Συγκέντρωση χρημάτων για το μικρό Νέστορα με σπάνια ασθένεια από τη Θεσσαλονίκη

Ο 3,5 ετών Νέστορας από τη Θεσσαλονίκη, πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Μετά από μια σειρά εξετάσεων και μια χειρουργική επέμβαση, πρέπει να μεταφερθεί στη Βοστώνη, όπου θα νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής.

Ο Νέστορας χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να τα καταφέρει. Για το λόγο αυτό, οι δικοί του άνθρωποι με τη συνδρομή των δασκάλων και του φιλικού περιβάλλοντός του, διοργάνωσαν μια διαδικτυακή εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων για να μπορέσει να συνεχίζει να τρέχει και να χαμογελά.

Αναλυτικά, η ανάρτηση στο λογαριασμό του Facebook που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό, αναφέρει:

«Είμαι ο Νέστορας και είμαι 3,5 χρονών. Ήμουν τριών μηνών όταν έμαθα ότι πάσχω από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Το οξυγόνο μου ήταν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μετά τη διάγνωσή μου, μπήκα εσπευσμένα σε κλινική και έκανα καρδιοχειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Glenn-shunt. Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία και μου έδωσε μια παράταση χρόνου. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν αρκετή για την τελική διόρθωση της καρδιοπάθειάς μου.

Τους τελευταίους μήνες δυσκολεύομαι και πάλι να αναπνεύσω. Ζω με οξυγόνο 73%, το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό και συνεχίζει να πέφτει . Πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς μου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Boston Children’s Hospital, το πιο εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής. Θα υποβληθώ σε επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εκεί, από έναν εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργό και την ομάδα του. Η μεταφορά μου είναι δύσκολη, γιατί χρειάζονται ιδιαίτερες συνθήκες στο αεροπλάνο για να μπορέσω να πετάξω. Όλα τα παραπάνω έχουν μεγάλο κόστος, το οποίο η οικογένειά μου αδυνατεί να καλύψει.

Θέλω να μπορέσω να τρέξω,

θέλω να συνεχίσω να γελώ,

θέλω να ζήσω!

Ζητώ τη βοήθειά σας!»

Τραπεζικοί Λογαριασμοί για το Νέστορα, στο Boston Children’s Hospital των ΗΠΑ:

ALPHA BANK

Αρ. Λογ.: 483002101098037

ΙΒΑΝ: GR9001404830483002101098037

Swift-Bic: CRBAGRAA (για καταθέσεις από το εξωτερικό)

Δικαιούχοι: Κουτσαλή Η. Αικατερίνη (η μαμά) και Κούκιος Ι. Νικόλαος (ο μπαμπάς)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ.: 5220044626517

ΙΒΑΝ: GR42 0172 2200 0052 2004 4626 517

Swift-Bic code: PIRBGRAA (για καταθέσεις από το εξωτερικό)

Δικαιούχος: Κούκιος Ι. Νικόλαος

Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη “ΔΩΡΕΑ”

Τηλ. οικογένειας για πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία: +30 6976051186.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή