Το «καταραμένο» εστιατόριο του Λονδίνου που επιλέγουν όσοι θέλουν να αφαιρέσουν τη ζωή τους

Το «καταραμένο» εστιατόριο του Λονδίνου που επιλέγουν όσοι θέλουν να αφαιρέσουν τη ζωή τους

Προβληματισμό προκαλεί στις αρχές η πτώση ενός 29χρονου άνδρα από ταράτσα εστιατορίου στην καρδιά το Λονδίνου. Το περίφημο Coq D’Argent, στέκι οικονομικών αναλυτών και χρηματιστών, έχει στιγματιστεί από έξι θανάτους μέσα σε μια δεκαετία.

Ο ανώνυμος άνδρας εκτιμάται ότι έπεσε στην οδό Βασιλίσσης Βικτωρίας την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, όμως δεν είναι γνωστό εάν επρόκειτο για ατύχημα ή αυτοκτονία. Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι κανένας από τους εργαζομένους δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό. Όταν μάλιστα οι αρχές έφτασαν στο εστιατόριο ζητώντας να μιλήσουν με τον υπεύθυνο, οι εργαζόμενοι έδειξαν έκπληκτοι.

Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως το σημείο και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 29χρονου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο αποτελεί σημείο που έχουν επιλέξει πολλοί άνθρωποι για να τερματίσουν την ζωή τους. Το 2013,μεταλλικός φράχτης δύο μέτρων υψώθηκε γύρω από τη ταράτσα του εστιατορίου, ενώ προσλήφθηκε προσωπικό ασφαλείας με σκοπό να προσέχει όσους κάθονται μόνοι τους στους εξωτερικούς χώρους.

Παρά τα μέτρα που ελήφθησαν, τον Φεβρουάριο του 2015 ο 39χρονος συγγραφέας Wilkes McDermid, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη, αφαίρεσε την ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα του εστιατορίου, η οποία απέχει 24 μέτρα από το έδαφος. Το σημείο έχει βαφτεί άλλες τέσσερις φορές με αίμα από το 2007.

Πηγή:huffingtonpost.gr