Ακόμα και ο δημιουργός του «Sex and the City» παραδέχεται ότι το φινάλε ήταν λάθος

Ακόμα και ο δημιουργός του «Sex and the City» παραδέχεται ότι το φινάλε ήταν λάθος

Ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που απογοητεύτηκαν από το τέλος του Sex and the City το 2004 με τον Big, επιτέλους, να καταλαβαίνει ότι η Carrie είναι ο έρωτας της ζωής του;

Εάν ναι, δεν είστε οι μόνοι, αφού, σύμφωνα με το Vanity Fair, και ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς, ο Darren Star αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη που έδωσε, στην ιστοσελίδα Deadline, ότι και ο ίδιος δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Εάν ενθαρρύνεις άλλους ανθρώπους να γράψουν και να γίνουν παραγωγοί της σειράς, από ένα σημείο και έπειτα πρέπει να τους αφήσεις να ακολουθήσουν το όραμά τους. Νομίζω ότι η σειρά, τελικά πρόδωσε όλα όσα αντιπροσώπευε, ότι δηλαδή, οι γυναίκες δεν βρίσκουν την ευτυχία τελικά μέσα από τον γάμο. Όχι, ότι δεν μπορεί να συμβεί, αλλά η σειρά αρχικά ήθελε να απομακρυνθεί από τις ρομαντικές κομεντί που υπήρχαν. Αυτό έκανε και τις γυναίκες να την αγαπήσουν. Στο τέλος, όμως, έγινε μία ακόμα ρομαντική κομεντί», ανέφερε ο Stark.

Ενώ για λόγους διπλωματίας προσέθεσε: «Εκτός αν είσαι εκεί για να γράφεις κάθε επεισόδιο, δεν πρόκειται να έχεις το τέλος που θέλεις».