Βάζει Οδοντόκρεμα στο Χέρι της και το τυλίγει με Επίδεσμο. Το Αποτέλεσμα; Δεν πάει το Μυαλό σας!

To γνωρίζατε πως η οδοντόκρεμα μπορεί να γιατρέψει τις μελανιές; Αυτό είναι μόνο από τις χρήσεις που μπορεί να έχει. Δείτε παρακάτω 8 τρόπους για να την αξιοποιήσετε που οι περισσότεροι δεν έχουν ακούσει ξανά:

1. Γιατρέψτε μία μελανιά.

Ανακατέψτε οδοντόκρεμα με μία ενυδατική κρέμα και βάλτε το μίγμα πάνω από την μελανιά πριν πέσετε για ύπνο. Καλύψτε απαλά την μελανιά με επίδεσμο και ξεπλύντε την περιοχή το πρωί. Επαναλάβετε για 2-3 μέρες ή μέχρι να εξαφανιστεί η μελανιά.

2. Ενάντια στην ακμή.

Βάζοντας οδοντόκρεμα σε ένα σπυρί το απόγευμα, το πρωί θα είναι ξεραμένο και έτοιμο να φύγει.

3. Ενάντια στις έντονες οσμές.

Εάν καθαρίζατε σκόρδο ή ψάρια, είναι πιθανόν να μην φεύγουν με τίποτα οι οσμές από τα χέρια σας. Η οδοντόκρεμα όμως μπορεί να κάνει θαύματα.

4. Σε ένα τσίμπημα από έντομο.

Βάλτε οδοντόκρεμα πάνω σε ένα τσίμπημα και θα ανακουφιστείτε άμεσα από πόνους και ερεθισμούς. Η θεραπεία αυτή κάνει θαύματα και για άλλες δερματικές παθήσεις, από πληγές μέχρι και φουσκάλες.

5. Καθαρίστε τα νύχια σας.

Για πιο λαμπερά και δυνατά νύχια, να τα τρίβετε τακτικά με οδοντόκρεμα. Αφού δουλεύει για τα δόντια σας, θα πρέπει να κάνει το ίδιο και για τα νύχια σας, έτσι δεν είναι; Απλά σιγουρέψτε ότι τρίβετε και την μέσα πλευρά του νυχιού.

 6. Γυαλίστε τα ασημικά σας.

Μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός πως η οδοντόκρεμα έχει εφαρμογές και εκτός του σώματος. Μπορείτε να την χρησιμοποιήστε για να γυαλίσετε τα ασημικά σας. Τρίψτε τα ελαφρά με μία οδοντόβουρτσα και λίγη οδοντόκρεμα. Ξεπλύντε καλά και σκουπίστε τα με ένα μαλακό ύφασμα.

7. Καθαρίστε τον νεροχύτη ενός μπάνιου.

Επειδή απομακρύνει τις οσμές και γυαλίζει, αυτό το υλικό κάνει θαύματα στους νεροχύτες. Μπορεί να διώξει και τους λεκέδες από τα άλατα στις βρύσες σας. Απλά τρίψτε με λίγη οδοντόκρεμα και μετά ξεπλύντε.

8. Απαλλαγείτε από γρατσουνιές.

Είτε είναι σε δέρμα, είτε λινοτάπητες, η οδοντόκρεμα είναι πολύ αποτελεσματική. Για δερμάτινα παπούτσια ή τσάντες, τρίψτε τις γρατσουνιές με ένα μαλακό ύφασμα και καθαρίστε με ένα  υγρό πανί. Για λινοτάπητες, τρίψτε τις γρατσουνιές με οδοντόκρεμα και ένα στεγνό ύφασμα.

Ποιος να το περίμενε πως θα υπήρχαν τόσες χρήσεις για την οδοντόκρεμα; Εσάς ποια σας φάνηκε η πιο χρήσιμη;

Πηγή

 

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments