Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ ο πρίγκιπας Χάρι στη Σκωτία

H δούκισσα του Σάσσεξ δεν συνόδευσε τον σύζυγό της στο Κάστρο Μπαλμόραλ

Χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, βρίσκεται στη Σκωτία, ο πρίγκιπας Χάρι.  Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης σε ηλικία 96 ετών και ο εγγονός της μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ήταν κοντά της, στις τελευταίες της στιγμές. Παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ να ταξιδεύουν παρέα στη Σκωτία, τελικά η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να παραμείνει στο Λονδίνο.

Εξάλλου όπως είναι γνωστό η σχέση της Μέγκαν και του Χάρι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια τον τελευταίο καιρό είναι λίγο τεταμένη, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις σε συνέντευξή τους στην Όπρα τον Μάρτιο του 2021.

Στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την κατοικία της Ελισάβετ στη Σκωτία, βρίσκονται ο γιος και διάδοχός της, πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα. Χθες εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι βρέθηκαν επίσης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα αδέλφια του Καρόλου, τα μικρότερα παιδιά της βασίλισσας, Άννα, Άντριου και Έντουαρντ.

Είναι κατανοητό ότι η Μέγκαν θα παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά δεν θα παρευρεθεί στα βραβεία WellChild, μια εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να παρευρεθεί σήμερα μαζί με τον σύζυγό της.

 

Πηγή: www.protothema.gr