Trifle με μαρέγκα και φρούτα του δάσους από την Άννα Μαρία Μπαρού

Υλικά

Για τη μαρέγκα

  • 8 ασπράδια αβγού (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 1 1/2  κ.γ. κρεμόριο
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. υγρή βανίλια
  • 1 κ.σ. υγρή βανίλια ή 2 βανίλιες

Για τη διακόσμηση

  • 600 γρ φράουλες (κατεψυγμένες)
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 1 λίτρο  κρέμα γάλακτος
  • 400 γρ φρούτα του δάσους
  • ξύσμα από 1 λάιμ
  • ζάχαρη άχνη
  • δυόσμος ή δεντρολίβανο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ