Σάλος για την θέση γιατρού στη Νέα Ζηλανδία με απολαβές 360.000 ευρώ και τρίμηνη άδεια την οποία σνομπάραν επί δύο χρόνια

Σάλος για την θέση γιατρού στη Νέα Ζηλανδία με απολαβές 360.000 ευρώ και τρίμηνη άδεια την οποία σνομπάραν επί δύο χρόνια

Χαμός έχει γίνει με την περίφημη αγγελία για τη θέση γιατρού σε κλινική της Νέας Ζηλανδίας στην οποία δεν πήγαινε κανείς. Πρόκειται για τη θέση σε κλινική της οποίας ο ιδιοκτήτης παρείχε ετήσιες απολαβές που άγγιζαν τις 360.000 ευρώ, με τρεις μήνες άδεια και καθόλου εργασία τα βράδια ή τα Σαββατοκύριακα, δίχως ωστόσο να έχει κάποια ανταπόκριση.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Guardian, ο Δρ Άλλαν Κέννυ ιδιοκτήτης κλινικής στην μικρή πόλη Tokoroa στην Νέα Ζηλανδία, έψαχνε για μία θέση κατώτερου γιατρού επί δύο χρόνια, δίχως όμως επιτυχία.

Μέχρι και τη στιγμή που η υπόθεση έλαβε διαστάσεις στα ΜΜΕ την περασμένη Τρίτη και από τότε δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις από υποψηφίους από την Βραζιλία, την Κεντρική Αμερική, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Ινδία, τη Βοσνία, τη Νότια Αφρική, τον Καναδά και τη Γαλλία.

Ο Κέννυ έχει υπογράμμισε επίσης πως οι κάτοικοι της πόλης τον έχουν αντιμετωπίσει με μεγάλη εχθρότητα.

«Αισθάνομαι πολύ αγχωμένος, οι ασθενείς μου είναι δυσαρεστημένοι και το προσωπικό μου βρίσκεται κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *