Τούνη για τη φωτογραφία με τον γιο της στα χιόνια: «Μη με πρήζετε, ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο»

«Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές, κουράσατε» πρόσθεσε η instagrammer

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχοντας μαζί τους και τον νεογέννητο γιο τους, φωτογραφήθηκαν στο χιόνι και η κίνησή τους, να βγάλουν έξω το μωρό τους, ήταν που προκάλεσε και την αντίδραση των ακολούθων τους.

«Σχετικά με χθες: Τα μωράκια ενδείκνυται να βγαίνουν έξω όλο τον χρόνο (ντυμένα κατάλληλα) από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής τους, να βλέπουν τον ήλιο, να αναπνέουν καθαρό αέρα και να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό» ανέφερε σε story της στο Instagram, ενώ υπογράμμισε:

«Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ πέρα στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε με το μωράκι χθες πραγματικά έξω από το σπίτι για δέκα λεπτά να κάνουμε μια βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό δηλαδή, στις Σκανδιναβικές χώρες που έχει παγωνιά τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά. Ευχαριστώ. Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε» τόνισε η instagrammer.

Δείτε το βίντεο 

 

Πηγή: