε προ ημερών στον Βόλο, προκειμένου να λάβει άδεια και να ψάξει τα δύο του παιδιά στις εγκαταστάσεις του «Μόζα» όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες.

Η επικοινωνία με τα δύο παιδιά χάθηκε το 2016, όταν το πλοιάριο που τους μετέφερε από την Αίγυπτο στην Κρήτη, βυθίστηκε, ανοιχτά του νησιού. Τότε με παρέμβαση του λιμενικού σώματος σώθηκαν τα περισσότερα άτομα που επέβαιναν στη μεγάλη βάρκα, αλλά κανείς δεν ξέρει σε ποιες δομές φιλοξενούνται μέχρι σήμερα, καθώς η επικοινωνία είναι αδύνατη.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ήρθε ένα χαρούμενο μαντάτο στα αυτιά του, που τον γέμισε αισιοδοξία, ότι τα δύο του ανήλικα παιδιά βρίσκονται στον Βόλο και είναι καλά στην υγεία τους. Ο πατέρας ζητάει βοήθεια για να τα συναντήσει και να τα σφίξει ξανά στην αγκαλιά του.

Συγκίνηση για τον πατέρα που ψάχνει τα παιδιά του

Ο πατέρας βρέθηκε χθες (01-11-2018) στον εισαγγελέα υπηρεσίας για να ζητήσει άδεια προκειμένου να βρεθεί στο κέντρο φιλοξενίας και να διαπιστώσει αν τα δύο παιδιά του, ένα κορίτσι 6 ετών και ένα 9χρονο αγόρι, φιλοξενούνται εκεί.

Ο 27χρονος έχει πληροφορίες ότι τα παιδιά του μένουν στο κέντρο φιλοξενίας του Βόλου και συνοδευόμενος από την αστυνομία αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα τη δομή.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, thenewspaper.gr