Στο Βόλο άναψαν 5.000 φαναράκια και τα άφησαν να ταξιδέψουν στον ουρανό

Για άλλη μια φορά ο Βόλος έγινε αντικείμενο πανελλήνιου, και όχι μόνο, ενδιαφέροντος, χάρις στις εκπληκτικές εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την τελευταία τετραετία από το Δήμο Βόλου.

Χθες το βράδυ με 5.000 φαναράκια και τις αντίστοιχες ευχές που τα συνόδευαν πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην παραλία της πόλης, με χιλιάδες κόσμου να έχουν κατακλύσει την παραλία από το λιμάνι μέχρι και την φωτισμένη «Αργώ» στου «Παπαστράτου»!

Οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Βόλου.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 10.000 πολίτες, έστειλαν τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους, αλλά και συνέδραμαν με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για τις ανάγκες ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών.

Το ακριβές ποσό που συγκεντρώθηκε, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί πως, για την διάθεση των φαναριών δεν υπήρχε συγκεκριμένο αντίτιμο, καθώς ο καθένας μπορούσε να δώσει όποιο ποσό – μικρό ή μεγαλύτερο – επιθυμούσε.

Με δεδομένη την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην συγκεκριμένη εκδήλωση, δέσμευση της δημοτικής Αρχής είναι πως, από την ερχόμενη χρονιά, μετά την απελευθέρωση των φαναριών στον ουρανό, θα ακολουθεί συναυλία και μάλιστα, με καλλιτέχνη για τον οποίο θα αποφασίζει ο ίδιος ο κόσμος, μέσω ψηφοφορίας που θα διενεργείται.

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *