Σάσα Σταμάτη: Οι έρωτες που την σημάδεψαν και όλη η αλήθεια για τον Βαρδινογιάννη!

Ποια σχέση της τη πλήγωσε και γιατί!

Πολλά έχουν ακουστεί για την προσωπική ζωή της Σάσας Σταμάτη, ενώ φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Παύλο Βαρδινογιάννη!

Η ίδια μιλά πρώτη φορά στο People και ξεκαθαρίζει πώς έχουν τα πράγματα ότι είναι ελεύθερη και θέλει να ερωτευτεί!

Οι γονείς σου σε ρωτάνε πότε θα φτιάξεις οικογένεια, πότε θα τους κάνεις ένα εγγονάκι;

Η μητέρα μου αρκετά συχνά. Έχει γίνει και λίγο πιεστική με αυτό το θέμα. Όμως, πιστεύω πως είναι θέμα τύχης οι σχέσεις και το να κάνεις οικογένεια είναι και λίγο θέλημα Θεού. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να βάλεις στόχο να κάνεις οικογένεια, όπως βάζεις στόχους στη δουλειά.

Έχεις φτάσει ποτέ κοντά στο να παντρευτείς;

Όχι. Δεν το έχω κυνηγήσει, νομίζω, τελικά.

Είχες κάποια σχέση για την οποία έλεγες ότι θα ήθελες να μείνετε μαζί για πάντα;

Μέσα μου μπορεί να οραματίζομαι διάφορα. Το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα. Μου αρέσει να κοιτάζω την πραγματικότητα και όχι να φαντάζομαι τι θα μπορούσε να γίνει.

 

Σε τι φάση είναι η προσωπική σου ζωή τώρα;

Είμαι ελεύθερη και θέλω να ζήσω ένα συναρπαστικό έρωτα και να αφιερωθώ σε αυτό τον άνθρωπο. Έχω να δώσω πολλή αγάπη και πολλή φροντίδα.

Μήπως όμως στην πραγματικότητα δεν είσαι ανοιχτή; Μήπως είσαι καχύποπτη με όποιον σε πλησιάζει;

Όχι, δεν νομίζω. Μπορεί να μην αφήνω να πλησιάσει εύκολα κάποιος, αλλά καχύποπτη δεν είμαι.

Γιατί δεν τον αφήνεις;

Σκέφτομαι μήπως δεν είναι η σωστή στιγμή… Έχω πολλά «μήπως» στο μυαλό μου.

Ο έρωτας με τον Κουσουλό που τη στιγμάτισε

Aν και ο έρωτας της με τον Πέτρο Κουσουλό ανήκει στο παρελθόν, η Σάσα είχε πληγωθεί πολύ… Συγκεκριμένα η στάση του όταν αποκαλύφθηκε ο δεσμός τους την είχε στεναχωρήσει! Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ότι η Σάσα Σταμάτη είχε σχέση με τον Πέτρο Κουσουλό.

Λίγες μέρες μετά και μέσα από το «Σπιτάκι» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να πάρει κάποια δήλωση του συνεργάτη της για τον άγνωστο αυτό έρωτα, αλλά ο Κουσουλός… σφίγγα.

Μία εβδομάδα μετά και η Σπυροπούλου επανήλθε, οπότε κι εκείνος τι να κάνει, κάθισε και τα… ξέρασε όλα. «Αλήθεια ρε συ Πέτρο, για να μη το σχολιάσουν άλλοι, πόσο καιρό ήσασταν με την Σάσα;» του είπε η Σπυροπούλου. Κι εκείνος απάντησε: «Δεν είναι κρυφό και μου κάνει εντύπωση που τα ΜΜΕ το ανακάλυψαν χθες προχθές ενώ ήταν κάτι γνωστό. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε ότι η Σάσα είναι φίλη της και αναρωτήθηκε πώς τον άντεξε. Και τσουπ, ο Κουσουλός, με διόλου κομψό τρόπο, «άδειασε» την πρώην αγαπημένη του.

«Αυτό το οποίο λες το αντιπαρέρχομαι. Από την κατάληξη της σχέσης αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σοβαρή! Ήμουν 26 ετών, άμυαλος», είπε. Ή μάλλον… κάρφωσε! Το όλο συμβάν πλήγωσε πολύ τη Σάσα η οποία ψάχνει τον πραγματικό έρωτα…. Εμείς της ευχόμαστε να τον βρει σύντομα!

Πηγή