Πισπιρίγκου: «Σατανική, μου ζήτησε να σακατέψω τον Μάνο» -«Γουστάρανε που τους τηλεφωνούσαν Νικολούλη, Ζήνα...» - Idiva.gr

Πισπιρίγκου: «Σατανική, μου ζήτησε να σακατέψω τον Μάνο» -«Γουστάρανε που τους τηλεφωνούσαν Νικολούλη, Ζήνα…»

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία του ανθρώπου που δηλώνει ότι αποπειράθηκε να τον προσλάβει η Ρούλα Πισπιρίγκου για να… δείρει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο άνθρωπος κατέθεσε ανώνυμα τη μαρτυρία του στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha και, όπως προκύπτει, η Ρούλα Πισπιρίγκου του ζήτησε να μεταβεί ο ίδιος στην Αθήνα ή να βάλει κάποιον άλλον να… σακατέψει στο ξύλο τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ο θείος της με φώναξε, ενώ του είχα πει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Παρ’ όλα αυτά, πήγα τελικά στο σπίτι της. Πήγε να πάρει το κινητό μου, της λέω δεν το ακουμπάς ξανά, πάμε παρακάτω. Μου είπε ότι ο Μάνος είναι στην Αθήνα, δουλεύει ταξί, είναι με μια γκόμενα… Της είπα ότι κακώς με πήραν, κι ότι δεν έχω κανέναν άνθρωπο για τη δουλειά που ήθελαν. Δεν έχω καμία τηλεφωνική επικοινωνία με τη Ρούλα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μου φάνηκε να είναι σατανική αυτή η γυναίκα. Μου ζήτησε να βρω κάποιον να σακατέψουν τον Μάνο. Φαντάζομαι ότι πίστευε πως στον χώρο μου υπάρχουν κακοποιοί. Κάνω φυλάξεις υψηλών προσώπων, αλλά δεν έχουμε τέτοιους ανθρώπους. Μου ζήτησε να κατέβει με οποιονδήποτε τρόπο στην Πάτρα ο Μάνος. Να φάει ξύλο, κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι πώς μου το είπε ακριβώς. Δυο φορές μιλήσαμε, τη μία μου είπε να της πω αν μπορούμε να βρούμε πού μένει. Μετά μου είπε, ”τελικά ξέρω πού μένει, είναι σε μια γκόμενα στην Αθήνα”».

Κλείνοντας, ο μάρτυρας είπε: «Καψώνανε με τη δημοσιότητα, φίλε… Γουστάρανε που έπαιρνε τηλέφωνο η Ζήνα, η Νικολούλη, νόμιζαν ότι είναι διάσημοι… Ψοφάγανε για δημοσιότητα».

Δείτε τη μαρτυρία του:

Πηγή: iefimerida.gr