Η Swarovski παρουσιάζει το πρώτο γυναικείο αυτόματο ρολόι

Η Swarovski παρουσιάζει το πρώτο γυναικείο αυτόματο ρολόι

Τολμηρό στυλ σε κάθε περίσταση με το Crystalline Hours

Μοντέρνα, πολυδιάστατα και εμποτισμένα με μια πινελιά πολυτέλειας, τα ρολόγια Swarovskiσυμπληρώνουν με στυλ οποιοδήποτε σύνολο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για πρώτη φορά, η Swarovski παρουσιάζει ένα αυτόματο ρολόι στη γυναικεία συλλογή ρολογιών, το Crystalline Hours, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία και η ακρίβεια μπορούν να αποδοθούν με θηλυκότητα. Το ρολόι, το οποίο δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον κορυφαίο σχεδιαστή Eric Giroud, διαθέτει όμορφες καμπύλες και πομπέ κάσα, στολισμένη με περίπου 4.000 μικροσκοπικά πολυεδρικά κρύσταλλα που αστράφτουν με την κίνηση του καρπού.

«Όταν ξεκινήσαμε το στάδιο της σχεδίασης, προβληματιζόμασταν πώς θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κρύσταλλα σε τόσο περιορισμένο χώρο, χωρίς αυτό να είναι εις βάρος της διακριτικής κομψότητας του ρολογιού. Σκεφτήκαμε να αντιστρέψουμε τις αναλογίες και να αναπτύξουμε μια διαφανή κάσα, με στόχο να είναι ορατός ο μηχανισμός και τα κρύσταλλα καθώς κινούνται, από εμπρός αλλά και πίσω. Λατρεύω την ιδέα να μην αποκαλύπτονται τα πάντα με την πρώτη ματιά, προσδίδει μια αίσθηση μυστηρίου» τονίζει η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin.

Η χαρακτηριστική λάμψη εντείνεται από τις λιτές και διαχρονικές γραμμές, οπότε το ρολόι μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

Αντλώντας έμπνευση από τα ρολόγια της δεκαετίας του ‘40, το εκλεπτυσμένο και κομψό Crystalline Hours είναι μια τολμηρή επιλογή για ρολόι που μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως μια σπορ εμφάνιση ή να συμπληρώσει ιδανικά ένα πολυτελές επίσημο σύνολο, συνθέτοντας ένα τολμηρό στυλ σε κάθε περίπτωση.

Διατίθεται με:

  • Ένα λευκό δερμάτινο λουράκι με ανάγλυφο «κροκό» μοτίβο και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι που περιέχει 4.000 διαφανή κρύσταλλα
  • Ένα μαύρο δερμάτινο λουράκι με ανάγλυφο «κροκό» μοτίβο και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και επικάλυψη σε απόχρωση ροζ χρυσού που περιέχει 4.000 διαφανή μαύρα κρύσταλλα

Η Swarovski παρουσιάζει το πρώτο γυναικείο αυτόματο ρολόι

– Αυτόματος μηχανισμός

– Διαστάσεις: Ø 38 mm / 20 cm, Ø 1,5 in / 7,9 in

– Ελβετική κατασκευή

– Ανθεκτικό στο νερό έως τα 50 m