Συγκινημένη η Άσπα για Mad Clip: «Αυτό θα ήθελε και ο αδελφός μου» - Idiva.gr

Συγκινημένη η Άσπα για Mad Clip: «Αυτό θα ήθελε και ο αδελφός μου»

Η Άσπα, μίλησε για τον θάνατο του αδερφού της Mad Clip – «Η απώλεια του αδερφού μου ήταν ένα σοκ»

Τη νεαρή τραγουδίστρια Άσπα φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής ο Θέμης Γεωργαντάς, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Η αδελφή του αδικοχαμένου Mad Clip μίλησε από καρδιάς, μέσα σε όλα, στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας εκφράζοντας πως ακολουθεί και την δική του επιθυμία με την ενασχόληση στον χώρο της μουσικής.

Συγκεκριμένα, η Άσπα εξομολογήθηκε πως «ήταν σοκ, δεν το συζητάμε και η απώλεια δεν υπάρχει ούτε και θα αναπληρωθεί και ποτέ. Απλά, επειδή ήμουν εγώ με την μητέρα μου μόνο, έπρεπε μία από τις δύο να είναι πιο δυνατή για την άλλη ώστε να στηρίξει η μία την άλλη. Αυτό».

«Δυστυχώς είναι ένα γεγονός που εννοείται ότι δεν μπορεί να αλλάξει οπότε εγώ συνεχίζω και πιστεύω ότι αυτό θα ήθελε και ο αδελφός μου. Να συνεχίσω και να κάνω αυτό που αγαπάω. Δεν νομίζω ότι προσβάλλω κανέναν. Αυτό, να συνεχίσουμε με χαμόγελο και αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά θα ήθελε και εκείνος», πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω άμα είναι πιο εύκολο λόγω του επαγγέλματος που κάνει ο αδελφός μου αλλά τον νιώθω ακόμα πολύ ζωντανό μέσα από την μουσική του. Επειδή παίζονται πάρα πολύ ακόμα τα τραγούδια του, νομίζω πως είναι ένα πλεονέκτημα που άλλοι άνθρωποι δεν το έχουν. Μπορώ ακόμα να βάλω ένα τραγούδι και να ακούσω τη φωνή του ή να βάλω μια συνέντευξη και να τον δω», πρόσθεσε, επίσης, η τραγουδίστρια Άσπα στο late night του Θέμη Γεωργαντά.

Πηγή: newsbomb.gr