Πώς να βρεις το τέλειο τζιν αν έχεις μεγάλους γλουτούς

Πολλές φορές τα ψώνια, που τόσο αγαπάμε, μπορεί να γίνουν εφιάλτης.

Ειδικά αν θες να αγοράσεις ένα ρούχο που εφαρμόζει εκεί που ίσως έχεις κάποιο μικρό πρόβλημα, όπως όλες οι γυναίκες. Ένα από αυτά είναι τα τζιν. Τα αγαπημένα μας, all time classic denim παντελόνια που φοριούνται πάντα και παντού.

Στριμώχνεσαι και συ μέσα στα τζιν παντελόνια προσπαθώντας να βρεις το κατάλληλο για σένα; Και μετά σου βγαίνουν όλες οι ανασφάλειες μέσα στο δοκιμαστήριο γιατί έχεις καμπύλες ή μεγάλους γλουτούς;

Πρώτα απ’ όλα, ψυχραιμία. Δεν είναι όλα τα τζιν ίδια. Υπάρχουν πολλά είδη με διαφορετικό ύφασμα, εφαρμογή και στιλ και μπορείς να βρεις το κατάλληλο για σένα που έχεις ζουμερές καμπύλες.

Βρες ποιο τζιν είναι ιδανικό για σένα ανάλογα με τον τύπο γλουτών που έχεις:

Στρογγυλοί γλουτοί

Αν έχεις στρογγυλούς – φουσκωτούς γλουτούς, δοκίμασε τζιν με κανονική ή ψηλή μέση. Τα ψηλόμεσα τζιν είναι ανεβασμένα πίσω και θα δώσουν ωραίο σχήμα στους γλουτούς σου. Θα νιώθεις και πιο σίγουρη, καθώς θα αποφύγεις οποιοδήποτε αποκαλυπτικό ατύχημα.

Τα σκούρα τζιν κολακεύουν και ισορροπούν πιο πολύ την εικόνα σου από τα ανοιχτόχρωμα. Αν θες να δώσεις έμφαση, διάλεξε τζιν με μεγάλες τσέπες και λεπτομέρειες. Αν, αντίθετα, δεν θες να τονίσεις την πίσω όψη σου, διάλεξε καμπάνες ή boyfriend τζιν.

Πλατιοί γλουτοί

Αν έχεις πλατιούς γλουτούς, τότε το πιο φαρδύ κομμάτι του σώματός σου είναι γύρω από τους γοφούς και τη μέση σου. Υπάρχει η λανθασμένη άποψη ότι για να φαίνονται ωραίοι οι γλουτοί, πρέπει να βάλεις skinny τζιν ή «σωλήνα». Ωστόσο, διάλεξε ένα τζιν καμπάνα ή boyfriend με λεπτομέρειες και απογείωσέ το.

Χαμηλοί γλουτοί

Αν έχεις χαμηλούς γλουτούς, μην ανησυχείς. Μπορείς με το σωστό τζιν να τους δώσεις μια ώθηση προς τα πάνω.

Πρώτα απ’ όλα, βρες ένα ύφασμα που είναι άνετο αλλά όχι πολύ ελαστικό. Θα σου δώσει ένα lift χωρίς να διαγράφει τα υπόλοιπα σημεία σου. Οι πίσω τσέπες αν είναι πολύ χαμηλά, θα «χαθούν», οπότε σιγουρέψου ότι είναι πιο ψηλά για να φαίνονται.

Πηγή