Το συγκλονιστικό μήνυμα του Keanu Reeves που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε.

Ο Keanu Reeves είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του Hollywood με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, περιουσία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και αγαπημένος όλων των γυναικών.

Ο ίδιος όμως δεν είναι ευτυχισμένος. Για το λόγο αυτό έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο προφίλ του στο facebook που εξηγεί σε όλους πως σημασία δεν έχουν όσα αντιμετωπίζερις στη ζωή σου, αλλά ο τρόπος που θα βρεις για να τα ξεπεράσεις.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ποιος είμαι αλλά δεν ξέρουν την ιστορία μου. Στην ηλικία των 3 είδα τον πατέρα μου να φεύγει. Πήγα σε 4 διαφορετικά σχολεία παλεύοντας με την δυσλεξία, κάνοντας το θέμα της εκπαίδευσής μου μεγαλύτερη πρόκληση από ότι είναι για τους περισσότερους. Τελικά σταμάτησα το σχολείο χωρίς να πάρω απολυτήριο. Όταν ήμουν 23 χρονών, ο πιο στενός μου φίλος, ο River Phoenix πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το 1998 γνώρισα τη Jennifer Syme. Ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή και το 1999 η Jennifer ήταν ήδη έγκυος στην κόρη μας. Δυστυχώς, στους 8 μήνες το παιδί μας γεννήθηκε νεκρό. Ήμασταν συντετριμμένοι από το θάνατό της και αυτό τελικά οδήγησε τη σχέση μας στη λήξη της. 18 μήνες αργότερα η Jennifer σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Από τότε απέφευγα τις σοβαρές σχέσεις και τη σκέψη να κάνω παιδιά. Η μικρή μου αδερφή διαγνώστηκε με λευχαιμία. Πλέον έχει γιατρευτεί κι εγώ δώρισα το 70% των κερδών μου από την ταινία Matrix σε νοσοκομεία που περιθάλπτουν ασθενείς με λευχαιμία. Είμαι ο μόνος από τους stars του Hollywood που δεν διαθέτει έπαυλη. Δεν έχω σωματοφύλακες και δεν φοράω ακριβά ρούχα. Και παρά το γεγονός ότι «αξίζω» 100 εκατομμύρια δολάρια εξακολουθώ να κυκλοφορώ με το μετρό και το λατρεύω! Άρα μπορούμε να πούμε πως ακόμα και αντιμετωπίζοντας τραγωδίες ένας φωτεινός άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει. Δεν έχει σημασία τι έχεις να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου. Μπορείς να το ξεπεράσεις. Η ζωή αξίζει να τη ζεις!»

 

Πηγή:via