Την «αποκεφάλισε» η χύτρα ταχύτητας

Την «αποκεφάλισε» η χύτρα ταχύτητας

Φρικτός θάνατος 47χρονης γυναίκας την ώρα που μαγείρευε από χύτρα η οποία εξερράγη – Πού αποδίδεται το τραγικό δυστύχημα

Τραγικό τέλος είχε μια 47χρονη γυναίκα στο Πέραμα, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο εξαιτίας ενός παράξενου όσο και πρωτοφανούς ατυχήματος με χύτρα ταχύτητας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που μαγείρευε η άτυχη γυναίκα, το καπάκι της χύτρας που μαγείρευε εκτινάχθηκε – πιθανόν από μη αποσυμπίεση – και την χτύπησε πολύ δυνατά στο κεφάλι. Κατόπιν το καπάκι έπεσε σ’ ένα δοκάρι και εκσφενδονίστηκε ξανά πάνω στη γυναίκα με αποτέλεσμα να την «αποκεφαλίσει».

Την ώρα της έκρηξης, όπως δήλωσαν οι γείτονες που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τον θάνατο της 47χρονης, ακούστηκε ένα δυνατό «μπαμ».

Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και μητέρας τριών παιδιών έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χύτρα που προκάλεσε το ατύχημα έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να εξετασθεί από εμπειρογνώμονες και να διαπιστωθεί εάν ήταν ελαττωματική ή όχι.