Βαλάντης - Survivor: Η απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το εξώδικο που έστειλε στον Γιώργο Λάγιο - Idiva.gr

Βαλάντης – Survivor: Η απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και το εξώδικο που έστειλε στον Γιώργο Λάγιο

Η κόντρα του Βαλάντη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα συνεχίζεται και εκτός Survivor, με τον δημοσιογράφο να δηλώνει στο Πρωινό τα εξής: «Ο Βαλάντης έχει πολλά θέματα να λύσει. Έλεγε ψέματα για όλους, φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα σε γυναίκες. Είπε πολύ άσχημα λόγια, τα οποία αν τα βλέπατε… νομίζω ότι θα παύατε να ζητάτε την άποψη του Βαλάντη για ορισμένα θέματα. Η αξία αυτών που λέει ο Βαλάντης για μένα είναι υπό του μηδενός. Είναι τυχερός που υπήρχε μοντάζ, γιατί αν δεν υπήρχε μοντάζ, ο Βαλάντης θα έπρεπε να είναι αλλού τώρα και όχι εκεί που είναι».

Κατόπιν ο Βαλάντης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και απάντησε πως: «Απορώ ακόμα πώς τολμά και λέει τέτοια πράγματα. Το ότι είναι τεμπέλης δεν το αρνείται κανείς από τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον Λάμπρο. Εύχομαι όλα τα πράγματα να παίξουν στον αέρα. Ο Λάμπρος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μακάρι να παίξουν και πράγματα τα οποία δεν παίχτηκαν καθόλου. Δεν έχει με κάποιον άλλον να ασχοληθεί το παιδί αυτό, για να πάρει μια διάσταση η παρουσία του στο παιχνίδι. Είναι ο άνθρωπος που έφυγε μια βδομάδα μετά τον Βισκαδουράκη. Κάθισε περισσότερο από μένα γιατί έγινα τα πράγματα που έγιναν».

Στη συνέχεια ο Βαλάντης αποκάλυψε πως έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Λάγιο, γιατί: «Άκουσα αρνητικά σχόλια από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που δηλώνει ψυχολόγος, είναι ο κύριος Λάγιος, από ότι μου είπανε. Το έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου. Είναι ένα εξώδικο 9 σελίδων. Όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο οι συγγενείς μου έβλεπαν αυτά που κυκλοφορούν. Ο ψυχίατρός μου είδε όσα είπε ο κύριος Λάγιος. Άκουσα αρνητικά σχόλια από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που δηλώνει ψυχολόγος, είναι ο κύριος Λάγιος, από ότι μου είπανε. Όταν ο κύριος Λάγιος λάβει το εξώδικο είναι καλό να τον ρωτήσετε και εκείνον τι γράφει το εξώδικο».

Από την άλλη, ο Γιώργος Λάγιος ανέφερε: «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ τον άνθρωπο. Είναι μέσα στο πεδίο μου να παρατηρώ συμπεριφορές ανθρώπων. Δεν χαρακτηρίζω ποτέ τους ανθρώπους, συμπεριφορές συγκεκριμένα».

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Λάγιος υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με την Κάτια Ταραμπάνκο, που συμμετέχει και πάλι στο Survivor.

Δείτε το απόσπασμα ΕΔΩ:

FTHIS.GR